البته فالكن تاريخ 2007 هم داره ولي هنوز كه كسي جاسپر نديده و فعلا نيومده.
البته فالكن تاريخ 2007 هم داره ولي هنوز كه كسي جاسپر نديده و فعلا نيومده.
دوستان لطف کنن کمک کنن به کجا برم برا تعمیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟please help meee
بهترین جا همین west game و nextgen هستن
شما next هم ببر ببین چند میگیره
پدرام جان میشه بگی اصلا علت این ارور 74چی بوده ؟؟یعنی از زیاد گرم شدن انجوری شده ؟؟حالا قابل تعمیر هست؟؟من یه جایی خوندم خمیر سلیکونا اب شده وباعث اتصالی سر لحیمای cpu یا gpu شده درسته؟؟؟میشه خودت لطف کنی بگی چه بلایی سره کنسولم اومده؟؟ممنون میشم یعنی میشه بازم چراغای سبزو ببینم.حتما باید x-clamp شه یا راه دیگهای هم داره.تازه مثلا کنسولم فالکون بود
دوست عزیز xbox 360 سه تا مدل داره که به ترتیب قیمت الیت پرمیوم و ارکید هستش و تفاوت این ها هم در وسایل جانبی و هارشون هست که مدل ارکید هارد نداره.
در مورد درایو هم مال هر سه مدل حالا لایت ان هستش و برای xbox360 های قبل از این مارک های دیگه استفاده میشد
در مورد جاسپر هم xbox 360 چهار نوع برد داره فعلا که حالا در بازار ایران فالکون پیدا میشه که نسبت به دو برد قبلی بهتره و برد جاسپر بعد از فالکون هستش که هم مصرف برقش کمتره و هم کلا سیستمش خنکتره و... .
به این تاپیک هم سر بزنین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by halflife g; 28-02-2009 at 22:04.
من ريختم رو فلشم آپديت كردم پنج دقيقه هم نشد ! فقط ما بدبخت بيچاره ها هارد نداريم ! مموريمون خيلي جا داشت اينم 128 مگش رو گرفت ! الان مگه فريم ورش به روز نشده داشبورد جديدم نصب شده ديگه چرا مموري رو اشغال نگه داشته ؟!؟
فالکون و 3چراغ
دوست عزیز میشه بگی چند وقته کنسولتو گرفتی و روزی چند ساعت ازش استفاده کردی ؟؟؟؟؟غافلگیر شدیم
خب دوست عزیز ممنونم الان تقریبا یه چیزایی فهمیدم.
تنها مشکل من اینه که چطوری اینو هک کنم ؟
خیلی سخته...!
کسی اگه تو شهرشون بازی های 360 رواج نیست نخره بهتره. چون تو شهر ما که تقریبا رواج بازم کلی بدبختی داریم. خرید اینترنتی هم که آدمو دیوونه می کنه. اصلا معلوم نیست چه ریجنیه.
بده به بچه هاي NextGen يا هر جاي ديگه برات رديفش ميكنن !!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)