نه با eco که همچنین مشکلی ندارم. به پشتیبانی بگو چون احتمالا مشکل فنی باید باشه. (البته اگه فنی باشه قاعدتا در طول روز هم باید اینجوری بشه)
کلا تو همهی سرویسها وقتی محدود بشید بهتون اخطار و پیغامی نمیده، فقط اعمال قانون میکنه!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه با eco که همچنین مشکلی ندارم. به پشتیبانی بگو چون احتمالا مشکل فنی باید باشه. (البته اگه فنی باشه قاعدتا در طول روز هم باید اینجوری بشه)
کلا تو همهی سرویسها وقتی محدود بشید بهتون اخطار و پیغامی نمیده، فقط اعمال قانون میکنه!!!![]()
من تو 3 هفته 216 گیگ
Last edited by timsar jackson; 06-07-2014 at 02:41.
اسکایپ روی شاتل باز هست؟ کسی با سرویس شاتل از اسکایپ استفاده کرده؟ کیفیتش چطوره؟
کیفیتش خوبه؛ من هرشب با اسکایپ و وایبر حرف می زنم ولی خب بستگی یه سرعتی که گرفتین هم داره....
البته از فروردین تا تقریبا وسطای اردیبهشت کلن اسکایپو اینا هر چند ثانیه قطع میشد و وصل میشد که عملا اینارو بی استفاده کرده بود که دلیل این قطعی ها اختلال انداختن تو پورت udp بود که مشکلی سراسری بود و همه isp ها این مشکلو داشتن که این مشکل دوباره تقریبا 2 هفته پیش ایجاد شد و 2-3 روز مثل قبلن قطع و وصل میشد و الان خدارو شکر خوبه اگه دوباره اذیت نکنن............
اوضاع پبنگ به شدت خرابه !!!
دیگه داره میره رو اعصبام !!!![]()
بالاخره از محدودیت در اومدم بعد 30 روز ... درست وقتی که پیغام "مشاهده کردم" برای نمدید اکانت رو زدم !!!
شاتل وقتی پول می خواد از محدودیت درت میاره ... ولی خر که نیستم تمدید کنم دوباره یک ماه محدود بشم
جالب تر اینکه سرعت دانلود اینترنت 8 مگ شاتل 3 مگ هست در صورتی که 2 مگ پارس انلاین 4 مگه
بازار رقابتی جالبیه![]()
Last edited by ultrasahand; 05-07-2014 at 06:30.
سلام دوستان
من 8 ساله مشترک شاتل هستم مشکل جدی نداشتم. الان یه مشکلی پیدا کردم که نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمائی کنید
از چند هفته پیش خطم مرتب قطع میشد بطور پشت سرهم طوری که بعد از قطعی یه صدائ دینگ مانندی از کیس در می اومد و با وصل شدن دوباره همون صدا را میشنیدم.ویندوزم هم چند بار مشکل پیدا می کرد طوری که مجبور میشدم مرتب مودم رو خاموش روشن کنم یا ویندوز رو ری استارت کنم.شاتل میگفت باید مودم رو ببری سرخط از اونجا چک کنیم منم چون بلد نبودم سر خط رو چک کنم برقکار اوردم 20 تومن گرفت سر خط رو پیدا کرد .3 بار تا حالا مودم رو سر خط گذاشتم هر بار 2 ساعت مانیتور میشد 2 بار گفتند خط مشکل داره و سیگنال نداره
دفعه سوم گفتن مشکل نداره و داخلی هست. من یه مودم نو گرفتم قطع شدنها خیلی کم شده و دیگه اون صدا نمیاد و ویندوز هم مشکل نداره و تو اغلب موقع ها کانکشن طولانی مدت دارم ولی هنوز گاهی قطع میشه . شاتل میگه مشکل از داخلی هست... بهتره یا کابل کشی مجدد کنی ! یا یه خط جدید به ما بدی ! من موندم که چیکار کنم... هر چی فکر میکنم اشکال از کجاست متوجه نمیشم ؟ نظر شما چیه ؟
Last edited by hamids68; 05-07-2014 at 14:50.
اگه اینجا جوابتو نگرفتی، اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم سوالتو بذار ببین چی میگن.........
با تشکر از آلبرت و مایکروسافت ویندوز عزیز . با لحن کلام شما دو بزرگوار جوابمو گرفتم .
Sent from my iPad using Tapatalk
ببخشید اشتباه پست دادم...
Last edited by 2lombe; 05-07-2014 at 18:14. دليل: ببخشید اشتباه پست دادم...
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)