یه سایتی بود که نقشه تمامی اسلحه ها رو داشتش با عکسش.
دوتاش توی لاس ونتروس بود یکیش توی سن فرایو
فقط یادمه یکیش توی جنوب لاس ونتروس بود همون جایی که یه ساختمون هست . باید با جت پک میرفتی بالاش.
یه سایتی بود که نقشه تمامی اسلحه ها رو داشتش با عکسش.
دوتاش توی لاس ونتروس بود یکیش توی سن فرایو
فقط یادمه یکیش توی جنوب لاس ونتروس بود همون جایی که یه ساختمون هست . باید با جت پک میرفتی بالاش.
سلام
من اونی که تو سن فرایو بود رو پیدا کردم تو ریل قطار باید با جت پک یه خورده می گشتی تا پیدا می شد .
ولی اینم امتحان می کنم ببینم پیداش می کنم یا نه .
ممنون
خدانگهدار
ساختمونه نیمه کاره هستشا
yecjaa![]()
با 2 تاشون مجبوري دوست بشي كه توي ماموريت هست يكي دنيس هست كه خونش زير پل گرو استريت هست يكيشم توي لاس ونچر هست. 4 تا هم توي شهر پراكنده هستند كه بايد ويژگي هاي خاصي داشته باشيد تا بتونيد دوست بشيد يكيشون مي خواد كه خوش تيپ باشيد يا براي يكي بايد s e x appeal شما بالا باشه يكي ميگه كه بايد هيكل بدنساز داشته باشي توي نقشه مرجع هم مي توني جاي دختر ها رو پيدا كني يكش توي اون حومه كه كاتالينا رو براي اولين بار ملاقات مي كنيد بالاي يه ساختمون كه كنار يك فروشگاه اسلحه هست داره تمرين تيراندازي مي كنه يكيش داخل ساختمون آموزشگاه رانندگي هست
سلام
توی مرحله n.o.e هواپیما رو باید از کجا ببرم که با موشک منو نزنن؟؟؟ محدوده ی رادار کجاست؟ اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.
باید نزدیک زمین پرواز کنی تا رادار نبیندت. بهتره از طرف سد بری شمال بعد از روی دریا (یه مسیر L شکل) بری تا انجیل پیت.
حالا رفتنش چیزی نیست از اون حلقه رد شدن خلبان می خواد!
از راهنماییت ممنون. به زور تونستم خودم رو به اون حلقه برسونم ولی رد شدن از اون حلقه به نظرم خیلی راحت تر از پایین نگه داشتن ارتفاعه چون همون دفعه اول که رسیدم تونستم از حلقه رد شم ولی بعدش تو راه برگشت فرتی با موشک زدنم! البته هنوز نتونستم مرحله رو رد کنم چون خیلی سخته ولی راهنماییت خیلی بهم کمک کرد. ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)