تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 468 از 2365 اولاول ... 3684184584644654664674684694704714724785185689681468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

سلام
    بعد از چند روز دوباره پیدام شد
    راستش من این ساب 1243d صداشو تو ماشین یکی از بچه محلای رفیقم شنیده بودم شدیدا حال کردم باش اینم بگم تا قبل از شنیدن صدای این ساب نظر مساعدی روصدای سابایی که صداشونو شنیده بودم یا کلا ساب نداشتم ولی با شنیدن صدای این نظرم کلا عوض شد وتصمیم گرفتم ببندمش ولی اصلا فکر نمیکردم راه انداختنش نزدیک دو برابر قیمت خود ساب خرج داشته باشه
    حالا من که کلا سرگیجه گرفتم تا به یه نتیجه خوب در مورد انتخاب امپ و بقیه چیزای لازم بدون در نظر گرفتن و با در نظر گرفتن فاکتور قیمت برسم .
    اقا حمید چرا 700 800 تا با 600 تای خودش راه نمیفته ؟
    سیستم برقیو متوجه نشدم چیکارش کنم ولی اون یکیو فکر کنم منظورتون کابل و rc بود اگه درست متوجه شده باشم .
    این کلمه دقیقم به شدت نگرانم کرد .
    کجا برم که این کارارو بکنه و خیالم راحت باشه
    دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشم همونطور که گفتم تو انتخاب امپ به نتیجه مطلوب نرسیدم .
    با اجازه حمید جان منظور اقا حمید باطری و دینام ماشین و سیم کشی و در صورت نیاز big3
    ماشین چیه؟؟؟؟
    ساب ووفر الپاین سابووفر قدرتمندیه و بیشتر از وات اعلامیش تحمل میکنه تازه شما اگه یه امپ بگیرید که 700 وات بده مثلا, با در نظر گرفتن اتلاف جریان کمتر از اون 700 واتو میتونه خروجی بده
    مثلا شما اگه امپ1000 واتی داشته داشته باشید اگه نتونید خوب تغذیش کنید در عمل بیشتر از 400.500 وات نمیتونه خروجی بده
    برای همینه که سیستم بازهای حرفه ای مثل اقا حمید میگن برق سیستم از خود سیستم مهتره

2. 3 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با اجازه حمید جان منظور اقا حمید باطری و دینام ماشین و سیم کشی و در صورت نیاز big3
    ماشین چیه؟؟؟؟
    ساب ووفر الپاین سابووفر قدرتمندیه و بیشتر از وات اعلامیش تحمل میکنه تازه شما اگه یه امپ بگیرید که 700 وات بده مثلا, با در نظر گرفتن اتلاف جریان کمتر از اون 700 واتو میتونه خروجی بده
    مثلا شما اگه امپ1000 واتی داشته داشته باشید اگه نتونید خوب تغذیش کنید در عمل بیشتر از 400.500 وات نمیتونه خروجی بده
    برای همینه که سیستم بازهای حرفه ای مثل اقا حمید میگن برق سیستم از خود سیستم مهتره
    ممنون دوست عزیز این باطری دینام خوبن این big 3 فکر کنم یه کاری بود که با چند تا سیم بین دینام وباطری میکنن تا افت ولتاژ نباشه درسته بیشتر از این دیگه بلد نیستم . دو سه جا هم هم جند روز پیش رفتیم واسه ماشین یکی از بچه ها که مشکل برق داشت از دو سه تا از دوستان متخصص سیستم بند بپرسیم که چیه و هزینش چقدره با جوابای باور نکردنی مثل نداریم و تموم کردیم و.... مواجه شدم بعضی ها هم که فکر می کردن می خوام سر کارشون بزارم یا فوش میدم که کلا بیخیال شدم و رفتیم یه جا خازن بست که هزینش چند برابر شد و فکر نکنم کامل مشکلش برطرف شده باشه .
    یاد قدیم بخیر 10 تا سیستم بند تو تهرون بود همه استاد ولی الان باید به شدت گشت
    ببخشید داستان گفتم
    کلا راه اندازی این ساب با توجه به هزینه هاش که گویا دور و بر 500 میشه به صرفه هست البته اگه تو محاسبه هزینه ها اشتباه نکرده باشم .
    ویه امپم خوبم معرفی کنید ممنون میشم .
    اینم بگم که براورد هزینه ای که خودم کردم بر فرض انتخاب امپ از برند الپاینه و اگه دوستان امپی از برند ساند استریم یا یه برند معتبر دیگه سراغ دارن که کیفیت مطلوبی داره ولی خوب قیمتش پاینتر و به صر فه تره ممنون میشم با ذکر قیمت معرفیشون کنین .
    ماشینم 405 هستند
    Last edited by omid lp; 17-02-2011 at 10:01.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دینام 405 فکر کنم 80 آمپر باشه.باتریش هم 74 آمپر.زیاد برقت اذیتت نمیکونه.ولی ممکنه دینامت بعد از مدتی

مرخص بشه.

کلا با 550 تومن فکر میکنم هم بتونی ساب بگیری و هم یه آمپلی که تکونش بده.ولی همین قدر بگم که با یک

آمپلی که 500 وات هم میده نابودت میکنه!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

علی اینم عکس آمپلی من
    عکس بزرگترم خواستی بگو . تنظیماتش و خودت ببین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

امیرخان اینجور که من میبینم همون طور که گفتم گین(level input) تا ته بازه.برو یکم کمش کن.پروتکت کردنش به

خاطره همونه.

7. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

امیرخان اینجور که من میبینم همون طور که گفتم گین(level input) تا ته بازه.برو یکم کمش کن.پروتکت کردنش به

خاطره همونه.
    ممنون استاد . فقط rear رو کم کنم دیگه ؟ بعد تا کجا بیارمش وسط خوبه ؟

9. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دینام 405 فکر کنم 80 آمپر باشه.باتریش هم 74 آمپر.زیاد برقت اذیتت نمیکونه.ولی ممکنه دینامت بعد از مدتی

مرخص بشه.

کلا با 550 تومن فکر میکنم هم بتونی ساب بگیری و هم یه آمپلی که تکونش بده.ولی همین قدر بگم که با یک

آمپلی که 500 وات هم میده نابودت میکنه!
    ممنون باتری از این اتمی هاست با اینی که الان روشه وقتی ولوم بالاست تا حالا ولتاژ از 14 13.8 کمتر نشده ,
    الان این رو ماشین نصبه 7150+dls1073+stl 2.560 اگه این سابو وصل کنم بازم مشکل برق ندارم ؟
    امپای سری اگه اشتباه نکنم dtr ساند چطورن اگه اسم سریشو اشتباه گفتم منظورم همون سری هست که فقط مونو داره .
    اگه یه امپ که اینو راه بندازه با قیمتش معرفی کنید ممنون میشم .
    Last edited by omid lp; 17-02-2011 at 20:48.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ممنون استاد . فقط rear رو کم کنم دیگه ؟ بعد تا کجا بیارمش وسط خوبه ؟
    بچه ها خواهش میکنم مارو شرمنده نکنید.والا نه استادیم و نه چیزه دیگه.کاری از دستتمون بر بیاد در خدمتیم.

بله همون rear رو یه کمی کم کن.3/4 بزار-(از نصفه بیشتر)-فرکانسه Rear هم بزار رو وسط

12. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بچه ها خواهش میکنم مارو شرمنده نکنید.والا نه استادیم و نه چیزه دیگه.کاری از دستتمون بر بیاد در خدمتیم.

بله همون rear رو یه کمی کم کن.3/4 بزار-(از نصفه بیشتر)-فرکانسه Rear هم بزار رو وسط
    ممنونم داداش . خبرشو بهت میدم

14. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ممنون باتری از این اتمی هاست با اینی که الان روشه وقتی ولوم بالاست تا حالا ولتاژ از 14 13.8 کمتر نشده ,
    الان این رو ماشین نصبه 7150+dls1073+stl 2.560 اگه این سابو وصل کنم بازم مشکل برق ندارم ؟
    امپای سری اگه اشتباه نکنم dtr ساند چطورن اگه اسم سریشو اشتباه گفتم منظورم همون سری هست که فقط مونو داره .
    اگه یه امپ که اینو راه بندازه با قیمتش معرفی کنید ممنون میشم .

آقا امید گل بستگی داره بخوای از نهایته قدرته ساب استفاده کنی یا نه؟

من تایپ آر 15 رو با 8105 راه انداختم.مشکل برق هم دارم.ولی وقتی بیس بوست میدم میخواد دره صندوق رو

از جا بکنه.حالا فکر کن یه آمپلی قوی که حداقل 1000 وات بده بگیری .چی میشه؟!!!

سری DTR هم یه مدل 4 کانال دارن.بقیه مونو هستن.در ضمن مشکله همشون اینه که روی 4 اهم نمیان!!

شما تهه بودجتو مشخص کن.ببینیم چی میشه کرد.

16. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •