تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4675 از 4751 اولاول ... 3675417545754625466546714672467346744675467646774678467946854725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,741 به 46,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چيزي كه معلومه اينه كه اينترنت عمداً محدوده اينو همه ميدونيم.
    هم سرعت اينترنت عمداً محدوده (اين سرعت دانلود ٥٠٠ كيلو يا ١ مگ كه بعضي ها داريم زباله محسوب ميشه) هم سرعت https عمداً خرابه هم خيلي از سايتها عمداً بسته هست و...
    الان بايد همه اينترنت چند برابر ارزونتر و چند برابر سريعتر ميداشتيم و پهناي باند كشور هم به قدري هست كه يك ١٠ تن يا قطار هم از داخلش رد بشه.
    اما بعضي ها اونجا و اينجا خودشون رو هم محدود كردن و به زور ميخوان همه رو مؤمن كنن و ببرن بهشت.
    واقعا اینترنت مزخرفی داریم تو مملکتمون یه تریس میگیری از چند تا دستگاه فیلترینگ رد میشی
    اخیرا مطلع شدم بلد نیستن تنظیماتشو هر از چند گاهی برخی ازگندکاریا غیر تعمدی اتفاق می افته

Sent from my iPad using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

7781, 7782, 7783, 7784, 7725, 7726, 7728, 7799, 7769
    شرق
    این که پیش شماره دوستمه . الان خیلی وقته تو صفه بهش سرویس نمیدن آخر هم مجبور شد مخابرات بگیره .

3. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

چيزي كه معلومه اينه كه اينترنت عمداً محدوده اينو همه ميدونيم.
    هم سرعت اينترنت عمداً محدوده (اين سرعت دانلود ٥٠٠ كيلو يا ١ مگ كه بعضي ها داريم زباله محسوب ميشه) هم سرعت https عمداً خرابه هم خيلي از سايتها عمداً بسته هست و...
    الان بايد همه اينترنت چند برابر ارزونتر و چند برابر سريعتر ميداشتيم و پهناي باند كشور هم به قدري هست كه يك ١٠ تن يا قطار هم از داخلش رد بشه.
    اما بعضي ها اونجا و اينجا خودشون رو هم محدود كردن و به زور ميخوان همه رو مؤمن كنن و ببرن بهشت.
    جانا سخن از زبان ما میگویی..
    آقا جان واسه چی فکر میکنید تنها راه اینکه سرعت من بیاد بالا اینکه سرعت همسایمون که زیاد دانلود میکنه محدود بشه. شما مقدار دانلودی که میکنی و بعد محدود میشی رو اگه واسه یه پاکستانی یا عراقی بگی خندش میگیره.. تعریف شما از زیاد چیه؟ 20 گیگ؟30گیگ؟ این یعنی زیاد؟.. بابا درسته شاتل نسبت به بقیه isp های درپیت یه مقدار اینترنتش بهتره.. ولی خوب حکایت "در شهر کور ها ، یک چشم پادشاست" هست..
    خدایی تو هر جمع global گفتم من از اینترنت ایران استفاده میکنم یارو گفت why? that's so sad...

5. 4 کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا صلوات بفرست این شرکتا که واسه باباهامون نیستن اینقدر حرص میخورید
    همونطور که در جلسات قبل عرض کردم شما هر جا بری آسمون آبیه و کماکان غولی به اسم زیرساخت و امنیت شبکه رو پیش رو خواهید داشت لذا تنها کاری که باید انجام بدید اینه که ببینید به چه حجم و سرعتی نیاز دارید و کی این حجم و سرعت رو با قیمت معقول تری بهتون میده و قطعی کمتری داره
    وسلام
    صلوات دوم بلند تر ختم بشه

Sent from my iPad using Tapatalk

7. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این چیزای سیاه فکر نکنید والا ما هم خارج رفتیم جو نگرفت ما رو .اینجا ایران است یا بسازش یا برو یاحالشو ببر
    اونجوری بخوای به قضیه نگاه کنی پهنای باند کاربر خونگی تو کره جنوبی قد کل پهنای باند بعضی از شهرمای ماست
    من دل خوشی از حکومت ندارم ولی همین که با وجود این همه تحریم تونستن اینترنت و زیرساختاشو به همه نقاط دورافتاده کشور برسونن دمشون گرم
    فقط کاش فیلترینگ رو بردارن تا ما بندگان خدا به قول این دوستمون خودمون تصمیم بگیریم بریم بهشت یا جهنم [emoji1]

9. 4 کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شاتل 128 نامحدود سرعتش چنده ؟
    128 محدود چنده ؟
    ساعت رایگانش ؟

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

جوابی نداری بگی پس لطفا مغالطه نکن و الکی ذهن خواننده رو با بازی با کلمه ها نپیچون...
    الان به تاپیک های دیگه که سر بزنی مثلا پارس آنلاین می بینی که همه از سرعته اینترنت شاکین و ...؛ در صورتی که تو شاتل فقط گیره کاربراش به شبانشه که با توجه به اینترنت داغون کشور که معلوم نیست بر چه اساسی پورتا و پهنای باندو تقسیم می کنن، خیلی هم خوبه که امثالی مثل شمارو محدود می کنه و کسانی مثل من که مثل ندید بدیدا نیستیم که تا ساعت 1 بشه بذاریم دانلود، راحت می تونیم از اینترنت استفاده کنیم.
    در صورتی که اگه محدود نمی کرد مثل پارس انلاین و صبانت اینا که محدود نمی کنن، امثالی مثل منم باید از سرعت کمه اینترنت اعصابشون خورد میشد، همانطور که در پارس آنلاینو صبانتو اینا علاوه بر روزشون همه شاکین که چرا شب که میشه اینقد سرعتا افت می کنه و غیره.....
    من همین چند روز پیش سرویسمو تغییر دادمو 4mb گرفتم که تو روز سرعتش 550 ایناس و تو ساعته رایگان بستگی به سرور داخل و خارجش از 250 هست تا 500....
    در انتها هر کسی ناراضیه از اینکه به خاطره دانلود بیش از حد سرعتشو محدود می کنن، از این isp بره، کسی زورتون نکرده؛ اگه برید واسه ما هم بهتره و سرعتمون بهتر میشه........
    کجا پارس انلاین مشکل سرعت دارن ؟
    شما همین صفحه آخر تاپیک پارس آنلاین برو ببین فرق خاصی با شاتل نداره تو سرعت ...

ببخشید از شما اجازه نگرفتیم که بیایم که حالا شما میگید بریم

شاتل خوبی و بدی خودش رو داره ، موضوع صحبت هم راجع به مسئله ی محدود کردن بود . تصمیم من یا بقیه برای انتخاب شاتل صرفا بر اساس دانلود شبانه یا محدود کردن نبوده که حالا به سادگی بخوایم بریم !
    یجوری صحبت میکنید واقعا شک آدم به واقعیت تبدیل میشه که شما با شاتل یه ارتباطایی داری

اگر ساعت رایگان سرعت سرویس هر کس بر اساس پولی که داده بسته بشه ، دانلود رایگان کسی نباید مزاحم استفاده ی بقیه بشه . شاتل بی زحمت از یه ترفند استفاده میکنه و اونم اینه که سرعت رو بالا نگه میداره ، و بعد کاربرایی که دانلود میکنن محدود میشن و یکماه شبانه ندارن ، اونایی هم که استفاده نمیکردن که نمیکردن .از اول . تهش شاتل میمونه و صرفه جویی منابع و استفاده تبلیغاتی !!

اینا زیادم بر نمیگرده به شاتل ، بر میگرده به بی در و پیکر بودن صنعت اینترنت ایران و نبود نظارت و ... که شاتل هم سفره ای پهنه و داره میخوره حالشو میبره ...

اگه مسئله منطقی باشه کاملا میشه اون رو در متن قرار داد آورد ، ولی متن قرارداد به شدت کلی و نامشخصه اجازه سوء استفاده رو میده ...

12. 4 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من که الان سه ساله از شاتل اومدم بیرون و دیگه پول مفت به این دزدها ندادم

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شاتل خوبی و بدی خودش رو داره ، موضوع صحبت هم راجع به مسئله ی محدود کردن بود . تصمیم من یا بقیه برای انتخاب شاتل صرفا بر اساس دانلود شبانه یا محدود کردن نبوده که حالا به سادگی بخوایم بریم !
    یجوری صحبت میکنید واقعا شک آدم به واقعیت تبدیل میشه که شما با شاتل یه ارتباطایی داری

اگر ساعت رایگان سرعت سرویس هر کس بر اساس پولی که داده بسته بشه ، دانلود رایگان کسی نباید مزاحم استفاده ی بقیه بشه . شاتل بی زحمت از یه ترفند استفاده میکنه و اونم اینه که سرعت رو بالا نگه میداره ، و بعد کاربرایی که دانلود میکنن محدود میشن و یکماه شبانه ندارن ، اونایی هم که استفاده نمیکردن که نمیکردن .از اول . تهش شاتل میمونه و صرفه جویی منابع و استفاده تبلیغاتی !!

اینا زیادم بر نمیگرده به شاتل ، بر میگرده به بی در و پیکر بودن صنعت اینترنت ایران و نبود نظارت و ... که شاتل هم سفره ای پهنه و داره میخوره حالشو میبره ...

اگه مسئله منطقی باشه کاملا میشه اون رو در متن قرار داد آورد ، ولی متن قرارداد به شدت کلی و نامشخصه اجازه سوء استفاده رو میده ...
    ببینید این حرفارو نزنید...شما اطلاعی نداری اینا رو میگی...
    در اینکه کشور ما بی در و پیکر هست شکی نیست...در اینکه شاتل هم سوئ استفاده می کنه شکی نیست(منظورم از سوئ استفاده،ضریب اشتراک بالاتر از 1به 8 هست)
    ولی اینکه میگی سرعت شبانه را به اون چیزی که در قراردادت هست تغییر بدن،2 تا نکنه را در نظر نمیگیری...
    اول اینکه ضریب اشتراک ها بسیار بالاتر از ارقامی هست که باید باشه(فکر می کنم خود وزیر ارتباط هم گفته اینو)
    دوم اینکه حق واقعی تو اصلا به دردت نمی خوره...
    ایا با قرارداد 128 کیلوبیتت،سرعت دانلودت 2 کیلوبایت باشه کافیته؟!
    یا با سرعت 1 مگابیت سرعت 16 کیلوبایت باشه؟!
    یا با سرعت 2 مگابیت سرعت 32 داشته باشی؟
    خود شما که میگی سرعت ها به چیزی که در قرارداد هست محدود باشه به دلیل اینه که درک درستی از ADSL و مشترک بودن منابع نداری
    اینترنت و پهنای باند صرفه جویی نداره...مثل یک شیره که همیشه باز هست...حالا چه شما ازش آب بخوری چه نخوری...پس اینی که شما دانلود کنی یا نکنی برای شاتل هزینه ای نداره(به خصوص اینکه 99% چیزهایی که ملت دانلود میکنند فقط و فقط از جهت مفت بودن اینترنتشون هست و چه بسا اگه قرارباشه پولی براش خرج کنند دانلود نمی کنند)
    این محدودیت شاتل هم،که من هم قبول دارم مشکلاتو عیب هایی داره،به نظر من بهترین متدی بود که میشد در اون بازه زمانی استفاده کرد...فقط به نظر من باید آهسته آهسته این دانلود شبانه رایگان از سیستم حذف بشه و به جاش هزینه گیگ ها کم بشه و به ساعات کم مصرف و پر مصرف تقسیم بشه
    در مورد کاربران هم،کاربران به دو دسته دانلودر در شب و دانلودر در روز تقسیم نمیشن
    برای مثال خود بنده در شب ها بسیار از اینترنت استفاده می کنم ولی استفاده من دانلود نیست...برای مثال قبلا در سرور بلیزارد wow بازی می کردم و افرادی که اطلاع دارن می دونند که بیشتر raid ها به وقت ایران وارد زمان شبانه میشه...و این اینترنت شبانه بسیار به من آسیب میزد اون موقع
    همین الان شما وارد یکی از room های Garena بشو ببین وقتی اینترنت وارد فاز شبانه میشه افرادی که از پارس آنلاین دارن به چه روزی میوفتند...(به خصوص اگه سرور خارج از ایران باشه)

15. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد کیفیت پارس آنلاین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پنجمین پستو بخون؛ یکی از نمونه هاشه و تو همین فرومم تو تاپیکش بری می بینی بعضیارو...... هر چند هرکی از من پرسیده بهش گفتم که پارس آنلاین اصلا معلوم نمیشه بدِ یا خوب، بستگی به محل داره،برای یکی عالیه و برای یکی افتضاح که اگه کسی بخواد پارس بگیره یا باید ریسک کنه یا اینکه تو محلشون پرس و جو کنه ببینه اونایی که دارن چه جوریه؛در صورتی که شاتل اینجوری نیست....
    در مورد همکاری با شاتل هم که هی میگید، اگه قرار به شک باشه که به امثالی مثل شماس که هر دیقه هرکی میاد اینجا درباره شاتل می پرسه میگید اووه اووه سریع فرار کنو پارس آنلاین خوبه و از این حرفا، هرکی ندونه فک میکنه اشتباه اومده تو تاپیکه پارس آنلاین و گرنه من که الله وکیلی هیچ چیزی با اینا ندارم و صادقانه سعی می کنم اونایی که می خوان بگیرنو راهنمایی کنم...
    خدایی هرکسی که شاتل داشته باشه پیش خودش میدونه که تو این مملکته داغون با این اوضاعی که داره،شاتل بهتر از بقیه عمل میکنه...
    در مورد سایر حرفای به خیالت تخصصی، اینقد خنده داره که اصلا چیزی دربارش نگیم بهتره.........
    در مورد اجازه گرفتن یا نگرفتنت از من، اینو بهت یادآوری کنم که تو همین بخش تو صفحه 4671 اینو گفتی: " دارم تحقیق میکنم اگر پارس انلاین یا سرویس دهنده ی دیگه ای اینطور نباشه ، حتی اگر سرعتش کمتر باشه راضی هستم که عوض کنم ..." پس سریع تر تحقیقاتتو انجام بده و در صورت تمایل از این سرویس برو........
    در آخر دیگه نیازی نمی بینم جواب کسانی مثل شمارو بدم که تا کم میارید میگید این با شاتل همکارِ و این حرفا........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •