تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4670 از 4751 اولاول ... 3670417045704620466046664667466846694670467146724673467446804720 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,691 به 46,700 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال Farhad 8904's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سرویس ART 1 سرعت سرور داخلی

4 روزه از اکو به آرت تغییر سرویس دادم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من کرج هستم و سرعتم هم خیلی خوبه جالبه تو کرج همه از مخابرات و پارس آنلابن می نالن

سرعت منم 512 , قرارداد منم eco هست

3. 2 کاربر از tooraj.zi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نامحدود دارم تقریبا راضیم

5. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه TLSD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من حجم اینترنت شاتلم جدیدا زیاد کم میشه یعنی نسبت به کاری که انجام میدم باهاش خیلی مصرف میشه!!
    راهی نداره تایم استفاده از نت رو بفهمم؟ یعنی ببینم چه ساعتی دانلود انجام شده و یا سیستم به نت وصل شده!؟

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حجم اینترنت شاتلم جدیدا زیاد کم میشه یعنی نسبت به کاری که انجام میدم باهاش خیلی مصرف میشه!!
    راهی نداره تایم استفاده از نت رو بفهمم؟ یعنی ببینم چه ساعتی دانلود انجام شده و یا سیستم به نت وصل شده!؟
    سلام برای منم همین زیادتر از حجم استفاده شده از حجم اینترنت وجود داره از نرم افزار networx استفاده کن استفاده ساعتی هم بهت میگه از سایت سافت98 می تونی دانلودش کنی

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

برنامه DU meter رو دانلود و نصب کن. همه چیز (ریز مصرف برنامه ها، ساعت دانلود و آپلود و...) رو گزارش می‌کنه.
    با برنامه netlimiter هم می‌تونی دسترسی برنامه هارو به اینترنت قطع کنی و یا محدود کنی.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نامحدود دارم تقریبا راضیم
    من کرج هستم و سرعتم هم خیلی خوبه جالبه تو کرج همه از مخابرات و پارس آنلابن می نالن

سرعت منم 512 , قرارداد منم eco هست
    منم 2mb محدود دارم، منطقه باهنر تهران؛ راضیم و مشکلی ندیدم و به نظرم مشکلات کاربرای شاتل خیلی کمتر از بقیه isp هاست و مشکلاشون فقط محدود به تایم شبانس و در طول روز کسی مشکلی نداره.....
    منتها بعضیا شبی 10-20 گیگ دانلود می کنن و توقع دارن هیچی نشن، همین جوریش اینترنته ایران گنده و سرعتا پایین بعد اینا میان با شبی 20 گیگ گند میزنن به سرعته بقیه ؛ من خودم بعضی شبا 400 مگ بعضی شبا 2-3 گیگ دانلود میکنم و دانلودم معقوله و مشکلی ندیدم..........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم 2mb محدود دارم، منطقه باهنر تهران؛ راضیم و مشکلی ندیدم و به نظرم مشکلات کاربرای شاتل خیلی کمتر از بقیه isp هاست و مشکلاشون فقط محدود به تایم شبانس و در طول روز کسی مشکلی نداره.....
    منتها بعضیا شبی 10-20 گیگ دانلود می کنن و توقع دارن هیچی نشن، همین جوریش اینترنته ایران گنده و سرعتا پایین بعد اینا میان با شبی 20 گیگ گند میزنن به سرعته بقیه ؛ من خودم بعضی شبا 400 مگ بعضی شبا 2-3 گیگ دانلود میکنم و دانلودم معقوله و مشکلی ندیدم..........
    من سال 82 از سپنتا اینترنت داشتم .ماهی فکر میکنم بیست تومن میدادم واسه سرویس نامحدود 128 ولی راضی بودم چون سرعت دانلودم 256 بود.اون موقع سرویس من از سرویس مشابه شرکتای دیگه یه کم گرون تر بود ولی باز راضی بودم.
    یه بار دیدم سرعتم فیکس 128 شده .پشتیبانیشون بهم گفت پهنای باند کم شده همه مشترکای منطقه شما رو برگردوندیم رو قرارداد خودشون.
    منم سوییچ کردم به شاتل.سال هاست شاتل دارم و تاحالا نشده که واسه دانلود زیاد محدود بشم.
    به نظرم این روشی که شاتل در پیش گرفته خیلی بهتر از روش سوزوندن تر و خشک با هم جواب میده چون تونسته پهنای باندی که از این طریق آزاد شده رو بین امثال من تقسیم کنه .مثلا من 256 خریدم نامحدود و دارم حدود 1600 استفاده میکنم.

دیگه کسی تو منطقه ما نمی تونه بیافته رو پهنای باند و باعث بشه روی پهنای باند منم تاثیری گذاشته بشه.
    هر کی مسوول استفاده خودشه

Sent from my iPad using Tapatalk

11. 3 کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

من خودم مثل شما تا حدد زیادی راضی هستم و بودم از شاتل ولی مشکل محدود کردنشون و البته گرون بودن سرویس رو دارم ... همین ها داره باعث میشه بخوام برم یه سرویس دهنده ی دیگه رو تست کنم ...

من با شاتل قرار داد بستم مثلا با سرعت 512 ، شبانه هم سرعت 2 مگ نخواستم. همون سرعت 512 منو بهم بده ، با همون سرعت هم دانلودمو میکنم . واسلام ... این شیوه ی شاتل مسخرست که سرعت شبانش بالاست ، یکی استفاده میکنه محدود میشه . خب بالاخره خیلی از کاربرا اصلا شبانه استفاده نمیکنن. شاتل با محدود کردن من در واقع داره برای یکی مثل من که به شبانه نیاز دارم ، منو از اون بند قرارداد محروم میکنه. اون بند هم که انقدر کلیه که مشتری رو به مسخره گرفتن !!

دارم تحقیق میکنم اگر پارس انلاین یا سرویس دهنده ی دیگه ای اینطور نباشه ، حتی اگر سرعتش کمتر باشه راضی هستم که عوض کنم ...

من مجبورم دانلود داشته باشم. دانشچوئم کلی مطالب اموزشی نیاز دارم باید بگیریم که ویدئو هستن و حجم بالا. الان دو هفتست به مشکل خوردم بخاطر محدودیت ، سه باره ایمیل میزنم به پشتیبانی فنی پاسخ میدن که مشکلتو حل کردیم باز همون سیستم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه برنامه اندرویدی داره شاتل فکر کنم لاگ مصرف هم نشون بده

Sent from my iPad using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •