تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 468 از 2014 اولاول ... 3684184584644654664674684694704714724785185689681468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,671 به 4,680 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جواد نشد مهرداد رو بیارن ، بازیکن باهوشیه

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

تو سایت باشگاه چیزی از پیمنتا ننوشته هاااااااااااااااااااااااا ااااااااا

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هافبك سابق تيم صنعت نفت آبادان با ثبت قرارداد 2ساله در هيئت فوتبال تهران رسما به پرسپوليس تهران پيوست.
    ه گزارش خبرگزاري فارس، لئوناردو پيمنتا لحظاتي پيش براي ثبت قرار داد رسمي خود با پرسپوليس تهران راهي هيئت فوتبال شد و به طور رسمي به اين تيم پيوست.
    گفتني است اين بازيكن جانشين محسن خليلي مصدوم خواهد بود .
    خبر موثق نیست و کذب محض است

شايد باور نكني ولي گل نبود كه

.
    .
    .
    .
    سوپر گل بود !!!

راستي بچه ها زاهدان ما هم امتياز تيم مقاومت شهيد سپاسي رو خريد
    و ما هم يه تيم فوتبال داريم !!!

يا حق (:
    این هم احتمالا کذب محض است

کاظمیان رو مخالفم
    اگه تعصب داشت واقعا به خاطر پول نمیرفت امارات و 2سال بمونه و بازم حاضر نشه برگرده و وقتی هم بخواد قرارداد 420میلیونی بزاره رو میز

به به
    کی بود آرزوش بود پیمنتا بیاد پرسپولیس؟
    المو بود نه؟
    مجتبی کجایی لئو رو آوردن
    کاظمیان را آری هان انداخت بیرون و اصلا هم بی تعصب نیست
    آری هان گفت درصد بده اما جواد نداد اون هم رفت

بازیکن خوبیه
    سرعت بالایی هم داره...طبق معمول هم که تکنیک داره
    طبق معمول شامل حال برزیلی ها شد
    چه جالب که اخبار دروغ را باور می کنید

جواد نشد مهرداد رو بیارن ، بازیکن باهوشیه
    مهرداد بد شانس ترین لژیونر ایرانی هست که هیچچ وقت به حقش نرسید

تو سایت باشگاه چیزی از پیمنتا ننوشته هاااااااااااااااااااااااا ااااااااا
    دقیقا تایید میشه

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بمب خبري پرسپوليس در راه است
    يك شاه ماهى اروپایى در نزدیكى تور سرخ!
    یكى از افراد آگاه به امور باشگاه پرسپولیس در خصوص یك انتقال بزرگ به ابرار ورزشى گفت: چون تعهد اخلاقى دارم نمى توانم نام این بازیكن را به زبان بیاورم با این حال به گوش باشید كه قرار است یك بازیساز معروف اروپایى به زودى به اردوى سرخ پا بگذارد. نام او آنقدر بزرگ است كه تا كنون چنین مهره اى هرگز سر از فوتبال ایران در نیاورده است. او حتى معروف تر از تمام مربیان خارجى است كه طى ۴۰ ۵۰، سال اخیر در تیم ملى و باشگاه هاى ایران فعالیت كرده اند.وى افزود: مسئولان پرسپولیس براى شكار این هافبك بازیساز اروپایى سر كیسه را حسابى شل كرده اند. حق هم دارند چنین كنند چون در صورت موفقیت نامشان تا اطلاع ثانوى به عنوان صیاد بزرگ ترین شاه ماهى تاریخ در فوتبال ایران به ثبت خواهد رسید. البته مسئولان مربوطه از فاش كردن نام این بازیساز بزرگ اروپایى اِبا دارند چون نمى خواهند حاشیه اى از سوى برخى جریانات ایجاد شود و در نهایت ناكام شوند.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mojtaba007; 21-07-2008 at 11:04.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به علت نبود بلیت بازگشت قطبی به ایران به تاخیر افتاد

خبرگزاری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل عدم تهيه بليت موفق نشد شب گذشته به ايران سفر كند. افشين قطبي كه قرار بود شب گذشته به ايران بيايد به دليل عدم تهيه بليت هواپيما از مادريد اسپانيا موفق نشد به تهران سفر كند.

قطبي كماكان نيز موفق به تهيه بليت نشده است و در مادريد اسپانيا به سر مي‌برد.
    وي در تلاش است ظرف امروز يا فردا خود را به تهران برساند.
    مسئولان باشگاه پرسپوليس تهران به وي ضرب الاجل داده بودند كه تا امروز براي بازگشت به تهران فرصت دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تهران – خبرگزاری ایسکانیوز:افشین پیروانی مربی و دستیار جدید افشین قطبی در طول دوران ورزشی اش(چه در زمان بازیگری اش و چه حالا که در کسوت مربی گری فعالیت می کند)همیشه سعی کرده به هر نحوی از دید و رویارویی با خبرنگاران فرار کند و تاکنون هم کسی به دلیل این رفتار پیروانی پی نبرده است.

خوشبختانه ما هم نمی دانیم که دلیل رفتار این مربی چیست و البته هم نمی خواهیم بدانیم چرا که در هر شرایطی فرقی به حال ما نخواهد کرد، ولی پیروانی بهتر است بداند که اگر امروز جایگاهی در فوتبال ایران دارد و به مربیگری پرسپولیس رسیده است حاصل حمایت های همین رسانه ها و خبرنگارانی بوده است که در سرما و گرما در استادیوم ها برای حمایت از وی حاضر شده اند. اما در مقابل امروز پیروانی به هر نحوی حتی اگر اسم خبرنگار را می شنود از آن یک موجود...! می سازد و به هر نحوی از پاسخ به آنها طفره می رود و حاضر به شنیدن حرفهای آنها نیست.
    مربی که اینقدر محتاطانه با اینگونه مسائل جزئی برخورد می کند چگونه می تواند در کوران لیگ آن هم در تیم بزرگی همچون پرسپولیس به جنگ حاشیه ها برود و بدون شک در این مرحله با مشکلات زیادی روبه رو خواهد شد، چراکه ناخواسته پای وی نیز همچون همه اعضای تیم به حاشیه ها کشیده می شود و آنجاست که دیگر راهی برای فرار نخواهد داشت.
    درست است که بازیکن و مربیان نباید دنبال حاشیه ها باشند و ما نیز مخالف آن نیستیم، ولی باید دید این قضیه تا چه حدی قابل هضم است و آیا فرار از خبرنگاران دردی را دوا می کند و اخلاقی حرفه ای محسوب می شود؟
    پیروانی باید بپذیرد که نقش خبرنگاران و رسانه ها در عملکرد تیم هایی همچون استقلال و پرسپولیس غیر قابل انکار بوده و بهتر است که به جای فرار از این واقعیت تعاملی دو طرفه را با آنها برقرار کند.
    شنیده ایم که پیروانی در جریان تمرینات پرسپولیس به بازیکنان اعلام کرده که تا آنجا که می توانند از مصاحبه با خبرنگاران بپرهیزند و حتی در مقطعی هم عابدزاده را ممنوع المصاحبه کرده بود.
    یادمان نرفته که سال گذشته در جریان روز خبرنگار آقای پیروانی با چه صلابتی از نقش رسانه ها در رسیدن به اهدافش سخن می گفت.وی با تاکید بر قدرت خبرنگاران می گفت که رسانه ها عامل اصلی معروفیت من بوده اند و محبوبیتی را که امروز دارم حاصل تلاش همین رسانه هاست و در جایی دیگر هم گفته بود که هنوز اولین عکسم در روز نامه ها را نگه داشته ام.اما امروز خیلی راحت به خبرنگاران پشت می کند و جواب دادن به سوالات این قشر زحمت کش را ایجاد حاشیه برای خود و تیمش می داند.
    در هر حال ما به عنوان یک رسانه به پیروانی توصیه می کنیم که بهتر است رابطه خود را با خبرنگاران بیشتر کند و بپذیرد که جدایی فوتبال و رسانه ها نه دردی از باشگاه ها و نه دردی از فوتبال ملی را حل نخواهد کرد./

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت: مصدوميتم بهانه‌اي براي غيبت در تمرين نبود

خبرگزاری پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: جراحي آپانديسم بهانه اي براي عدم حضور در تمرين نبود. عليرضا نيكبخت اظهار داشت: مجبور بودم مدتي با توجه به جراحي آپانديس، به صورت اجباري استراحت كنم. به هيچ عنوان اين مسئله بهانه اي براي عدم حضور در تمرين پرسپوليس نبود.

وي عنوان كرد: در فصل پيش رو، بهترين يارگيري‌ها را پرسپوليس انجام داده است. اميدوارم با وحدت تاكتيكي بتوانيم در ليگ قهرمانان قدرتمند ظاهر شويم. وي درباره حضور در تيم ملي فوتبال گفت: مشكلي با تيم ملي ندارم. با دايي صحبت‌هاي لازم را انجام داده و آماده خدمت به تيم ملي هستم.

نيكبخت خاطر نشان ساخت: چشم انتظاري هواداران براي حضورم در تمرين، وظيفه مرا دو چندان مي‌كند. به همين علت، اميدوارم بتوانم جواب محبت‌هاي آنها را بدهم. بايد به تفكرات كادر فني پرسپوليس به عنوان يك بازيكن حرفه اي احترام بگذارم. مطمئنا با تمرينات منظم و رفع عقب افتادگي‌، به شرايط آرماني خواهم رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

پرسپولیس سکوی پرتاب بازیکنان است
    همایون بهزادی: تیم پرسپولیس امسال خیلی خوب بسته شده است

همایون بهزادی اسطوره فوتبال پرسپولیس و رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و با سید داریوش مصطفوی دیدار کرد.

سرطلایی محبوب پرسپولیسی‎ها پس از دیدار با مدیر عامل باشگاه، دقایقی با مرتضی ضرابی مدیر روابط عمومی و روابط بین‎الملل باشگاه به صحبت پرداخت و پس از آن نیز با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به گفتگو نشست که ماحصل آن از حضورتان می‎گذرد:

گویا باشگاه پرسپولیس برای پیشکسوتان خود برنامه‎هایی دارد؟

نمی‎دانم اما امیدوارم بتوانیم برای باشگاه مفید باشیم. در کنار پرسپولیس بودن برای بازیکنان قدیمی و پیشکسوتان این تیم همیشه لذت بخش است. ما در هر شرایطی خدمتگزار پرسپولیس و هوادارانش هستیم.

از وضعیت پیشکسوتان فوتبال، مخصوصاً پیشکسوتان پرسپولیس بگوئید...

کمیته پیشکسوتان فدراسیون فوتبال با حمایت صندوق قهرمانان، طی اقدامی جالب توجه، کلیه پیشکسوتان فوتبال از جمله بازیکنان، مربیان، داوران و همچنین بازیکنان و مربیان تیمهای ملی بانوان را تحت پوشش بیمه قرار داده است.

بازیکنان فصل جدید پرسپولیس را چگونه ارزیابی می‎کنید؟

تیم پرسپولیس خیلی بزرگ است و برای بستن این تیم باید از مهره‎های شاخص بهره برد که این عمل نیز بخوبی انجام شده است. پرسپولیس امسال خیلی خوب بسته شده، ولو اینکه بستن تیمی همچون پرسپولیس کار خیلی سختی می‎باشد و پرسپولیس کنونی مثل پرسپولیس قدیم نیست چون هم اینک هزینه‎های زیادی برای جذب بازیکنان لازم است که بزرگترین مشکلات را برای باشگاهی چون پرسپولیس بوجود می‎آورد.

همایون بهزادی در یک جمله چندین بار از نام پرسپولیس با لحنی خاص صحبت می‎کند!

پرسپولیس همه چیز ماست و در پوست و خون ماست. باید از نام آن با تعصب ویژه‎ا‎ی استفاده کنیم.

نظر شما در خصوص حضور رئیس اسبق فدراسیون فوتبال در باشگاه پرسپولیس...

سید داریوش مصطفوی مدیر عامل ورزشی باشگاه پرسپولیس، یکی از فوتبالیستهای قدیمی و همبازی بنده بوده و در فدراسیون فوتبال نیز با تمام تجربیات خود، موفق عمل کرد و امیدوارم هم اینک نیز بتواند با قهرمانی در جام باشگاههای آسیا پاسخ مناسبی به حمایت هواداران محبوب این باشگاه بدهد.

تجمع پیشکسوتان چه حسی دارد؟

حداقل مزیت این تجمع، آن است که از احوال یکدیگر با خبر می‎شویم و با یاد و خاطرات زمانهای بازیگری تا حدودی مشکلات را به فراموشی می‎سپاریم.

باشگاه پرسپولیس در هر زمان نیاز به حضور پیشکسوتان خود دارد، آیا در این زمینه اقدامی صورت گرفته است؟

آرزوی پیشکسوتان پرسپولیس است که بتوانند تجربیات خود را در اختیار بازیکنان جوان بگذارند و این موضوع می‎تواند روابط نزدیکی را برای تیم، باشگاه و بازیکنان بوجود بیاورد.

تیم پیشکسوتان پرسپولیس با حضور بازیکنانی که در مقاطعی برای این تیم به میدان رفته‎اند هنوز هم پا بر جاست و هر هفته دور هم جمع می‎شویم و علاوه بر بازی، مسائل و مشکلات یکدیگر را پوشش می‎دهیم.

چه تفاوتی بین بازیکنان قدیم با بازیکنان فعلی وجود دارد؟

فوتبالیست‎های قدیمی برای دلشان بازی می‎کردند و هیچگاه به مسائل مالی فکر نمی‎کردند چون فوتبال به این شکل تعریف نشده بود اما در شرایط کنونی و با حرفه‎ای شدن فوتبال همه چیز با آن زمان تفاوت دارد و بازیکنان فعلی نیز با این شرایط در چارچوب این تعهدات عمل می‎کنند و باید بگویم وضعیت کنونی نیز سخت‎تر از قدیم است.

قرارداد بازیکنان با پرسپولیس چه تفاوتی با دیگر تیمها دارد؟

تیم پرسپولیس برای بازیکنان، نام و اعتبار به همراه می‎آورد و از سویی می‎تواند سکوی پرتاب آنها برای پیشرفت بحساب آید و بازیکنان این تیم باید بدانند حضور در پرسپولیس یک افتخار است.

چه صحبتی برای بازیکنان جوان دارید؟

بازیکنان معروف و مشهور در فوتبال سر تا پا حرفه‎ای دنیا هیچگاه تیمشان را به سادگی تغییر نمی‎دادند اما فوتبال حرفه‎ای هم نباید باعث شود بازیکنان جوان ما به سادگی رنگ پیراهن خود را تغییر دهند.

در خصوص هواداران...

تیم محبوب پرسپولیس بهترین هواداران دنیا را دارد. این هواداران بی‎نظیر از زمان بازیگری ما تاکنون با ما هستند و ما با آنها زندگی می‎کنیم و امیدوارم با حمایتهای بیش از پیش آنها تیم پرسپولیس در 3 جام، بهترین عملکرد را داشته باشد.

حرف آخر...

آرزوی موفقیت برای مسئولان باشگاه، تیم پر افتخار پرسپولیس و سربلندی و شادی هواداران دارم و امیدوارم پیشکسوتان پرسپولیس بتوانند با انتقال تجربیاتشان به بازیکنان، مسیر قهرمانی در 3 جام را هموار نمایند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نیکبخت: شایعه ی تماسم با استقلال خنده دار بود

خبرگزاری پرسپولیس : اوضاع خوب پیش می رود؟
    تمرینات خوبی را پشت سر می گذاریم و همه چیز برای شروع بازیها آماده است. بدن ها به آمادگی نسبی رسیده و در مجموع همه چیز خوب پیش می رود.

نیامدن افشین قطبی ضربه ای به تیم نمی زند؟
    آقای قطبی برنامه های تمرینی را به کمک هایشان دادند و فکر می کنم طبق خواسته های ایشان کار می کنیم و مشکل خاصی وجود ندارد. طی روزهای آینده هم که تمرینات و اردوی شبانه روزی زیر نظر سرمربی خواهد بود تا اوضاع کاملاً طبق روال پیش برود. پرسپولیس نفرات خوبی را جذب کرده که همین مسئله باعث شده تمرینات با شادابی خاصی پیگیری شود.

خودت خوب تمرین می کنی؟
    من بعد از پشت سر گذاشتن تمام مشکلاتی که داشتم، اوضاع بهتری نسبت به سال گذشته دارم و برای درخشیدن ماندم.

مثل اینکه خیلی انگیزه داری؟
    به هر حال در پرسپولیس روزهای خوبی داشتم و پارسال هم یک قهرمانی شیرین با این تیم به دست آوردم که خیلی چسبید. وقتی هم آن شایعات در مورد من منتشر می شد، داشتم دیوانه می شدم چون من پرسپولیس و تماشاگرانش را واقعاً دوست دارم و دلم نمی خواست آنها را از دست بدهم که خدا را شکر همه چیز هم حل شد تا بدون شرمندگی با انگیزه بالاتری نسبت به گذشته در خدمت تیم محبوبم باشم.

تو که اینقدر پرسپولیسی هستی، پس چرا مدام با استقلالی ها تماس می گرفتی تا به این تیم بروی؟
    من و تماس با استقلال؟ این خنده دارترین حرفی است که تا حالا شنیده ام. وقتی آن همه مشکل با پرسپولیس داشتم ولی باز هم تمام تلاشم را به کار گرفتم تا با این تیم قرارداد ببندم، خیلی مسخره است که خودم را کوچک کنم و به استقلالی ها هم زنگ بزنم. من بازیکن کوچکی نیستم که برای قرارداد بستن به کسی زنگ بزنم.

اما از پرسپولیس هم ناامید بودی.
    من در صحبت هایی که با آقای مصطفوی و سرمربی تیم داشتم، ماندنم قطعی شده بود ولی روزنامه ها هر روز یک چیزی می نوشتند که خیلی بی ربط بود. خدا را شکر قراردادم را با رفع تمام سوء تفاهمات تمدید کردم تا همه مخالفانم ساکت شوند.

پس قضیه پا در میانی کریم باقری چیست؟

آقا کریم هم برای برگرداندن من خیلی زحمت کشیدند و من هم قول دادم که هیچ شیطنتی نکنم که اگر این اتفاق رخ دهد، با ایشان طرفم. به خدا من خیلی پسر خوبی شدم و دلم هم نمی خواهد که این خوب بودن خراب شود. تازه فهمیدم با حاشیه سازی اتفاقی رخ نمی دهد پس در لیگ هشتم یک ستاره آرام را می بینید.

شنیدی خلیلی شاید کل فصل را از دست بدهد؟
    متأسفانه این را شنیدم و خیلی ناراحت شدم چون خیلی حیف است که ما در آسیا آقای گل خود را در اختیار نداشته باشیم. امیدوارم محسن زودتر از این صحبت ها برسد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

محمد: همان هفته اول ميخ خود را مى كوبيم!

خبرگزاری پرسپولیس : شنيديم مصدوم شدى. جريان چه بود؟
    بله در آخرين تمرين هفته گذشته از ناحيه مچ پا در يك برخورد با ابراهيم توره مصدوم شدم اما حالا كاملاً سرحالم و آسيب ديدگى ام به صورت كامل برطرف شده است.

مى گويند ابراهيم توره عاشق حاشيه است و شما را هم در تمرين مصدوم كرد تا بيشتر در چشم باشد. نظرت در اين مورد چيست؟
    اين حرف ها شايعه است. قبول ندارم، ما فوتبال بازى مى كنيم نه پينگ پنگ پس طبيعى است كه برخورد هاى فيزيكى داشته باشيم.

درخصوص خودت هم حرف و حديث زياد است از جمله مصدوميت هاى پى در پى ات.
    من فقط يك بار مصدوم شدم نه بيشتر! حالا دليل اينكه دوستان فكر مى كنند من پى در پى مصدوم مى شوم را نمى دانم.

پرسپوليس امسال را چطور مى بينى؟
    به نظر من همه چيز عالى است چرا كه بهترين هاى ليگ فصل قبل به پرسپوليس آمده اند و در بلندمدت عيار تيم مشخص مى كند چقدر خريدها خوب و مثبت بوده است. من بارها گفته ام كه امسال مدعى هر ۳ جام هستيم. بازهم تكرار مى كنم بازيكنان، هر ۳ جام را مى خواهند پس هواداران هم بايد منتظر موفقيت هاى ما باشند.

اينكه «افشين قطبى» هنوز به جمع پرسپوليسى ها اضافه نشده آيا مشكلى در بازى هاى پرسپوليس ايجاد نخواهد كرد؟
    به هيچ وجه. اتفاقاً از گوشه و كنار مى شنوم كه از اين كار قطبى انتقاد مى كنند اما بايد در نظر داشته باشيم كه قطبى بازيكنان قديمى پرسپوليس را به خوبى مى شناسد و از سوى ديگر فقط يك هفته طول مى كشد تا وى با بازيكنان جديد جور شود. پس هيچ نگرانى از اين لحاظ وجود ندارد.

فصل گذشته بازى هاى فوق العاده اى از خودت به نمايش گذاشتى، فكر مى كنى بتوانى موفقيت هاى گذشته را دوباره تكرار كنى؟
    مطمئن باشيد. اگر يك درصد احتمال مى دادم در پرسپوليس نمى توانم موفق باشم اصلاً به اين تيم نمى آمدم. به خوبى مى دانم پرسپوليس طرفداران فراوانى دارد و اين طرفداران انتظار دارند تيم محبوبشان بهترين ها را در خود جاى دهد به همين علت بايد سعى كنم من هم يكى از آن بهترين ها باشم.

قرعه كشى ليگ انجام شد و پرسپوليس در بازى اول ميهمان سايپاست. نظرت در مورد اين بازى چيست؟
    از نظر من بسيار خوب شد چرا كه همان هفته اول سايپا را با تعداد گل مى بريم و ميخ خودمان را محكم مى كوبيم!

با اينكه راه آهنى ها عادت به حضور تماشاگر در تمريناتشان نداشتند آيا به قضيه آمدن تماشاگر در زمان تمرين پرسپوليس عادت كرده اى؟
    آنها انسان هاى دوست داشتنى هستند اما من فقط در زمان ورود به زمين و خروج از آن متوجه حضورشان مى شوم وگرنه در هنگام تمرين به اين دليل كه تمام حواس و تمركزم به انجام تمرين است زياد حضور هواداران را حس نمى كنم. اتفاقاً اين قضيه به نفعم است اگر خاطرتان باشد ما هر وقت مقابل استقلال و پرسپوليس هم به ميدان مى رفتيم بيش از ۹۰ هزار نفر به ورزشگاه مى آمدند اما من هيچ وقت متوجه حضورشان نمى شدم. جالب اينكه در پايان بازى وقتى مى شنيدم مثلاً ۹۵ هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند ناخودآگاه مى ترسيدم!

اگر «محمدرضا مامانى» به پرسپوليس برگردد هنوز هم حاضرى شماره پيراهنش را پس بدهى؟
    حتماً اين كار را مى كنم. من هيچ مشكلى در اين زمينه ندارم و اگر شماره پيراهن مامانى را پوشيدم فقط به اين دليل بود كه ديدم هيچ كس آن را نپوشيده و خالى است وگرنه نمى خواستم وارد حاشيه شوم.

با «مسعود زارعى» مى توانى كنار بيايى؟
    مسعود هم يك فوتباليست فوق العاده است هم پسر خوبى. پس دليلى ندارد با هم به مشكل بربخوريم. در حال حاضر هم با هم تمرين مى كنيم و در هنگام مسابقات سعى مى كنيم در كنار يكديگر باشيم. بدون هر حرف و حديثى.

راه آهن چه سرنوشتى خواهد داشت؟
    امسال راه آهن با جذب ۲ ، ۳ بازيكن خوب تيمى بسيار قوى بسته كه شانس دارد براى بالا آمدن در جدول. حضور داود حقى و رضا معقولى بى شك به راه آهن فصل بعد كمك خواهد كرد.

براى رسيدن به تيم ملى چه برنامه اى دارى؟
    ان شا ءالله با شروع بازى ها همه چيز را ثابت خواهم كرد و حقم را از تيم ملى مى گيرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •