تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4676 از 4751 اولاول ... 3676417645764626466646724673467446754676467746784679468046864726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,751 به 46,760 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا صلوات بفرست این شرکتا که واسه باباهامون نیستن اینقدر حرص میخورید
    همونطور که در جلسات قبل عرض کردم شما هر جا بری آسمون آبیه و کماکان غولی به اسم زیرساخت و امنیت شبکه رو پیش رو خواهید داشت لذا تنها کاری که باید انجام بدید اینه که ببینید به چه حجم و سرعتی نیاز دارید و کی این حجم و سرعت رو با قیمت معقول تری بهتون میده و قطعی کمتری داره
    وسلام
    صلوات دوم بلند تر ختم بشه

Sent from my iPad using Tapatalk
    به این چیزای سیاه فکر نکنید والا ما هم خارج رفتیم جو نگرفت ما رو .اینجا ایران است یا بسازش یا برو یاحالشو ببر
    اونجوری بخوای به قضیه نگاه کنی پهنای باند کاربر خونگی تو کره جنوبی قد کل پهنای باند بعضی از شهرمای ماست
    من دل خوشی از حکومت ندارم ولی همین که با وجود این همه تحریم تونستن اینترنت و زیرساختاشو به همه نقاط دورافتاده کشور برسونن دمشون گرم
    فقط کاش فیلترینگ رو بردارن تا ما بندگان خدا به قول این دوستمون خودمون تصمیم بگیریم بریم بهشت یا جهنم [emoji1]
    جووووووونممممم پست؛ بسیاررر زیبااا گفتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که میگن ایران فلانه ایران بیساره ما خارج رفتیم ما خیلی با کلاسیم لینک زیر رو بخونن :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همونطور که این عزیزان با کلاس مطلع هستن AT&T یه شرکت آمریکایی هست با بیش از یک قرن سابقه که در زمینه IT یکی از غول های جهانه. این بابایی که این پست رو داده یه سرویس نامحدود گرفته و بعد از دانلود سه گیگ ترافیک سرعتش تغییر کرده اومده تو فرومشون پست داده.

... I was also informed that my data exceded 3 gb this month and my service will be slowed....

این کشور شاه راه اینترنت دنیاست . اینقدر فحش نثار کشور عزیزتون نکنید و گر نه میشید مثل عزیزان دلسوز شبکه دوست داشتنی من و تو که بدون هیچ چشم داشتی دارن گرون ترین برنامه ها رو برای ایرانیان تهیه می کنن و اصلا دوست ندارن به ایران به چشم یه کشور پر از مشکل نگاه کنن که راه حل همه مشکلاتش بازگشت استثماره .

بازم عرض می کنم بنده خودم از نظر وجود سیستم فیلترینگ منتقد نظام هستم ولی جالبه که بدونید فیلترینگ هم فقط تو ایران نیست فرقش اینه که ما و چین شدیدترین فیلترینگ دنیا رو داریم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اینم پینگ ما

C:\Users\****>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=202ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=206ms TTL=51
    Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=205ms TTL=51

Ping statistics for 4.2.2.4:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 202ms, Maximum = 206ms, Average = 204ms

C:\Users\****>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=205ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=213ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=208ms TTL=43
    Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=208ms TTL=43

Ping statistics for 8.8.8.8:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 205ms, Maximum = 213ms, Average = 208ms

ما که خیلی راضیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همین نزدیک

پيش فرض

دوستای گل وسط این بحث و جدل های شیرینتون سوال ما گم شد، یکی که میدونه به من بگه دسش هم درد نکنه....
    سرویس 128 نامحدود در صورت پایین اومدنسرعتش(همون محدود شدن) با آغاز دوره ی بعدی سرعت به حالت اول برمیگرده آیا؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که میگن ایران فلانه ایران بیساره ما خارج رفتیم ما خیلی با کلاسیم لینک زیر رو بخونن :

همونطور که این عزیزان با کلاس مطلع هستن AT&T یه شرکت آمریکایی هست با بیش از یک قرن سابقه که در زمینه IT یکی از غول های جهانه. این بابایی که این پست رو داده یه سرویس نامحدود گرفته و بعد از دانلود سه گیگ ترافیک سرعتش تغییر کرده اومده تو فرومشون پست داده.

... I was also informed that my data exceded 3 gb this month and my service will be slowed....

این کشور شاه راه اینترنت دنیاست . اینقدر فحش نثار کشور عزیزتون نکنید و گر نه میشید مثل عزیزان دلسوز شبکه دوست داشتنی من و تو که بدون هیچ چشم داشتی دارن گرون ترین برنامه ها رو برای ایرانیان تهیه می کنن و اصلا دوست ندارن به ایران به چشم یه کشور پر از مشکل نگاه کنن که راه حل همه مشکلاتش بازگشت استثماره .

بازم عرض می کنم بنده خودم از نظر وجود سیستم فیلترینگ منتقد نظام هستم ولی جالبه که بدونید فیلترینگ هم فقط تو ایران نیست فرقش اینه که ما و چین شدیدترین فیلترینگ دنیا رو داریم
    دوست عزیز اون قسمت att چیز خاصی نیست کسانی هم که انتظار نامحدود واقعی را با وضعیت فعلی کشور دارند مطالعه ای در مورد وضعیت پهنای باند ایران ندارن
    ولی در مورد بقیه پستتون به نظرم کاملا اشتباه می کنید(البته اگه منظورتون کنابه به شبکه تلویزیونی منوتو بوده باشه و من درست متوجه شده باشم)
    منوتو یه شبکه هست که دیدن 1 دقیقه برنامه اش به اندازه 1 هفته برنامه های تلویزیون داخلی میارزه(اگه برنامه های فردوسی پور و چند برنامه خاص را فاکتور بگیریم)من نمی دونم انگیزه موسسین این شبکه چی بوده...ولی جهت گیری برنامه هاش خیلی کمتر از برنامه های تلوزیون داخلی هست
    سیستم فیلترینگ هم کلا چیز اشتباه و مسخره ای هست که تنها دلیل ایجادش در ایران،در جهت تخریب جریان آزاد اطلاعات و ایجاد استبداد اطلاعاتی هست(اگر میبینید سایت های مستجهن و... را فیلتر می کنند دلیلش بهانه ای برای استفاده از فیلترینگ هست و هدف اصلی نیست)بهترین روش فیلترینگ در دنیا هم روش نصب برنامه های مخصوص سمت کلاینت هست که توسط پدر و مادر برای کنترل فعالیت کودکان در اینترنت استفاده میشه
    اگه در مورد نظرتون در مورد منوتو هم اشتباه متوجه شدم،عذرخواهی می کنم
    دوستای گل وسط این بحث و جدل های شیرینتون سوال ما گم شد، یکی که میدونه به من بگه دسش هم درد نکنه....
    سرویس 128 نامحدود در صورت پایین اومدنسرعتش(همون محدود شدن) با آغاز دوره ی بعدی سرعت به حالت اول برمیگرده آیا؟
    باید برگرده ولی قطعی نیستکلا در شاتل محدودیت ها قطعی نیستند و همه چیز بستگی به سیاست شاتل در منطقه تون داره

6. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این مربوط به اینترنت موبایل هست.
    نباید اینترنت موبایلشون رو با adsl خودمون مقایسه کنیم.
    اگر اینطور مقایسه میکنید پس بهتره gprs و 3g خودمون رو با اینترنت موبایل اونا مقایسه کنیم تا گند اینترنتمون بیشتر از این در بیاد.

8. 3 کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال

شما مشکلی قطعی پی در پی تو ساعات رایگان رو ندارید ؟؟؟

به شدت رو اعصابه !!!

داره خودمونی میشه hadinba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه لطفاً این آی پی رو پینگ کنید نتیجه شو بگید : 146.66.152.1

من خودم آرت 1 دارم، پینگ این آی پی بالای 350 هست. سرویس گیمینگ هم اکتیو ! ( آی پی برای سرور Valve هست، بازی Dota 2 )

پيش فرض

at&t یک سرویس دهنده موبایلی هست نباید اونو با اینترنت کابلی مقایسه کرد
    در ضمن منم یه سرویس دهنده کابلی پیدا کردم تا ببینید دزدی شرکت های adsl ایران در چه حدی هست

اینترنت 50 مگابیت نا محدود + تلفن ماهیانه 30 یورو در برلین (حدود 129 تومن در مقایسه با 6 مگابیت نامحدود 400 تومنی شاتل)

اینترنت 76 مگابیت نامحدود 35 پوند در لندن (حدود 185 تومن در مقایسه با 6 مگابیت نامحدود 400 تومنی شاتل)
    حالا بازم بیا ازین isp های مزخرف حمایت کن
    Last edited by Microsoft Windows; 04-07-2014 at 18:58.

12. 9 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بچه لطفاً این آی پی رو پینگ کنید نتیجه شو بگید : 146.66.152.1

من خودم آرت 1 دارم، پینگ این آی پی بالای 350 هست. سرویس گیمینگ هم اکتیو ! ( آی پی برای سرور Valve هست، بازی Dota 2 )
    آقا تقدیم:

14. 2 کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •