تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 506 اولاول ... 368418458464465466467468469470471472478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بعله حق دارن ک 85 به 94 پیشنهاد بدن هر کی ی نظری داره
    اونا توی هر دو ماشین نشستن فرقش زمین تا اسمونه
    ی سیستم ترمز بگیر ک در 206 های قدیم یونیت ها با الان فرق داشته جدا از سیستم ABS EBD سیستم EBA داشته ک کارکردش اینجوره ک وقتی شما در حالت مثلا شتابگیری هستی خیلی ناگهانی رو ترمز میزنی بدون اینکه ترمزو کامل گرفته باشی خودش تا بیشترین حد ممکن ترمز میگیره ک ماشین سریع تر وایسته ولی یونیت های الان ک ماندویی هستن اصلا همچین سیستمی ندارن abs هاشونم مث mk70 قدیمی ها هوشمند نیست خیلی نمیگم بده ولی نسبت ب قبلیا بدتره ترمزای ماشین های کره ای معروفن ب بد بودن اصلن! (وجود همچین سیستمی اثبات شده بحثاشم تو ir206 هست برای خودمم چند بار پیش اومده ک ترس برم داشته عملکرد سیستم ترمز کلا ی جوری میشه با نیش ترمز ماشینو میخکوب میکنه اصلا خیلی عجیب!)
    دوم مثلا سیستم مالتی پلکس و ecu تو 206 های قدیم سیستم های فابریکی خفنی مثل ESP سنسور نور باران ووو میشه نصب کرد ولی الان چی؟
    سوم کیفیت قطعات واقعا قابل مقایسه نیستن ی تیپ 5 تمیز قدیمی اینقدر گاز خورش خوبه حد نداره
    چهارم کیفیت داشبورد ک نگو من ی 82 داشتم از 206 88 الانم بهتر مونده داشبوردش!
    از تغییر خیلی سیستمای دیگه مثل ایربگ نگم بهتره ک قبلا یونیتش ساخت autolive (یادم نی اسم دقیقش) و فرانسوی بوده کلا ایربگ حالا چینی ایرانی شده معلوم نیست اصلا چی ب چیه
    اصالت این ماشینو عملا گرفتن همون بهتر ک تولید نمیشد پارس و سمندشون میدادن ، 206 زیر سوال نره
    ما تو اشنامون داریم هم کسی ک رانا جدید داره هم 206 های ایرانیزه شده همشون مینالن ازش هر روز راهی نمایندگی ان! بیچارشون کرده! پس چیز شاقیم نی این 206 ایزانیزه شده! شما حتما پشت 206 تمیز مدل پایین نشستی اینو میگی!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    در اینکه ۲۰۶ های قدیمی و فرانسوی کیفیت و فنی بهتری وجود داشته شکی نیست . بحث دوستمون درباره خودرویی هست که مصطهلک شده و ۱۰ سال به صورت نامشخص کارکرده . بین این خودرو و صفر کیلومترش هرچی هم که باشه صفر وضعیت بهتری داره . ۲۰۶ در سال ۸۲ حکم i20 الان رو داشت . سمند حکم سوناتا رو داشت اما الان به دلیل پیشرفت نگردن ایرانخودرو و حتی پسرفت محسوس میبینیم که ماشینهاشون نتنها ارزش قیمتی ندارند بلکه با هیچ برندی حتی پایین ترین مدل هاشون در دنیا قابل مقایسه نیستند .

2. 3 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen206206's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

بعله حق دارن ک 85 به 94 پیشنهاد بدن هر کی ی نظری داره
    اونا توی هر دو ماشین نشستن فرقش زمین تا اسمونه
    ی سیستم ترمز بگیر ک در 206 های قدیم یونیت ها با الان فرق داشته جدا از سیستم ABS EBD سیستم EBA داشته ک کارکردش اینجوره ک وقتی شما در حالت مثلا شتابگیری هستی خیلی ناگهانی رو ترمز میزنی بدون اینکه ترمزو کامل گرفته باشی خودش تا بیشترین حد ممکن ترمز میگیره ک ماشین سریع تر وایسته ولی یونیت های الان ک ماندویی هستن اصلا همچین سیستمی ندارن abs هاشونم مث mk70 قدیمی ها هوشمند نیست خیلی نمیگم بده ولی نسبت ب قبلیا بدتره ترمزای ماشین های کره ای معروفن ب بد بودن اصلن! (وجود همچین سیستمی اثبات شده بحثاشم تو ir206 هست برای خودمم چند بار پیش اومده ک ترس برم داشته عملکرد سیستم ترمز کلا ی جوری میشه با نیش ترمز ماشینو میخکوب میکنه اصلا خیلی عجیب!)
    دوم مثلا سیستم مالتی پلکس و ecu تو 206 های قدیم سیستم های فابریکی خفنی مثل ESP سنسور نور باران ووو میشه نصب کرد ولی الان چی؟
    سوم کیفیت قطعات واقعا قابل مقایسه نیستن ی تیپ 5 تمیز قدیمی اینقدر گاز خورش خوبه حد نداره
    چهارم کیفیت داشبورد ک نگو من ی 82 داشتم از 206 88 الانم بهتر مونده داشبوردش!
    از تغییر خیلی سیستمای دیگه مثل ایربگ نگم بهتره ک قبلا یونیتش ساخت autolive (یادم نی اسم دقیقش) و فرانسوی بوده کلا ایربگ حالا چینی ایرانی شده معلوم نیست اصلا چی ب چیه
    اصالت این ماشینو عملا گرفتن همون بهتر ک تولید نمیشد پارس و سمندشون میدادن ، 206 زیر سوال نره
    ما تو اشنامون داریم هم کسی ک رانا جدید داره هم 206 های ایرانیزه شده همشون مینالن ازش هر روز راهی نمایندگی ان! بیچارشون کرده! پس چیز شاقیم نی این 206 ایزانیزه شده! شما حتما پشت 206 تمیز مدل پایین نشستی اینو میگی!

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
    اگه فرانسویش الان صفرش هست، با این قیمتها بگو ماهم بریم بگیریم.
    اینم دیگه توهم ما ایرانیاس که هی دنبال قدیمی و قدیما هستیم، و از داشته هامون لذت نبریم و دنبال افسوس خوردن باشیم.
    شما هم برو همون 85 بخر، (که با این صحبتها و تبلیغات کسانی مثل شما، زیاد هم از صفرش ارزونتر نیست) که بتونی سنسور نور و بارون نصب کنی، بد هم نیست، میتونی باهاش هر روز دم تعمیرگاه باشی،
    یا یه دونه 81 کم کارکرد[emoji6] ،که کلا فرانسه ست، بگیری.
    بعدم،
    سایر دوستان که مدل 94 دارن میگن مشگلاتش نسبت به 92 رفع شده.
    بعدم آقا ماهم سوار 206 فرانسوی شدیم، بهرحال افت داشته، دلیل نمیشه که بریم مدل 85ای که معلوم نیست صاحب قبلیش چکار باهاش کرده به بقیه پیشنهاد بدبم،
    یا سمند رو با 50 نمره منفی،بجای 206 با 20 نمره منفی،
    افرادی هم که قبلا 206 داشتن، و حالا هم صفرش رو گرفتن میگن یه جاهاییش افت کرده بوده، مثل داشبورد و حتی کیفیت مونتاژ که حالا بهتر شده و در کل راضی کنندس و حتی بعضی چیزاش بهترهم شده. ایرادی هم داشته باشه(مثل همه ماشینای ایرانخودرو)،گارانتی داره و حل میشه.
    ترمزهاش هم ، هم EBDداره، هم EBA، که خودم هم نشستم، خوب نباشه در حد خودش،مشگلی هم نداره ( هرچند تعداد زیادی هم اعتقاد دارن بهترشده نسبت به قبل از 89).
    شتاب وگازخوریشم هم که میتونی یه سر به فرومهای دیگه بزنی.
    البته شما میتونی در رویای مدل هشتادپنجت بمونی و لذتش رو ببری.
    Last edited by mohsen206206; 03-06-2015 at 18:54.

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستانی که قصد خرید 206 صفر کیلومتر دارن، میتونن یه سر به اینجا بزنن،تا خیالشون راحت شه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اگه فرانسویش الان صفرش هست، با این قیمتها بگو ماهم بریم بگیریم.
    اینم دیگه توهم ما ایرانیاس که هی دنبال قدیمی و قدیما هستیم، و از داشته هامون لذت نبریم و دنبال افسوس خوردن باشیم.
    شما هم برو همون 85 بخر، (که با این صحبتها و تبلیغات کسانی مثل شما، زیاد هم از صفرش ارزونتر نیست) که بتونی سنسور نور و بارون نصب کنی، بد هم نیست، میتونی باهاش هر روز دم تعمیرگاه باشی،
    یا یه دونه 81 کم کارکرد[emoji6] ،که کلا فرانسه ست، بگیری.
    بعدم،
    سایر دوستان که مدل 94 دارن میگن مشگلاتش نسبت به 92 رفع شده.
    بعدم آقا ماهم سوار 206 فرانسوی شدیم، بهرحال افت داشته، دلیل نمیشه که بریم مدل 85ای که معلوم نیست صاحب قبلیش چکار باهاش کرده به بقیه پیشنهاد بدبم،
    یا سمند رو با 50 نمره منفی،بجای 206 با 20 نمره منفی،
    افرادی هم که قبلا 206 داشتن، و حالا هم صفرش رو گرفتن میگن یه جاهاییش افت کرده بوده، مثل داشبورد و حتی کیفیت مونتاژ که حالا بهتر شده و در کل راضی کنندس و حتی بعضی چیزاش بهترهم شده. ایرادی هم داشته باشه(مثل همه ماشینای ایرانخودرو)،گارانتی داره و حل میشه.
    ترمزهاش هم ، هم EBDداره، هم EBA، که خودم هم نشستم، خوب نباشه در حد خودش،مشگلی هم نداره ( هرچند تعداد زیادی هم اعتقاد دارن بهترشده نسبت به قبل از 89).
    شتاب وگازخوریشم هم که میتونی یه سر به فرومهای دیگه بزنی.
    البته شما میتونی در رویای مدل هشتادپنجت بمونی و لذتش رو ببری.
    آقای به ظاهر با سواد هر وقت تونستی ثابت کنی یونیت ماندویی EBA داره و بگی اصلا چی هست eba بعد بیا با من بحث کن اصلا در حدی نیستی که بخوای حرفشم بزنی
    همین میگی به نسبت قبل 89 بهتر شده خیلی چیزا ثابت میکنه!!!

6. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه موردی رو هم من بگم ببینید شما 206 الان رو با بقیه ماشین های الان مقایسه کنید مثلا با 405 یا پارس یا .....
    اینکه یه ماشین دسته دوم رو با نو مقایسه میکنید اشتباه هست
    فرض رو هم برا این بزاریم تمام این مواردی که میگی درسته بازم خرید یه ماشین چند ساله اشتباه هست شما چه میدونی ماشین دست کی بوده و چطوری باهاش رفتار شده؟؟؟
    ضمنا من دوستم 206 مدلهای پایین رو داره سوار 206 من شد خیلی راضی بود(من خودم نظری ندارم چون تجربه ماشین سواری انچنانی ندارم)

دوستان این نمایش دما و نمایش مصرف سوخت رو میشه توی تیپ 5 فعال کرد یا نه؟
    با تشکر

8. این کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

آقای به ظاهر با سواد هر وقت تونستی ثابت کنی یونیت ماندویی EBA داره و بگی اصلا چی هست eba بعد بیا با من بحث کن اصلا در حدی نیستی که بخوای حرفشم بزنی
    همین میگی به نسبت قبل 89 بهتر شده خیلی چیزا ثابت میکنه!!!
    جواب که نداری، نه
    فقط تونستی یه اشتباه لپی89 بجای 92 رو سوژه کنی،
    من هرچی هم گفتم نظرات بقیه دوستان بود، وگرنه من مث شما ادعای سواد نداریم، آقای باسواد

منم دیگه بحثی باشما ندارم،
    شما برو سمند بخر، 206 بدرد نمیخوره
    Last edited by mohsen206206; 03-06-2015 at 22:29.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

/
    جواب که نداری، نه
    فقط تونستی یه اشتباه لپی89 بجای 92 رو سوژه کنی،

منم دیگه بحثی باشما ندارم،
    شما برو سمند بخر، 206 بدرد نمیخوره
    شما چرا ثابت نمیکنی 206 های ایرانیزه شده با یونیت ماندویی eba دارن ؟؟؟ خوب از دستش در رفتیا این جواب من نبود

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان لطفا ار بحث های حاشیه بپرهیزید .
    اگر درمورد ترمز و سایر چیزها صحبتی دارید با مدرک مشخص ارایه کنید
    سپاسگذارتونم .

12. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

دوستان لطفا ار بحث های حاشیه بپرهیزید .
    اگر درمورد ترمز و سایر چیزها صحبتی دارید با مدرک مشخص ارایه کنید
    سپاسگذارتونم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

این چیه :/ مگه من نمیدونم ماندو چیه؟ شما میخواستی مدرک بدی که مدل یونیت ماندویی که رو 206 میذارن EBA داره نه ماشین دیگه ووو
    نکنه فکر کردی همون ترمزی که به کمپانی های خارجی میده رو عینا همونو رو 206 ایران میذارن
    Last edited by ArashMiniStar; 04-06-2015 at 00:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •