همون بالای انجمن نوشته " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
اون هم خوب آدمین ها دست به کار نمیشن!آپدیت نمیکنن خودشون اگه بیان جواب بدن میفهمیم چرا؟!
میگما اینجا تاپیکی در مورد مطالب جالب و آموزنده هست؟![]()
همون بالای انجمن نوشته " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
اون هم خوب آدمین ها دست به کار نمیشن!آپدیت نمیکنن خودشون اگه بیان جواب بدن میفهمیم چرا؟!
میگما اینجا تاپیکی در مورد مطالب جالب و آموزنده هست؟![]()
Last edited by Ghaioom; 26-02-2012 at 13:44.
سلــام ،بعدش هم چرا شکل اصلی انجمن هیچ تغییری نمی کنه البته من هیچ اطلاعی از نوع نسخه و سایر اطلاعات تخصصی در این زمینه ندارم اما می بینم که سایر انجمنها می گن ما مثلا اخرین نسخه وی بولتین ( یه همچین چیزی ) رو دارن
در حـال حـاظـر بهـترین ، سـاده تـرین و سبکــ تـرین قـالب رو پی سـی وُرلـد داره ، چـرا دوس داریـن خودتـون رو از ایــن نعمـت دور کنـین ؟!
Last edited by Dark Shine; 26-02-2012 at 19:06.
واقعا من فروم های دیگه که قابل(دوس دارم) جدیدتری دارن رفتم اصلا به آدم نمیچسبه فعالیت کنه همین قابل(دوس دارم
) رو عشقه.....
![]()
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 26-02-2012 at 23:07.
این قابلی که میبینید .... قالب شما رو نداره![]()
+
برای این قالب خیـــلی زحمتها کشیده شده ....
کلی فروم دیدم که خواستن قالبشون این شکلی باشه! در کل این انجمن یه امکاناتی داره که سایر انجمنها ندارن![]()
من آخرش نفهمیدم این سایت آپ عکس img 98.net چرا تو فروم هلتره?!؟ : دی
سلام
چرا ساعت فروم با ساعت محلی همخونی ندارن؟
ساعت فروم یکی دو ساعت از ساعت محلی جلوتره
مثلا من ساعت 8 شب یه پست میدم ساعت 10 همون شب که میام میزنه اخرین پست ماله دیروزه
هن خودم نفهمیدم چی گفتم هن![]()
واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 12:03 AM
ساعت درسته ... با افغانستان شاید تنظیم کردی ساعت رو ... از اینجا میتونید درستش کنین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایین بخش زمان:
GMT +3:30 teh
یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پایین بخش زمان:
GMT +3:30 teh
یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST
حالا واسه ما که فقط 7 مینه نه اونقد ! : دی
سلام
تو قسمتی که نشون میده چه کسانی از پروفایل بازدید کردند گاهی بین اسامی یه (+) وجود داره!
یعنی چی؟
یعنی اون شخص در لیست دوستان شما قرار داره ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)