سلام من k810 دارم یه چند وقت شده توی پوشه بازی ها و برنامه ها نمیره و این ارور رو میده:
peration failed
نمیدونم باید چه کار کنم یک بار گوشی رو ریست کردم درست نشد![]()
سلام من k810 دارم یه چند وقت شده توی پوشه بازی ها و برنامه ها نمیره و این ارور رو میده:
peration failed
نمیدونم باید چه کار کنم یک بار گوشی رو ریست کردم درست نشد![]()
دوستان یک سوال k800 4گیگ رو بدون هیچ مشکلی میکشه 8گیگ هم میتونه بکشه؟ میشه ازمایش کنید؟ خیلی برام مهمه
احتمال خیلی خیلی زیاد میخوام برم n73 رو بزارم سره جاش همون k800 قبلیم بر دارم
دلم براش تنگ شده
Last edited by Punisher_2008; 01-01-2009 at 12:23.
دوستان من به جمع k800 داران برگشتم رفتم همون k800 قبلیم رو اوردم
من دیروز کا 800 خریدم
یک مشکل داره وقتی فایلهای gif را باز می کنم و به منو اصلی بر می گردم رنگ بندی صفحه به هم می ریزه و کل منو ها رو به صورت خط خطی ( مثل برفک تلویزیون!!!) نشون می ده
جریان چیه؟
خیلی ممنون از راهنماییتون... امیدوارم مشکلش زیاد جدی نباشه و با مستر ریست حل بشه
البته فعلا مجبورم یه مدت باهاش بسازم آخه کابل usb گوشیم همراهم نیست...
راستی برنامه ی my phone explorer با بلوتوث هم کار میکنه؟
100%![]()
نمیدونم چرا نمیتونم ازش استفاده کنم![]()
com port رو که رو Bluetooth Communications Port میذارم و connect رو میزنم ارور میده: the phone could not be identified
پورت رو اشتباه انتخاب میکنم؟
شما اول برنامه ی PC Suite رو باز کن و از قسمت Tools ، روی M-Router Configuration کلیک کن.
بعد که بلوتوث هارو سرچ کرد، از همون جا به گوشیت Connect شو...
حالا برنامه ی My Phone Explorer رو باز کن و دکمه ی F2 رو بزن تا Options باشه. حالا اون پایین روی Search For Device کلیک کن.
بعد از اینکه کارش تموم شد، 2 بار Ok رو بزن تا پنجره ها بسته شه.
حالا دکمه ی F1 رو بزن تا برنامه به گوشیت وصل شه
موفق باشی![]()
اول ممنونم از وقتی که میذارین![]()
یعنی منظورتون رو درست متوجه نشدم؟![]()
این یعنی گوشی connect هست؟
اگه یعنی گوشی کانکته، بازم search for devices تو برنامه گوشی رو پیدا نمیکنه![]()
خواهش میکنم
من یه بار مراحل رو به صورت تصویری براتون شرح میدم، امیدوارم مشکلتون حل شه...
1- اول M-Router رو از همون مسیری که گفتم باز کنین و پس از سرچ کردن، به گوشی خود وصل شید:
2- بعد برنامه ی PC-Suite باید به شکل زیر در بیاد: (یعنی هم امکانات سبز و هم امکانات نارنجی فعال باشه)
3- برنامه ی My Phone Explorer رو باز کنین و به قسمت Settings (توسط کلید F2) بروید و اول ببینین اون نوشته ی سبز رنگ (مثل عکس زیر) وجود داره؟ و بعد روی دکمه ی Search For Device کلیک کنید.
4- جستجو که تموم شد، باید مثل عکس زیر بیاد:
5- در مرحله آخر هم با کلید F1 به گوشی وصل میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)