چون که اسمت زشت است و این عکس ایکونت هم خوب نیست . با تشکر
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
چون که اسمت زشت است و این عکس ایکونت هم خوب نیست . با تشکر
اگه اين كار رو براي سرگرمي ميكني كه هيچي ولي اگه نه بايد به اطلاعت برسونم كه اين بازي چندين بار ساخته شده. و هيچ كسي ازت نمي خره.
راهی هست که cj اسلحه رو بندازه یا بهتر بگم موقع سوار ماشین شدن اسلحه دست نگیره... خواهشا فکر مردن و گیر پلیس افتادن و اینا رو نکنین چون اصلا جواب نمیده..... یه مساله دیگه اینکه من چرا خودمونی نمیشم؟
راستی توی GTA-Ahwaz مردم مذهبی هستند و باید حتما در ساعات خاصی از بازی در مسجد باشی و گرنه در بازی به عنوان جانی و
کافر شما را میشناسند و دیگر نمیتوانی خانه های خوب یا چیز های دیگه بگیری . حالا کسی میخواد من این بازی را تکه تکه و با حجم کم برای دانلود بگذارم ؟؟؟؟
کی کی گفته تکراری است تو کدوم جی تی ای مردم لباس ایرانی و روسری میپوشیدند ؟؟؟؟
در ضمن اسم بازی را GTA-AHWAZ گذاشتم![]()
اگه چند تيكه بشه كه جالبه. اگه بذاري بد نيست.![]()
حالا نمیشه تو که هم اسمت خوشگله و هم عکسی که گذاشتی قشنگه و هم امضات خیلی باحاله به مدیران بگی ما رو خودمونی کنن؟
خارج از این حرفا ببین ای سوالی که راجبه cj کردم میتونی جواب بدی ...... دمت گرم
راستی دیگه تو این تاپکیک ماشین ها و چیز های تازه نگذارید چون من در وبلاگم همه چیز گذاشتم :
Grandvc.blogfa.com
grandvc.--------.com
اين كه مردم روسري و لباس ايراني ميپوشند خوبه. توي gta tehran البته همه چيز ايرانيه غير از مردم.
همين آقا مجيد و آقا دانوش هم مثل اين بازي ها ساختند.
سلام اقا افیسر خیلی خوبی ولی این سوالت را نمیتونم جواب بدم شاید باید یک ترینری مخصوص داشته باشه
به هر حال من در سایت های دیگه این سوالت را مطرح میکنم و جوابت را پیدا میکنم . OK ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)