تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4674 از 4751 اولاول ... 3674417445744624466446704671467246734674467546764677467846844724 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,731 به 46,740 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تو شاتل که چیزی به نام پول کمتر گرفتن و دادن کف سرویس وجود نداره !!

خود من هم IDM رو محدود کنم ، بالاخره حجم بالای دانلود بازم محدودیت داره ... منظور من اینه که کلا محدود نکنن
    خب مرد مومن شما رو محدود نکنند افرادی امثال من کیفیت اینترنتشون افت می کنه ...من خودم چند روزی تهران بودم خونه فامیلمون محدود مخابرات داشت...محدود 2 مگ سرعت دانلودش 50 کیلوبایت بود
    در ایران چون قانون شیرینگ اعمال نمیشه(بیشتر ISP ها به جای اشتراک 1به 8، 1 به 30 و 1به 40 اشتراک میدن) و با توجه به پهنای باند فعلیمون و نداشتن جنبه فعلا باید به سرویس های حجمی قانع باشیم...فقط به نظر من باید سعی کنیم قیمت گیگ هارو خیلی کمتر کنیم...این دوستمون netstat طرح جالبی داشت...

2. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب مرد مومن شما رو محدود نکنند افرادی امثال من کیفیت اینترنتشون افت می کنه ...من خودم چند روزی تهران بودم خونه فامیلمون محدود مخابرات داشت...محدود 2 مگ سرعت دانلودش 50 کیلوبایت بود
    در ایران چون قانون شیرینگ اعمال نمیشه(بیشتر ISP ها به جای اشتراک 1به 8، 1 به 30 و 1به 40 اشتراک میدن) و با توجه به پهنای باند فعلیمون و نداشتن جنبه فعلا باید به سرویس های حجمی قانع باشیم...فقط به نظر من باید سعی کنیم قیمت گیگ هارو خیلی کمتر کنیم...این دوستمون netstat طرح جالبی داشت...
    خب مرد مومن چرا پست تکراری میدی؟
    ولی یک چیزی که هست شاتل خوبه به شرط استفاده ات

4. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوستانی که توی منطقه ی مخابراتی "شهید آیت" هستید راضی هستید؟
    کسی نبود جواب بده؟

6. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آیت کجا میشه محدوده بده شاید آشنایی دوستی فامیلی اونجا داشته باشیم

Sent from my iPad using Tapatalk

8. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

آیت کجا میشه محدوده بده شاید آشنایی دوستی فامیلی اونجا داشته باشیم

Sent from my iPad using Tapatalk
    7781, 7782, 7783, 7784, 7725, 7726, 7728, 7799, 7769
    شرق

10. این کاربر از mohsen_rkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همین نزدیک

پيش فرض

اره داداش محدودیت در میای ولی باز بری تو خط دانلود محدودمیشی !
    سوال دومتم آره چر ا ندن شما فقط پول داشته باش بقیش حله
    حالا من مصرفم خیلی بالا نیست، این دفعه هم از دستم در رفت محدود شدم
    ولی وقتی ایمیل زدم واسه درخواست تغییر سرویس گفتن که مدرک اضافی باید ارسال کنم (مث کارت دانشجویی یا مجوز کسب یا ....!)
    خب من الان دانشجو نیستم، یه سال و نیمه فارغ التحصیل شدم... باید چه کرد؟؟
    ایمیل بزنم بگم من پول دارم؟... چونه هم باید بزنم یعنی؟
    هان یه سوال دیگه هم داشتم، الان پایان دوره م سرعت برمیگرده به حالت اولش دیگه....؟منظورم شروع دوره جدیده

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری دوستان قشنگ معلومه وابستگی دارند و برای این شرکتها کار می کنند میان میگند نههههه شما رو باید محدود می کردن قانونشه میدونی اصلاً!... انگار مثلا با بچه طرف هستند یا ما از اینترنت در کشورهای دیگه استفاده نکردیم یه مرکز هم اگر پهنای باند مناسب داشته باشه و شرکت دزدی نکرده باشه و به میزان مشترکی که میگیره و پورتی که داره پهنای باند اختصاص بده همه یوزرها هم با هم دانلود انجام بدهند هیچ مشکلی پیش نمیاد... مشکل شاتل این که میگه 1تا8 رایگان ولی چون نمی تونه گفته خودشو محقق کنه میگه البته شامل قانون مصرف منصفانه میشه جالبه که این قانون خود شرکت گذاشته و دیگه الان هم افرادی که با اینترنت کار می کنند می دونند این isp به درد دانلود نمیخوره!

13. 3 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان پینگ شاتل خوبه؟
    سلام. پینگ گرفتم براتون، قضاوت اینکه خوبه یا بد با شما

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چيزي كه معلومه اينه كه اينترنت عمداً محدوده اينو همه ميدونيم.
    هم سرعت اينترنت عمداً محدوده (اين سرعت دانلود ٥٠٠ كيلو يا ١ مگ كه بعضي ها داريم زباله محسوب ميشه) هم سرعت https عمداً خرابه هم خيلي از سايتها عمداً بسته هست و...
    الان بايد همه اينترنت چند برابر ارزونتر و چند برابر سريعتر ميداشتيم و پهناي باند كشور هم به قدري هست كه يك ١٠ تن يا قطار هم از داخلش رد بشه.
    اما بعضي ها اونجا و اينجا خودشون رو هم محدود كردن و به زور ميخوان همه رو مؤمن كنن و ببرن بهشت.
    Last edited by fragari; 03-07-2014 at 10:59.

16. 3 کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سری دوستان قشنگ معلومه وابستگی دارند و برای این شرکتها کار می کنند میان میگند نههههه شما رو باید محدود می کردن قانونشه میدونی اصلاً!... انگار مثلا با بچه طرف هستند یا ما از اینترنت در کشورهای دیگه استفاده نکردیم یه مرکز هم اگر پهنای باند مناسب داشته باشه و شرکت دزدی نکرده باشه و به میزان مشترکی که میگیره و پورتی که داره پهنای باند اختصاص بده همه یوزرها هم با هم دانلود انجام بدهند هیچ مشکلی پیش نمیاد... مشکل شاتل این که میگه 1تا8 رایگان ولی چون نمی تونه گفته خودشو محقق کنه میگه البته شامل قانون مصرف منصفانه میشه جالبه که این قانون خود شرکت گذاشته و دیگه الان هم افرادی که با اینترنت کار می کنند می دونند این isp به درد دانلود نمیخوره!
    جوابی نداری بگی پس لطفا مغالطه نکن و الکی ذهن خواننده رو با بازی با کلمه ها نپیچون...
    الان به تاپیک های دیگه که سر بزنی مثلا پارس آنلاین می بینی که همه از سرعته اینترنت شاکین و ...؛ در صورتی که تو شاتل فقط گیره کاربراش به شبانشه که با توجه به اینترنت داغون کشور که معلوم نیست بر چه اساسی پورتا و پهنای باندو تقسیم می کنن، خیلی هم خوبه که امثالی مثل شمارو محدود می کنه و کسانی مثل من که مثل ندید بدیدا نیستیم که تا ساعت 1 بشه بذاریم دانلود، راحت می تونیم از اینترنت استفاده کنیم.
    در صورتی که اگه محدود نمی کرد مثل پارس انلاین و صبانت اینا که محدود نمی کنن، امثالی مثل منم باید از سرعت کمه اینترنت اعصابشون خورد میشد، همانطور که در پارس آنلاینو صبانتو اینا علاوه بر روزشون همه شاکین که چرا شب که میشه اینقد سرعتا افت می کنه و غیره.....
    من همین چند روز پیش سرویسمو تغییر دادمو 4mb گرفتم که تو روز سرعتش 550 ایناس و تو ساعته رایگان بستگی به سرور داخل و خارجش از 250 هست تا 500....
    در انتها هر کسی ناراضیه از اینکه به خاطره دانلود بیش از حد سرعتشو محدود می کنن، از این isp بره، کسی زورتون نکرده؛ اگه برید واسه ما هم بهتره و سرعتمون بهتر میشه........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •