تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4679 از 4751 اولاول ... 3679417945794629466946754676467746784679468046814682468346894729 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,781 به 46,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

سلام دوستان

من 8 ساله مشترک شاتل هستم مشکل جدی نداشتم. الان یه مشکلی پیدا کردم که نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید

از چند هفته پیش خطم مرتب قطع میشد بطور پشت سرهم طوری که بعد از قطعی یه صدائ دینگ مانندی از کیس در می اومد و با وصل شدن دوباره همون صدا را میشنیدم.ویندوزم هم چند بار مشکل پیدا می کرد طوری که مجبور میشدم مرتب مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ری استارت کنم.شاتل میگفت باید مودم رو ببری سرخط از اونجا چک کنیم منم چون بلد نبودم سر خط رو چک کنم برقکار اوردم 20 تومن گرفت سر خط رو پیدا کرد .3 بار تا حالا مودم رو سر خط گذاشتم هر بار 2 ساعت مانیتور میشد 2 بار گفتند خط مشکل داره و سیگنال نداره
    دفعه سوم گفتن مشکل نداره و داخلی هست. من یه مودم نو گرفتم قطع شدنها خیلی کم شده و دیگه اون صدا نمیاد و ویندوز هم مشکل نداره و تو اغلب موقع ها کانکشن طولانی مدت دارم ولی هنوز گاهی قطع میشه . شاتل میگه مشکل از داخلی هست... بهتره یا کابل کشی مجدد کنی ! یا یه خط جدید به ما بدی ! من موندم که چیکار کنم... هر چی فکر میکنم اشکال از کجاست متوجه نمیشم ؟ نظر شما چیه ؟
    اون صدا اینارو نمیدونم.
    ولی منم قطعی چند بار پیش اومده داشتم اینا میگفتن باید مودم رو درست کنی ... خط مشکل داره ... برو سر خط چک کن ... زنگ بزن مخابرات..
    هیچ کدوم رو انجام ندادم بعد چند روز درست میشد ! مشکل هم از طرف خودشون بوده !! :| .

2. این کاربر از awz2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من 8 ساله مشترک شاتل هستم مشکل جدی نداشتم. الان یه مشکلی پیدا کردم که نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید

از چند هفته پیش خطم مرتب قطع میشد بطور پشت سرهم طوری که بعد از قطعی یه صدائ دینگ مانندی از کیس در می اومد و با وصل شدن دوباره همون صدا را میشنیدم.ویندوزم هم چند بار مشکل پیدا می کرد طوری که مجبور میشدم مرتب مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ری استارت کنم.شاتل میگفت باید مودم رو ببری سرخط از اونجا چک کنیم منم چون بلد نبودم سر خط رو چک کنم برقکار اوردم 20 تومن گرفت سر خط رو پیدا کرد .3 بار تا حالا مودم رو سر خط گذاشتم هر بار 2 ساعت مانیتور میشد 2 بار گفتند خط مشکل داره و سیگنال نداره
    دفعه سوم گفتن مشکل نداره و داخلی هست. من یه مودم نو گرفتم قطع شدنها خیلی کم شده و دیگه اون صدا نمیاد و ویندوز هم مشکل نداره و تو اغلب موقع ها کانکشن طولانی مدت دارم ولی هنوز گاهی قطع میشه . شاتل میگه مشکل از داخلی هست... بهتره یا کابل کشی مجدد کنی ! یا یه خط جدید به ما بدی ! من موندم که چیکار کنم... هر چی فکر میکنم اشکال از کجاست متوجه نمیشم ؟ نظر شما چیه ؟
    عکس از صفحه مودمت بزار snr margin و line attenuation ت را هم بگو...میکرو سوییچ و سیم تلفنت را هم عوض کن...شاید درست شه

4. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

با تشکر از آلبرت و مایکروسافت ویندوز عزیز . با لحن کلام شما دو بزرگوار جوابمو گرفتم .

Sent from my iPad using Tapatalk
    من از لحن همین ISP ها استفاده میکنم (یعنی همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) ملتفتی!

بگذریم
    دیشب کل اینترنتو جستجو کردم تا راهی پیدا کنم از خوده این سازمان تنظیم مقررات رادیویی یا قانون گذار اینترنت شکایت کنم نشد که نشد یعنی راهی نیست ،به نظرم همین قانون گذار و این تنظیم مقررات رادیویی باعث و بانی دزدی ISP ها و ایجاد نکردن زیرساهت برای اینترنت سرعت بالا هست.

وقتی این سازمان اومده قانون گذاشته که کاربران خونگی نمیتونن اینترنت بالاتر از 128 کیلو بیت داشته باشن و اشتراک 1:10 رو برای 128 تعیین کرده و حتی قیمت رو تعیین کرده خب معلومه ISP برای جذب مشتری راه های دیگه رو پیش میگیرن
    اینا عین گفته هاشونو ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Microsoft Windows; 05-07-2014 at 22:35.

6. 4 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض خسته نباشید به دوستان
    می خواستم بدونم سرویس art4 در واقعیت سرعتش چه قدر هست؟
    در صفحه شاتل زیر سرویس های art نوشته سرعت این سرویس‌ها برای محتوای داخلی باز خواهد بود. یعنی در سرویس art 4 ما در یک ماه چقدر می تونیم دان کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عکس از صفحه مودمت بزار snr margin و line attenuation ت را هم بگو...میکرو سوییچ و سیم تلفنت را هم عوض کن...شاید درست شه
    من نتونستم اون اطلاعاتو از ستینگ مودم پیدا کنم از پشتیبانی شاتل پرسیدم گفت نداره . این مودمو ( zyxel ) از اونا خریدم و احتمالا بهش تسلط دارن.

تا موقعی که مودم جدید نخریده بودم پشت سرهم قطع میشد و ویندوزم هم قفل می کرد ولی با مودم جدید اینطور نمیشه .قطع شدنها خیلی کمتر شده و هر چند روز یکبار ممکنه یه بار اینطور بشه که فکر کنم به خاطر سیستمشون باشه و تو هر شبکه ای وجود داره و قابل اغماض هست.یا حد اقل اینکه فعلا اینطور هست.من موقعی که تاپیک زدم یاد این مسئله نبودم و چون چند هفته بود این مشکلو داشتم و حساس شده بودم بهش ,امروز که این مشکلو بعد از چند روز دوباره دیدم نا خود آگاه فکر کردم دوباره اون مشکل برگشته و عصبی شدم .

از اول خودم حدس می زدم که ممکنه از مودم باشه چون 10 سال از عمرش می گذشت ولی اونا می گفتن بعیده که از مودم باشه و بهتره برم سر خط پیدا کنم تا اونا مودمو اونجا تست کنن.. به همین خاطر مجبور شدم 20 تومن بدم به برقکار .

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نتونستم اون اطلاعاتو از ستینگ مودم پیدا کنم از پشتیبانی شاتل پرسیدم گفت نداره . این مودمو ( zyxel ) از اونا خریدم و احتمالا بهش تسلط دارن.

تا موقعی که مودم جدید نخریده بودم پشت سرهم قطع میشد و ویندوزم هم قفل می کرد ولی با مودم جدید اینطور نمیشه .قطع شدنها خیلی کمتر شده و هر چند روز یکبار ممکنه یه بار اینطور بشه که فکر کنم به خاطر سیستمشون باشه و تو هر شبکه ای وجود داره و قابل اغماض هست.یا حد اقل اینکه فعلا اینطور هست.من موقعی که تاپیک زدم یاد این مسئله نبودم و چون چند هفته بود این مشکلو داشتم و حساس شده بودم بهش ,امروز که این مشکلو بعد از چند روز دوباره دیدم نا خود آگاه فکر کردم دوباره اون مشکل برگشته و عصبی شدم .

از اول خودم حدس می زدم که ممکنه از مودم باشه چون 10 سال از عمرش می گذشت ولی اونا می گفتن بعیده که از مودم باشه و بهتره برم سر خط پیدا کنم تا اونا مودمو اونجا تست کنن.. به همین خاطر مجبور شدم 20 تومن بدم به برقکار .
    جدا پشتیبان گفت نداره؟ : ))))))))))))))))))عجس بی سوادایی هستن......به ترتیب عمل کنید:
    maintenance
    DSL line
    DSL line status

اگه مراحل را به ترتیب طی کنید پایین downstream مقادیر لازم را پیدا می کنید (ببخشید که سریع توضیح دادم اگه متوجه نشدید بگید عکس بگیرم)
    برای اتصال به سر خط ،باید یک سیم تلفن سوکت دار را از سر دیگه لخت کنید و مستقیما به سیم هایی که از مخابرات میاند متصل کنید(حتی نباید یک پریز تلفن هم توی مسیرش باشه)
    بعد از اتصال مستقیم سیم ها به سرِخط،باید این پارامتر ها را چک کنید،اگه مقدارsnr بالای 20 باشه مشکلی ندارید(بالای 30 باشه که عالی هست)
    وقتایی که دی سی می شه وقت هایی نیست که از تلفن خونه استفاده می کنید؟!
    Last edited by BursT; 06-07-2014 at 12:55.

10. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام

منم این مشکل دی سی داشتم هر چی به پشتیبانی میگفتم میگفت مشکل از خطت است و مودم :| تا خود به خود درست شد الان دو روز دوباره مثل قبل دی سی میکنه دیگه حوصله ندارم زنگ بزنم با شعورم بازی کنند... ولی چی میشه کرد .:( از ماست که بر ماست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جدا پشتیبان گفت نداره؟ : ))))))))))))))))))عجس بی سوادایی هستن......به ترتیب عمل کنید:
    maintenance
    DSL line
    DSL line status

اگه مراحل را به ترتیب طی کنید پایین downstream مقادیر لازم را پیدا می کنید (ببخشید که سریع توضیح دادم اگه متوجه نشدید بگید عکس بگیرم)
    برای اتصال به سر خط ،باید یک سیم تلفن سوکت دار را از سر دیگه لخت کنید و مستقیما به سیم هایی که از مخابرات میاند متصل کنید(حتی نباید یک پریز تلفن هم توی مسیرش باشه)
    بعد از اتصال مستقیم سیم ها به سرِخط،باید این پارامتر ها را چک کنید،اگه مقدارsnr بالای 20 باشه مشکلی ندارید(بالای 30 باشه که عالی هست)
    وقتایی که دی سی می شه وقت هایی نیست که از تلفن خونه استفاده می کنید؟!
    تو قسمت maintenace دکمه DSL LINE رو پیدا نمیکنم . عکسشو میزارم

موقع که برقکار سر خط رو مشخص کرد یه سر سیم تلفن پشت مودم وصل بود و یه سرش دوشاخه تلفن بود.دو سر خط رو دور دوشاخه پی چوندم اینطوری درست بوده ؟ یعنی برقکار که اومد سر خط رو مشخص کرد یه بار داخل رو چک کرد گفت مشکلی نداره بعد خودش دو سر سیم های سر خط رو دور دوشاخه تلفن پیچید...

نه موقعی که قطع میشه با تلفن صحبت نمیکنم.

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسانی که با مشکل قطعی مواجه هستن متوجه صدای خش خش موقع صحبت با تلفن نشدن؟
    اگر تلفنتون خش خش داره مشکل از شاتل نیست و تا زمانی که این صدا هست مشکل قطعی برطرف نمیشه حتی اگر هم اسپلیتر داشته باشین.

14. 2 کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه HOPE666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسانی که با مشکل قطعی مواجه هستن متوجه صدای خش خش موقع صحبت با تلفن نشدن؟
    اگر تلفنتون خش خش داره مشکل از شاتل نیست و تا زمانی که این صدا هست مشکل قطعی برطرف نمیشه حتی اگر هم اسپلیتر داشته باشین.
    خط من اصلا صدای خش خش نداره موقع دی سی هم تلفن در حال استفاده نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •