مورد نرم افزار Access یک نرم افزار دیتابیسی هست. بهتره که اموزشش رو گیر بیارین آماده شد من دانلود میگیرم اگر چند کیلوبایت تا دهها گیگ باشه مهم نیست می تونم دانلود شود
مورد نرم افزار Access یک نرم افزار دیتابیسی هست. بهتره که اموزشش رو گیر بیارین آماده شد من دانلود میگیرم اگر چند کیلوبایت تا دهها گیگ باشه مهم نیست می تونم دانلود شود
اگر در گوگل رچ کنین مثلا اموزش نرم افزار Access ،موارد زیادی پیدا میشه.هم واسه خرید و هم دانلود. نرم افزار Access یک نرم افزار بسیار قدرتمند و عظیم هست. شاید برخی از اموزشهای ان در انجمن هم پیدا بشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. بچه ها میخوام با اکسل یه نمودار خطی رسم کنم... میخوام مثلا x رو بر حسب y به سیستم بدم و نمودار خطیشو رسم کنه.... چطوری باید اینکارو بکنم؟؟
سلام
عکسی هست که دقیقا ما بفهمیم Ribbon و Toolbar و Toolbox کدامند؟ ایا تولبار همان ریبون است؟
دوستان من یک جدول دارم که مثلا 100 خانه دارد
میخواهم انتخابش کنم که روش تغیرات اعمال کنم. باید فعال کنم تمام خانه ها . خوب 100 تا خونه رو نمیشه select کرد.و راه میان بر ندارد؟ شاید 90000 خانه داشت جدول. اون وقت که نمیشد همش رو دستی select کرد
ctrl+a :ل شیت رو انتخاب میکنه یا میتونی از خونه ای که بالای 1 بغل A رو کلیک کنی تا کل صفحه انتخاب بشه
خوب ممکنه جدول در کل صفحه نباشه. قسمتی از صفحه باشه. این طور همش select میسشه
ctrl+shift رو بگیرید بعد با فلش های جهت حرکت کنید میتونه کمک زیادی بکنه در ضمن برای تهیه جدول از قسمت styles استفاده کنید بهتره
با سلام
من می خوام 2 تا سلول را به هم بچسبانم
مثلاً یک سلول نام و دیگری نام خانوداگی حالا می خوام بشه نام نام خانوادگی
ممنون
با سلام
من می خوام 2 تا سلول را به هم بچسبانم
مثلاً یک سلول نام و دیگری نام خانوداگی حالا می خوام بشه نام نام خانوادگی
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)