تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 942 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببین اگه برنامه رو قبلا رو مموری کارتت نصب کرده بودی با فایل مننجر از تو گوشی نمیتونی بهش دست رسی داشته باشی چون قفله ولی اگه میتونی با کارت ریدر فرمتش کنی بهتره به جای این کار ها اگه سیم قبلی رو که باهاش برنامه رو نصب کردی دیگه راحت میتونی بدونه فرمت درستش کنی ولی اگه برنامه رو روی مموری خود گوشی نصب کردی راهی به جز فلش یا سیم کارت قبلی نداره
    آره برنامه خوبیه برای ردیابی گوشیه سرقت شده برنامه های دیگه ای هم هست که میتونی گوشی رو از راه دور قفل کنی به نظرم اگه درست کردی دوباره نصب کن فقط حواست باشه که چی کار میکنی چون خیلی خطرناکنه حسن!!!!!!!!
    سلام دوست عزيز
    حدس شما درست بود. من ديشب كه رفتم مموري كارت خودم و همسرم را فرمت كردم ديدم كه همه برنامه ها پاك شده ولي اين برنامه عين كنه چسبيده به سيستم. . داشتم از تعجب متركيدم. .
    يهوووو يك فكر به ذهنم رسيد كه از طريق كامپيوتر فرمتش كنم . كه اين كار را با دوتا مموري كارت گوشي انجام دادم و يك بار ديگه هر دو را فرمت فكتوري كردم كه بعد از اون تا حالا فعلا اس ام اسي رد و بدل نشد.
    فعلا يك نفس راحتي كشدم . داشتم بدبخت مي شدم توي اين دو روزه حدود سيصد تومن الكي پريد. اگه اينجور ميرفت بايد ماهي 10 هزارتومن خرج مي كردم.
    بهر حال بازم ممنون از راهنماييتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خواهش میکنم قابلی نداشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_E_H_D_I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    http://www.iranwebstyle.com

پيش فرض

من كه فكر مي كنم ديگه انتن دهي اون از اين بهتر نمي شه
    اصلا اين اپراتور ها همين طوري دارن خط و شماره مي دن اما بفكر مصرف كننده يا مشتريانشان نيستند و روز به روز به شلوغي اين خط ها اضافه مي كنن.
    اگه يه اپراتور كارش را درست انجام بده مطمئن باشيد بقيه هم خوب مي شن
    اما تا جا داره به فكر اينن كه هنوز رقيبي از نظر كيفيت وجود نداره و همين طوري بدتر ميشه.

داره خودمونی میشه reza khafang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من الان دو هفتست یه اعتباری گرفتم ولی هنوز اس ام اس برای سیم دوم برام نیومده باید چی کار کنم

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

سلام دوستان من یه دونه دائمی ایرانسل گرفتم ولی منطقه ی ما تحت پوشش نیست.آنتنش را هم ساختند ولی فعال نیست. و بیشتر شهرهای اطراف ما تحت پوشش هستند(آنتن دهی اونجا قابل قبوله) حالا من چیکار کنم نگهش دارم و صبر کنم یا برم همراه اول ثبت نام کنم. 0936 ثبت نام کردم و شمارش تقریبا رنده. این طور که شما گفتید حالا حالا ها اینجا آنتن بده نیست.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان من یه دونه دائمی ایرانسل گرفتم ولی منطقه ی ما تحت پوشش نیست.آنتنش را هم ساختند ولی فعال نیست. و بیشتر شهرهای اطراف ما تحت پوشش هستند(آنتن دهی اونجا قابل قبوله) حالا من چیکار کنم نگهش دارم و صبر کنم یا برم همراه اول ثبت نام کنم. 0936 ثبت نام کردم و شمارش تقریبا رنده. این طور که شما گفتید حالا حالا ها اینجا آنتن بده نیست.
    شما اول بگو کدوم شهری؟ چون حدود 100 شهر دیگه تا آخر تابستون قراره راه بیفته .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

خوب سختیش همین 100 سال اوله انشاالله درست میشه ؛ شاید تو اون قبرستونی که ما رو دفن می کنن ایرانسل پوشش بده البته تا اون موقع
    اگه MMS هم تا اون موقع درست شد باید یه گوشی هم با خودمون ببریم اونور ؛ باید بگیم ماهی 1 بار هم برامون طرح طلایی فعال کنن اون زیر خوش میگذره ها !!!

آنتن دهی + امکانات اضافی == کیفیت و رضایت

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

يه نقطه هاى كوچيك آبى هم توى نقشه ى شيراز هست!البته از همون اول هم بود!حتى اونارو هم زرد نكرد يه كم دلمون خوش شه!

كلا مثل اينكه افزايش پوشش ايرانسل تعطيل شد! ايرانسل زده تو كار تعطيلات تابستانى!
    از 13 تير تا الان هيچ خبرى نيست!
    الان ديگه اينقدر در آورده و مياره و خواهد آورد كه ديگه اين چيزا براشون مهم نيست!شيراز آنتن نده!به جهنم!1000 تا مشترك كمتر مگه چى ميشه وقتى 2.5 مليون مشترك داشته باشى!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان شما هم نمیتونید برید E-care؟ من هرچی میخوام لاگین بشم میگه عملیات شناسایی انجام نشد ! تا دیشب سالم بود که !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

13 پیگیری سیم کارت هدیه

دوستانی که مشکل سیم کارت هدیه دارن .... ! برید به این صفحه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای سیم کارت هدیه به 138 sms بدین.

برای شماره طلایی به 136 sms بدین .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •