پارس آنلاین
150 کیلو در ثانیه..! راضیم این روزا اَزش..!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پارس آنلاین
150 کیلو در ثانیه..! راضیم این روزا اَزش..!
از اندیشه تعریف نکن که بد جوری حالتو میگیره منم اون اوایل سرعتم توپ بود بدون نوسان
اما الان داغونه
دیشب دانلود نکردم 3تا لینک مستقیم داشتم که فیلتر شده
من 50 درصدشو دانلود کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mtx891; 08-06-2010 at 21:26.
به خاطر تعریف نیست به خاطر زیاد شدن کاربراست
من وقتی از یه سایت دانلود میکنم معمولا وقتی سایت فیل میشه لینکا بازم کار میکنن![]()
Last edited by mehdihamed; 08-06-2010 at 22:54.
بیشتر شبه x^3 میمونه که دوره تناوبش p/2- تا p/2 ...و در x=0 عطف داره...
میدونم چی میگی اما در این مورد زدن سروری که توش اپلود میشده رو پروندن
دوستان امشب سرعت .....ه همون فکر کن افتضاحه (البته برا من مرکز ۷ اندیشه)
دوستان بنده کاربر اندیشه هستم adsl 512 دارم از اندیشه نزدیک 1 ساله علت این هم که 512 دارم اینه که اگه سرعت افت کرد بتونم زنگ بزنم بگم سرعت من دانلودش استاندارد 64 kb هست نه 8 kb ولی شب به علت دانلود رایگان سرعت من میشه 8 kb این انصافه؟ خیلی بالا بره میشه 40 کیلوبایت.
من دانلود انچنانی ندارم ولی مگه استفاده از اینترنت فقط محدود به دانلود هست؟ من وبگردی میکنم توی مسنجرهای مختلف با دوستان شبا صحبت میکنم البته قبلا با ویس صحبت میکردم ولی از وقتی شبا شد دانلود رایگان صدا نیماد تیکه تیکه میاد در کل نه میشه چیزی شنید نه میشه چیزی گفت این انصافه؟.
دوست محترمی که کارمند اندیشه هستی و این پست من رو میخونی حق دارم از دست isp به خاطر کم فروشی شکایت کنم؟زنگ هم که میزنم جواب سر بالا میدید.
مدارا هم حدی داره من روز ها دانلود 140 کیلوبات نمیخوام . همیشه دانلودم بین 60 تا 65 کیلوبایت میخوام نوسان کنه هم روز هم شب همین مقدار ایا این حق مسلم من نیست؟
جوابی که به من میدید اصلا قانع کننده نیست من 128 نیستم که بگید 14 یا 15 کیلوبایت استانداردشه جای اعتراض نیست. به شدت عصبانی هستم از این جواب ها.![]()
دوست عزیز یکم زرنگ باش برو حق خودت بگیر .
دیگه این چه حرفی اصلا نباید سرعت شما از 60تا65کمتر باشه که ؟
تو قرار داد دیگه ثبت نشده که شبا چون رایگان ما سرعت 6 به شما میدیم
یه روز پاشه برو اندیشه سریش شو من می خواهم با مدیر صحبت کنم با این 3 نفر هم که این اول نشستن کار نداشته باش یکیشون هم خیلی پور روی انگار مال باباش رایگان داره تقسیم میکنه تف ....
دوستان یکم صبر کنید داره کار گرفتنispتمام میشهقول میدم به همه شما صبح تا شب نامحدود سرعت 2 میگ بدم ماهیانه هم 20 تومان
ماه اول هم مهمان من رایگان![]()
اولا معلومه که انصاف نیست... دوما شما میدونی که اگه شکایت کنی چند تا اتفاق میوفته...
1. دیگه نمیتونی سرویس 512 داشته باشی و باید مجوز بگیری (چون بر طبق قانون تنظیم مقررات، ارائه دهنده های اینترنت حق ندارند که بیشتر از 128 به کاربران خانگی بدن...)
2. اسمت میره تو لیست سیاه و اگر هم 128 بهت بدن، داغونترینشو میدن تا از شرکت بری...
3. ممکنه سرعت همه ما به سرعت استاندارد تبدیل بشه...
4. حتی ممکنه مسئله به دیگر ارائه دهنده های اینترنت سرایت پیدا کنه و کلا دیگه تو رشت نشه سرعت بالای 16 داشت...
5. البته اندیشه و پارس وی پارتیشون کلفت تر از ایناست...
پس به همین راحتی نیست دوست عزیز... تنها راهش اینه که هرچه سریعتر 128 بگیری که پولت بیشتر از این هدر نره و یه V*P*N هم بگیری که سرعتت خوب شه...
ما هم شدیم بیراک 2...اینجا یرانه... سرزمین هاله نور... دلیل نمیشه هرکی بیشتر پول میده سرویس بهترم بگیره...
Last edited by bios2bb; 09-06-2010 at 07:06.
دیشت تا ساعت 4 سرعت از 10 بیشتر نشد ینی کل شب داغون بود تورنت و مستقیم با هم اما از 4 به بعد سرعت هردو بالا رفت طرف 80
این چند روز اخر قرار دادمه که همین الان شارژم تموم شد کسی خبر نداره اوضاع پارس توی لاکانی چطوره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)