اون صدا اینارو نمیدونم.
ولی منم قطعی چند بار پیش اومده داشتم اینا میگفتن باید مودم رو درست کنی ... خط مشکل داره ... برو سر خط چک کن ... زنگ بزن مخابرات..
هیچ کدوم رو انجام ندادم بعد چند روز درست میشد ! مشکل هم از طرف خودشون بوده !! :| .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اون صدا اینارو نمیدونم.
ولی منم قطعی چند بار پیش اومده داشتم اینا میگفتن باید مودم رو درست کنی ... خط مشکل داره ... برو سر خط چک کن ... زنگ بزن مخابرات..
هیچ کدوم رو انجام ندادم بعد چند روز درست میشد ! مشکل هم از طرف خودشون بوده !! :| .
عکس از صفحه مودمت بزار snr margin و line attenuation ت را هم بگو...میکرو سوییچ و سیم تلفنت را هم عوض کن...شاید درست شه
من از لحن همین ISP ها استفاده میکنم (یعنی همینی که هست میخوای بخواه میخوای نخواه) ملتفتی!
بگذریم
دیشب کل اینترنتو جستجو کردم تا راهی پیدا کنم از خوده این سازمان تنظیم مقررات رادیویی یا قانون گذار اینترنت شکایت کنم نشد که نشد یعنی راهی نیست ،به نظرم همین قانون گذار و این تنظیم مقررات رادیویی باعث و بانی دزدی ISP ها و ایجاد نکردن زیرساهت برای اینترنت سرعت بالا هست.
وقتی این سازمان اومده قانون گذاشته که کاربران خونگی نمیتونن اینترنت بالاتر از 128 کیلو بیت داشته باشن و اشتراک 1:10 رو برای 128 تعیین کرده و حتی قیمت رو تعیین کرده خب معلومه ISP برای جذب مشتری راه های دیگه رو پیش میگیرن
اینا عین گفته هاشونو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Microsoft Windows; 05-07-2014 at 22:35.
با عرض خسته نباشید به دوستان
می خواستم بدونم سرویس art4 در واقعیت سرعتش چه قدر هست؟
در صفحه شاتل زیر سرویس های art نوشته سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود. یعنی در سرویس art 4 ما در یک ماه چقدر می تونیم دان کنیم
من نتونستم اون اطلاعاتو از ستینگ مودم پیدا کنم از پشتیبانی شاتل پرسیدم گفت نداره . این مودمو ( zyxel ) از اونا خریدم و احتمالا بهش تسلط دارن.
تا موقعی که مودم جدید نخریده بودم پشت سرهم قطع میشد و ویندوزم هم قفل می کرد ولی با مودم جدید اینطور نمیشه .قطع شدنها خیلی کمتر شده و هر چند روز یکبار ممکنه یه بار اینطور بشه که فکر کنم به خاطر سیستمشون باشه و تو هر شبکه ای وجود داره و قابل اغماض هست.یا حد اقل اینکه فعلا اینطور هست.من موقعی که تاپیک زدم یاد این مسئله نبودم و چون چند هفته بود این مشکلو داشتم و حساس شده بودم بهش ,امروز که این مشکلو بعد از چند روز دوباره دیدم نا خود آگاه فکر کردم دوباره اون مشکل برگشته و عصبی شدم .
از اول خودم حدس می زدم که ممکنه از مودم باشه چون 10 سال از عمرش می گذشت ولی اونا می گفتن بعیده که از مودم باشه و بهتره برم سر خط پیدا کنم تا اونا مودمو اونجا تست کنن.. به همین خاطر مجبور شدم 20 تومن بدم به برقکار .
جدا پشتیبان گفت نداره؟ : ))))))))))))))))))عجس بی سوادایی هستن......به ترتیب عمل کنید:
maintenance
DSL line
DSL line status
اگه مراحل را به ترتیب طی کنید پایین downstream مقادیر لازم را پیدا می کنید(ببخشید که سریع توضیح دادم اگه متوجه نشدید بگید عکس بگیرم)
برای اتصال به سر خط ،باید یک سیم تلفن سوکت دار را از سر دیگه لخت کنید و مستقیما به سیم هایی که از مخابرات میاند متصل کنید(حتی نباید یک پریز تلفن هم توی مسیرش باشه)
بعد از اتصال مستقیم سیم ها به سرِخط،باید این پارامتر ها را چک کنید،اگه مقدارsnr بالای 20 باشه مشکلی ندارید(بالای 30 باشه که عالی هست)
وقتایی که دی سی می شه وقت هایی نیست که از تلفن خونه استفاده می کنید؟!
Last edited by BursT; 06-07-2014 at 12:55.
با سلام
منم این مشکل دی سی داشتم هر چی به پشتیبانی میگفتم میگفت مشکل از خطت است و مودم :| تا خود به خود درست شد الان دو روز دوباره مثل قبل دی سی میکنه دیگه حوصله ندارم زنگ بزنم با شعورم بازی کنند... ولی چی میشه کرد .:( از ماست که بر ماست
تو قسمت maintenace دکمه DSL LINE رو پیدا نمیکنم . عکسشو میزارم
موقع که برقکار سر خط رو مشخص کرد یه سر سیم تلفن پشت مودم وصل بود و یه سرش دوشاخه تلفن بود.دو سر خط رو دور دوشاخه پی چوندم اینطوری درست بوده ؟ یعنی برقکار که اومد سر خط رو مشخص کرد یه بار داخل رو چک کرد گفت مشکلی نداره بعد خودش دو سر سیم های سر خط رو دور دوشاخه تلفن پیچید...
نه موقعی که قطع میشه با تلفن صحبت نمیکنم.
کسانی که با مشکل قطعی مواجه هستن متوجه صدای خش خش موقع صحبت با تلفن نشدن؟
اگر تلفنتون خش خش داره مشکل از شاتل نیست و تا زمانی که این صدا هست مشکل قطعی برطرف نمیشه حتی اگر هم اسپلیتر داشته باشین.
خط من اصلا صدای خش خش نداره موقع دی سی هم تلفن در حال استفاده نیست
هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)