تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 827 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned masoud908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    :::: I.R :::: Tehran ::::

پيش فرض

اولادى‌ در دو مصاحبه‌ متفاوت: در فينال‌ جام‌حذفى‌ هستم، در فينال‌ جام‌حذفى‌ نيستم!

مهرداد اولادى‌ درست‌ در آخرين‌ روز فصل‌ نقل‌وانتقالات‌ به‌ پرسپوليس‌ پيوست‌ تا بار ديگر با شماره‌ 33 پرسپوليس‌ در ميادين‌ حاضر شود.
    مشکلى‌ که‌ به‌ واسطه‌ سربازى‌ او از سوى‌ تيم‌هاى‌ نظامى‌ به‌وجود آمد باعث‌ شد تا مهرداد نتواند دومين‌ سال‌ حضور خود در الشباب‌ را تجربه‌ کند و به‌ جاى‌ هنرنمايى‌ در امارات‌ بايد در ليگ‌ برتر به‌ ميدان‌ برود.
    با اين‌ حال‌ صحبت‌هاى‌ ضدونقيضى‌ در اين‌ باره‌ از او شنيده‌ مى‌شود. مهم‌ترين‌ خبر در اين‌ باره‌ اين‌ است‌ که‌ مهرداد با رضايت‌ کامل‌ پيراهن‌ پرسپوليس‌ را به‌ تن‌ نکرده‌ و او مجبور شده‌ تا در آخرين‌ روز فصل‌ نقل‌وانتقالات‌ در هيأت‌ فوتبال‌ تهران‌ حاضر شده‌ و زير برگه‌ يکساله‌ قرارداد را امضا کند. از طرفى‌ خود او معتقد است‌ نمى‌تواند براى‌ پرسپوليس‌ بازى‌ کند: «طبق‌ توافقم‌ با انصارى‌فرد در فصل‌ آينده‌ در پرسپوليس‌ بازى‌ نخواهم‌ کرد؛ بلکه‌ مقدمات‌ حضورم‌ در تيم‌ عربى‌ هموار خواهد بود. چون‌ با الشباب‌ قرارداد دارم‌ نمى‌توانم‌ براى‌ پرسپوليس‌ بازى‌ کنم.»
    اولادى‌ در حالى‌ اين‌ سخن‌ را به‌ زبان‌ آورده‌ که‌ در گفت‌وگو با سايت‌ رسمى‌ باشگاه‌ پرسپوليس‌ نويد داده‌ با پيراهن‌ شماره‌ 33 پرسپوليس‌ مهاجمى‌ مفيد و مؤ‌ثر براى‌ سرخپوشان‌ خواهد بود. اولادى‌ ادامه‌ مى‌دهد: «من‌ پرسپوليس‌ را دوست‌ دارم‌ و حالا که‌ به‌ تيم‌ محبوبم‌ بازگشته‌ام‌ اميدوارم‌ بتوانم‌ در صورت‌ همراهى‌ تيم، مهاجم‌ مؤ‌ثر و مفيدى‌ براى‌ اين‌ تيم‌ به‌ويژه‌ در فينال‌ جام‌حذفى‌ باشم.»
    مهرداد در حالى‌ از حضور در فينال‌ جام‌حذفى‌ سخن‌ به‌ زبان‌ رانده‌ که‌ در جايى‌ ديگر عنوان‌ کرده‌ است: «در فينال‌ جام‌حذفى‌ نمى‌توانم‌ براى‌ پرسپوليس‌ بازى‌ کنم‌ چرا که‌ در صورت‌ حضور در ميدان‌ نمى‌توانم‌ راهى‌ امارات‌ شده‌ و به‌ عضويت‌ الشباب‌ درآيم.»
    مهرداد در پايان‌ از سردرگمى‌اش‌ به‌ خاطر مشکل‌ خروج‌ از کشور سخن‌ مى‌گويد و ادامه‌ مى‌دهد: «هنوز خودم‌ هم‌ نفهميدم‌ چرا و به‌ چه‌ دليل‌ اجازه‌ خروج‌ از کشور را ندارم. من‌ در دانشگاه‌ ثبت‌نام‌ کرده‌ام‌ اما فعلاً‌ اجازه‌ سفر به‌ امارات‌ به‌ من‌ داده‌ نشده، به‌ محض‌ برطرف‌ شدن‌ اين‌ مشکل‌ به‌ تيم‌ الشباب‌ برمى‌گردم‌ و تا زمانى‌ که‌ مشکل‌ حل‌ نشود در خدمت‌ پرسپوليس‌ خواهم‌ بود. من‌ با الشباب‌ قرارداد داخلى‌ سه‌ ساله‌ بسته‌ام‌ و در صورت‌ انتقال‌ به‌ اين‌ تيم‌ عربى‌ سود زيادى‌ نصيب‌ پرسپوليس‌ مى‌شود.»

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

شايعه‌ بازى‌ در زمين‌ بى‌طرف‌ رد شد ايران‌ و سوريه‌ در عباسيون‌ مصاف‌ مى‌دهند

در حالى‌ که‌ روز گذشته‌ برخى‌ از منابع‌ خبرى‌ گزارش‌ دادند که‌ ورزشگاه‌ «عباسيون» دمشق‌ براى‌ انجام‌ بازى‌تيم‌هاى‌ ايران‌ و سوريه‌ آماده‌ نيست، يک‌ منبع‌ آگاه‌ در فدراسيون‌ فوتبال‌ گفت‌ که‌ تاکنون‌afc مکاتبه‌اى‌ با ما در اين‌ باره‌ نداشته‌ است.
    ديروز يکى‌ از خبرگزارى‌ها نوشت‌ که‌ در آستانه‌ بازى‌ ايران‌ و سوريه‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ سوريه‌ اقدام‌ به‌ تعمير و بازسازى‌ ورزشگاه‌ عباسيون‌ کرده‌ است‌ و در حالى‌ که‌ پيش‌بينى‌ مى‌شده‌ تعميرات‌ قبل‌ از اين‌ بازى‌ به‌ پايان‌ برسد اما طبق‌ گزارشات‌ عباسيون‌ براى‌ مسابقه‌ نخواهد بود.
    ظاهراً‌ فدراسيون‌ فوتبال‌ سوريه‌ ازafc درخواست‌ کرده‌ که‌ اين‌ بازى‌در يکى‌ از دو شهر حمص‌ يا حلب‌ برگزار شود اماafc با اين‌ درخواست‌ مخالفت‌ کرده‌ است.
    Afc به‌ فدراسيون‌ سوريه‌ اعلام‌ کرده‌ که‌ برطبق‌ مصوبات‌ امکان‌ بازى‌هاى‌ ملى‌ در شهرى‌ غير از پايتخت‌ وجود ندارد و مسابقه‌ بايد در دمشق‌ برگزار شود.
    فدراسيون‌ فوتبال‌ سوريه‌ در ابتداى‌ رقابت‌ها عباسيون‌ را به‌ عنوان‌ ورزشگاه‌ اصلى‌ دمشق‌ معرفى‌ کرده‌ و کنفدراسيون‌ فوتبال‌ آسيا تنها اين‌ ورزشگاه‌ را به‌ رسميت‌ مى‌شناسد.
    عباسيون‌ آماده‌ مى‌شود
    طبق‌ گزارش‌هاى‌ دريافتى‌afc فدراسيون‌ فوتبال‌ سوريه‌ را تهديد کرده‌ که‌ اگر عباسيون‌ آماده‌ برگزارى‌ مسابقات‌ نشود، اين‌ فدراسيون‌ را پنجاه‌ هزار دلار جريمه‌ مى‌کند و سوريه‌ از ميزبانى‌ بازى‌هاى‌ ملى‌ و رسمى‌ در سطح‌ قاره‌ آسيا محروم‌ مى‌شود. همچنين‌ طبق‌ اعلام‌afc اگر عباسيون‌ تا شانزده‌ شهريور آماده‌ نشود مسابقه‌ ايران‌ و سوريه‌ در يک‌ زمين‌ بى‌طرف‌ برگزار خواهد شد.
    در پى‌ اين‌ اتفاقات‌ مطبوعات‌ سورى‌ به‌ انتقاد از فدراسيون‌ فوتبال‌ پرداختند و روزنامه‌ الثوره‌ از مسئولان‌ فدراسيون‌ اين‌ کشور پرسيد که‌ با مشورت‌ کدام‌ کارشناس‌ اين‌ زمان‌ براى‌ انجام‌ تعميرات‌ ورزشگاه‌ انتخاب‌ شده‌ است؟
    اگر عباسيون‌ تا زمان‌ برگزارى‌ بازى‌ (شانزده‌ شهريور) آماده‌ نشد تاريخ‌ بازى‌ نيز عوض‌ خواهد شد اما گزارش‌هاى‌ دريافتى‌ حاکى‌ از آن‌ است‌ که‌ اين‌ ورزشگاه‌ تا اين‌ تاريخ‌ آماده‌ برگزارى‌ بازى‌ است.
    ديروز يک‌ منبع‌ آگاه‌ در فدراسيون‌ فوتبال‌ به‌ خبرورزشى‌ گفت: «خيلى‌ بعيد است‌ بازى‌ ايران‌ و سوريه‌ در کشورى‌ ديگر برگزار شود و سوريه‌ باتوجه‌ به‌ موقعيت‌ حساس‌ خود در جدول‌ از حق‌ خود نمى‌گذرد و مشکل‌ به‌ وجود آمده‌ را هر طور که‌ شده، مرتفع‌ خواهد کرد».
    اين‌ مقام‌ مسئول‌ افزود: «afc هنوز با ما مکاتبه‌اى‌ نکرده‌ و تيم‌ملى‌ طبق‌ برنامه‌ قبلى‌ پس‌ از بازگشت‌ از کره‌ و با تأخيرى‌ کوتاه‌ به‌ سمت‌ دمشق‌ حرکت‌ خواهد کرد».
    برطبق‌ اخبار دريافتى‌ سازمان‌ ورزش‌ سوريه‌ اعلام‌ کرده‌ که‌ حتى‌ با توقف‌ عمليات‌ بازسازى‌ هم‌ که‌ شده، ورزشگاه‌ عباسيون‌ را آماده‌ برگزارى‌ اين‌ بازى‌ خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

على‌آبادي: اگر مشکلات‌ استقلال‌ حل‌ نشود تصميم‌ ديگرى‌ مى‌گيريم‌ از کسى‌ که‌ سالم‌ و ورزشى‌ باشد حمايت‌ مى‌کنم‌ اميدوارم‌ پرسپوليس‌ به‌ درآمدزايى‌ برسد

اولين‌ نشست‌ کميسيون‌ فرهنگى‌ ورزشى‌ و تربيت‌بدنى‌ شوراى‌ عالى‌ انقلاب‌ فرهنگى‌ به‌ رياست‌ مهندس‌ على‌آبادى‌ معاون‌ رئيس‌جمهور و رئيس‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ برگزار شد.
    در پايان‌ اين‌ نشست‌ که‌ با حضور نمايندگان‌ فرهنگى‌ دستگاههاى‌ اصلى‌ متولى‌ ورزش‌ و تربيت‌بدنى‌ در کشور در محل‌ اين‌ سازمان‌ برگزار شد، گفت‌ و گويى‌ با مهندس‌ على‌آبادى‌ درخصوص‌ موضوعات‌ مهم‌ ورزشى‌ انجام‌ شد که‌ مى‌خوانيد:
    در اولين‌ نشست‌ کميسيون‌ فرهنگى‌ ورزشى‌ به‌ چه‌ نتايجى‌ رسيديد؟
    دغدغه‌ امروز تمام‌ دلسوزان‌ نظام‌ و کشور مسائل‌ فرهنگي، تبيين‌ اهداف‌ و مبانى‌ ارزشي، اجتماعى‌ و زيستي، ورزشى‌ و تربيت‌بدنى‌ در کشور است، توجه‌ به‌ مسائل‌ فرهنگى‌ و اخلاقى‌ در ورزش‌ براى‌ سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ از اهميت‌ زيادى‌ برخوردار است‌ و ما در تلاشيم‌ با الگوسازى‌ سالم، الگوهاى‌ راستينى‌ از ورزشکاران‌ و قهرمانان‌ موفق‌ و سالم‌ پيش‌ روى‌ نوجوانان‌ و جوانان‌ کشور قرار دهيم، هر چه‌ قدر که‌ در پرورش‌ ورزشکاران‌ و قهرمانان‌ موفق‌ عمل‌ کرده‌ و آنان‌ را سالم‌ به‌ دنياى‌ قهرمانى‌ تحويل‌ دهيم، در تحقق‌ اهداف‌ خويش‌ در ورزش‌ موفق‌ عمل‌ کرده‌ايم.
    هدف‌ از تشکيل‌ اين‌ کميسيون‌ چيست؟
    با تشکيل‌ اين‌ کميسيون‌ درنظر داريم‌ فعاليت‌هاى‌ فرهنگى‌ را با کمک‌ گرفتن‌ از وزارتخانه‌هايى‌ چون‌ علوم، فرهنگ‌ و ارشاد اسلامي، آموزش‌ و پرورش‌ و همچنين‌ مجلس‌ شوراى‌ اسلامى‌ و نيروهاى‌ مسلح‌ به‌ صورت‌ برنامه‌ريزى‌ شده‌ و هدفمند انجام‌ دهيم، به‌ همين‌ منظور در اين‌ نشست‌ دبيرخانه‌ کميسيون‌ را تشکيل‌ داديم‌ و درنظر داريم‌ تا هفته‌ آينده‌ کميته‌هاى‌ تخصصى‌ را نيز فعال‌ کنيم.
    درخصوص‌ اظهارات‌ اخير دادکان‌ چه‌ صحبتى‌ داريد؟
    لزومى‌ ندارد به‌ هر حرفى‌ پاسخ‌ بدهم، مسائل‌ مهمترى‌ در ورزش‌ وجود دارد که‌ بايد به‌ آنها بپردازم‌ من‌ ترجيح‌ مى‌دهم‌ سکوت‌ کنم‌ تا اينکه‌ به‌ هر صحبتى‌ پاسخ‌ بدهم.
    چند ماه‌ از واگذارى‌ باشگاه‌ استقلال‌ مى‌گذرد، آيا شما به‌ اهداف‌ موردنظرتان‌ در اين‌ خصوص‌ رسيده‌ايد؟
    فکر مى‌کنم‌ وضعيت‌ باشگاه‌ استقلال‌ خوب‌ باشد، البته‌ در اين‌ خصوص‌ اعضاى‌ هيأت‌ مديره‌ بسيار کامل‌تر مى‌توانند نظر بدهند. در هر حال‌ تصميمى‌ گرفته‌ شده‌ و بايد براى‌ پيشبرد اهداف‌ باشگاه‌ تلاش‌ کرد و البته‌ فرصت‌ داد، اما اگر ببينيم‌ مشکلى‌ وجود دارد و اتفاقاتى‌ به‌ ضرر باشگاه‌ استقلال‌ مى‌افتد، تصميم‌ ديگرى‌ اتخاذ خواهيم‌ کرد.
    قبلاً‌ گفته‌ بوديد اگر پرسپوليس‌ نتواند به‌ فعاليتش‌ ادامه‌ دهد، تحت‌ پوشش‌ ارگان‌ ديگرى‌ قرار مى‌گيرد.
    هنوز براى‌ پرسپوليس‌ چنين‌ تصميمى‌ نگرفته‌ايم‌ و هنوز بر اين‌ عقيده‌ هستم‌ که‌ پرسپوليس‌ بايد به‌ صورت‌ مستقل‌ به‌ کارش‌ ادامه‌ دهد. من‌ اميدوارم‌ با وجود مشکلات‌ فعلي، اين‌ باشگاه‌ مردمى‌ بتواند روى‌ پاى‌ خودش‌ بايستد و به‌ درآمدزايى‌ برسد.
    درخصوص‌ شايعه‌ دخالت‌ سازمان‌ در انتخابات‌ رؤ‌ساى‌ فدراسيون‌ها چه‌ نظرى‌ داريد؟
    قطعاً‌ اين‌ طور نيست، سازمان‌ تربيت‌بدنى‌ روى‌ هيچ‌ فرد خاصى‌ نظر ندارد و در روند انتخابات‌ دخالت‌ نمى‌کند. اگر هم‌ متوجه‌ شوم‌ فردى‌ يا افرادى‌ حتى‌ اگر از بين‌ کانديداها باشند و درنظر دارند با انجام‌ اقداماتى‌ انتخابات‌ را تحت‌تأثير قرار دهند و شرايط‌ ناسالمى‌ را حاکم‌ کنند، برخورد مى‌کنم. براى‌ من‌ مهم‌ نيست‌ که‌ چه‌ فردى‌ انتخاب‌ مى‌شود، مهم‌ اين‌ است‌ که‌ انتخابات‌ سالم‌ باشد، وقتى‌ فردى‌ بيايد که‌ سلامتش‌ تأييد شده‌ و اهل‌ ورزش‌ باشد، قطعاً‌ از او استقبال‌ و حمايت‌ مى‌کنم. البته‌ اگر مديرى‌ بيايد که‌ همراه‌ با سازمان‌ ورزش‌ باشد و در قبال‌ مردم‌ پاسخگو، قطعاً‌ مى‌ماند و به‌ کارش‌ ادامه‌ مى‌دهد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

ايران‌ بدون‌ تماشاگر به‌ کره‌ مى‌رود

همانطور که‌ مى‌دانيد، بازى‌ در سئول‌ مقابل‌ کره‌ جنوبى‌ بسيار دشوار است، زيرا تماشاگران‌ کره‌اى‌ بسيار خوب‌ تيم‌ خود را تشويق‌ کرده‌ و با تشويق‌هاى‌ خاص‌ خود، جو را براى‌ تيم‌ حريف‌ سخت‌ مى‌کنند. البته‌ اين‌ در حالى‌ است‌ که‌ تيم‌ملى‌ کره‌جنوبى‌ نيز يکى‌ از بهترين‌ تيم‌هاى‌ آسيا محسوب‌ مى‌شود که‌ نتيجه‌ گرفتن‌ مقابل‌ اين‌ تيم‌ کار چندان‌ ساده‌اى‌ نيست. اما با اين‌ حال‌ انتظار مى‌رفت‌ که‌ تعدادى‌ از تماشاگران‌ و ليدرها به‌ همراه‌ کاروان‌ ايران‌ به‌ سئول‌ اعزام‌ شوند تا با تماشاگران‌ کره‌اى‌ مقابله‌ کنند. اما با خبر شديم‌ هيچ‌ تماشاگر و ليدرى‌ به‌ همراه‌ تيم‌ملى‌ به‌ کره‌ سفر نخواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

حجازي: دوست‌ دارم‌ در مورد نساجى‌ حرف‌ بزنم! تيم‌ملى‌ مى‌تواند کره‌جنوبى‌ را در سئول‌ شکست‌ بدهد

ناصر حجازى‌ در پاسخ‌ به‌ سئوالات‌ مکرر خبرگزارى‌ها پيرامون‌ تيم‌ملى‌ گفت: بنده‌ به‌ لحاظ‌ فنى‌ در جايگاهى‌ در اين‌ فوتبال‌ قرار ندارم‌ که‌ مدام‌ بايد در مورد تيم‌ملى‌ صحبت‌ کنم‌ اما مى‌دانم‌ در سئول‌ و در برابر تيم‌ کره‌جنوبى‌ بازى‌ سختى‌ داريم‌ که‌ اگر باهوش‌ و با برنامه‌ باشيم‌ مى‌توانيم‌ کره‌ را در سئول‌ شکست‌ بدهيم‌ و در اين‌باره‌ حرف‌ بيشترى‌ نمى‌زنم‌ و دوست‌ دارم‌ در خصوص‌ تيم‌ خودم‌ نساجى‌ صحبت‌ کنم!
    حجازى‌ درباره‌ نساجى‌ گفت: چهارشنبه‌ و جمعه‌ در تورنمنت‌ چهارجانبه‌اى‌ حضور مى‌يابيم‌ و به‌ دنبال‌ شناخت‌ ترکيب‌ اصلى‌ و مرور برنامه‌هاى‌ تاکتيکى‌مان‌ خواهيم‌ بود و در بازى‌ با تيم‌هاى‌ قدرتمند فرصت‌ مناسبى‌ در اختيار دارم‌ تا با شناسايى‌ نقاط‌ ضعف‌ به‌ ترميم‌ آنهاپيش‌ از شروع‌ مسابقات‌ رسمى‌ بپردازم.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

مايلى‌کهن‌ حرفه‌اى‌تر از هميشه!

محمد مايلى‌کهن‌ از آن‌ دسته‌ مربيانى‌ است‌ که‌ حرفهايش‌ را رک‌ و پوست‌کنده‌ مى‌زند و حتى‌ مى‌توان‌ گفت‌ که‌ او بدون‌ ملاحظه‌ جايگاه‌ مخاطبانش‌ در رسانه‌ها، نظرات‌ خودش‌ را مطرح‌ مى‌کند، در اين‌ خصوص‌ مايلى‌کهن‌ بارها باعث‌ ايجاد تنش‌هايى‌ شده‌ است‌ که‌ نه‌ خود او از اين‌ جنجال‌ها سود برده‌ است‌ نه‌ مخاطبانش!
    به‌طور مثال‌ حرف‌هاى‌ مايلى‌کهن‌ در حين‌ برگزارى‌ مسابقات‌ جام‌جهانى‌ و از طريق‌ تلويزيون‌ باعث‌ شد على‌ دايى‌ به‌طور رسمى‌ از اين‌ مربى‌ شکايت‌ کند و... اما مدتى‌ است‌ که‌ رفتار مايلى‌کهن‌ کاملاً‌ دگرگون‌ شده‌ است. او پس‌ از حضور در فولاد خوزستان‌ رفتارى‌ حرفه‌اى‌تر از قبل‌ از خود به‌ نمايش‌ مى‌گذارد. او ديروز به‌ همکار ما درخصوص‌ درگيرى‌ سازمان، دادکان‌ و... گفت‌ «دوست‌ دارم‌ بيشتر در آرامش‌ حرف‌ بزنم‌ و هر حرفى‌ که‌ بزنم‌ ممکن‌ است‌ منجر به‌ پاسخگويى‌ شود که‌ مطمئناً‌ روى‌ آرامش‌ مجموعه‌ تيمى‌ فولاد تأثير منفى‌ خواهد گذاشت‌ و...»
    مايلى‌کهن‌ حالا مى‌تواند تمام‌ تمرکز خود را روى‌ موفقيت‌ تيم‌ فولاد معطوف‌ کند و با کمک‌ محمد خاکپور تيمى‌ بسازد که‌ هم‌ فوتبال‌ زيبا بازى‌ کند و هم‌ اينکه‌ امتيازات‌ لازم‌ را از حريفانش‌ بگيرد.

تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت

پيش فرض

استقلالى‌ها: حتماً‌ جشن‌ پيراهن‌ را برگزار مى‌کنيم ‌

طبق‌ برنامه‌ اعلام‌ شده‌ از سوى‌ باشگاه‌ استقلال، قرار است‌ اواخر هفته‌ آينده‌ مراسمى‌ با حضور تمام‌ بازيکنان، اعضاى‌ کادر فنى‌ و مديران‌ باشگاه‌ برگزار شده‌ و طى‌ آن‌ شماره‌ پيراهن‌ تمام‌ آبى‌ها براى‌ فصل‌ آينده‌ ليگ‌ برتر اعلام‌ شود اما چند روز قبل‌ شايعه‌ شد که‌ مراسم‌ فوق‌ به‌ واسطه‌ مشکلات‌ مالى‌ باشگاه‌ استقلال‌ برگزار نخواهد شد. البته‌ يکى‌ از مسئولان‌ اين‌ تيم‌ با رد خبر فوق‌ به‌ همکارمان‌ گفت: ما براى‌ جشن‌ پيراهن‌ بازيکنان‌ برنامه‌ريزى‌ کرده‌ايم‌ و هرگز نمى‌گذاريم‌ بروز پاره‌اى‌ مشکلات‌ پيش‌ پاافتاده‌ باعث‌ برهم‌ خوردن‌ مراسم‌ فوق‌ گردد. شما مطمئن‌ باشيد اين‌ مراسم‌ يک‌ شب‌ قبل‌ از جدال‌ استقلال‌ مقابل‌ ذوب‌آهن‌ برگزار مى‌شود تا تمام‌ بازيکنان‌ با روحيه‌اى‌ مطلوب‌ و مضاعف‌ فصل‌ جديد رقابت‌هاى‌ ليگ‌ برتر را آغاز کنند.
    استقلال‌ روز هجدهم‌ شهريور ميزبان‌ ذوب‌آهن‌ خواهد بود.

مدیر انجمن هنرهفتم Mahdi Hero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض پرسپوليس يك ديدار تداركاتي با ذوب آهن برگزار مي‌كند

مربي تيم فوتبال پرسپوليس از مسابقه تداركاتي اين تيم با دو تيم سرخ پوشان و ذوب آهن اصفهان در روزهاي چهارشنبه اين هفته و يكشنبه ‪ ۱۲‬شهريور ماه در ورزشگاه كارگران تهران خبر داد.

"حميد استيلي" روز دوشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: تمرينات تيم پرسپوليس به اوج خود رسيده و با برنامه‌هاي "مصطفي دنيزلي" سرمربي ترك تبار اين تيم كارها به پيش مي‌رود.

وي افزود: به عنوان يك مربي ايراني در تيم ، سعي مي‌كنم وظايفي را كه به من محول كرده‌اند به نحو احسن انجام دهم و تا حدود زيادي ارتباطات بين بازيكنان و سرمربي را برقرار سازم.

استيلي با اشاره به اينكه هر مربي سياست خود را دنبال مي‌كند ادامه داد: روش كار دنيزلي و آري هان قطعا با يكديگر متفاوت است و دنيزلي بر پايه اطلاعات و داشته‌هاي خود تمرين مي‌دهد.

مربي تيم پرسپوليس درباره مصدومان اين تيم گفت : كريم باقري ، فرشيد كريمي ، شيث رضايي آسيب ديدگي دارند، كه تنها كريمي امروز در تمرينات حاضر شد و به همراه بازيكنان ديگر تمرينات سبكي را برگزار نمود.

وي با اشاره به اينكه پزشكان تيم سعي دارند بازيكنان مصدوم را تا آغاز ليگ برتر آماده سازند، افزود: پزشكان تمام تلاش خود را در اين راه مي‌كنند و اين به قدرت و بنيه بازيكنان هم بستگي دارد كه زودتر از دام مصدوميت رهايي يابند و به بازي اول در مقابل ابومسلم برسند كه قطعا هم همينطور خواهد شد.

مربي تيم پرسپوليس تهران هدف از تمرينات آماده‌سازي اين تيم را شروع خوب در ليگ برتر در دوره ششم و كسب عنوان قهرماني جام حذفي عنوان كرد.

استيلي در پايان درباره بازي اول خود با ابومسلم در ليگ برتر و سپاهان در فينال جام حذفي گفت : با ابومسلم به تازگي در جام حذفي ديدار داشته ايم و اين تيم را در زمين خود شكست داديم پس باز هم مي‌توانيم اين كار را بكنيم و در ديدار پاياني جام حذفي در مقابل سپاهان هم به قصد بردن در اولين بازي در تهران و يكسره كردن كار به ميدان مي‌رويم.

فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر باشگاههاي ايران از روز شنبه ‪ ۱۸‬شهريور ماه آغاز مي‌شود و برنامه نخستين هفته آن بدين شرح است :

* شنبه ‪۸۵/۶/۱۸‬
    ابومسلم پيروزي، ساعت ‪ ۱۵/۳۰‬در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد
    سايپا فجر شهيد سپاسي، ساعت ‪ ۱۵/۳۰‬در ورزشگاه انقلاب كرج
    فولاد مباركه سپاهان ملوان، ساعت ‪ ۱۵/۳۰‬در ورزشگاه نقش جهان اصفهان پيكان فولاد خوزستان، ساعت ‪ ۱۵/۳۰‬در ورزشگاه ايران خودرو تهران استقلال اهواز صبا باتري، ساعت ‪ ۱۷/۴۰‬در ورزشگاه تختي اهواز برق شيراز راه‌آهن، ساعت ‪ ۱۷/۴۰‬در ورزشگاه حافظيه شيراز
    پاس مس كرمان ، ساعت ‪ ۱۷/۴۰‬در ورزشگاه دستگردي تهران

استقلال تهران ذوب آهن اصفهان، ساعت ‪ ۱۷/۴۰‬در ورزشگاه آزادي تهران ورزشي. ‪۱۵۱۲ / ۱۰۹۵‬

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض "ابراهيم زاده":"علي آبادي"براي افزايش روحيه بازيكنان با آنان ديدار كرد

مربي تيم ملي فوتبال ايران ، حضور "محمد علي‌آبادي" معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در هتل المپيك و صرف ناهار با اعضاي تيم ملي فوتبال ايران را به‌منظور ارتقا روحيه بازيكنان عنوان نمود.

" منصور ابراهيم زاده" روز دوشنبه به خبرنگار ايرنا گفت: با توجه به اينكه تيم ملي فوتبال ايران در رقابت‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا ديداري سخت مقابل تيم كره جنوبي پيش رو دارد از همين رييس سازمان تربيت بدني براي ارتقا روحيه ملي‌پوشان با آنان ديدار و گفت وگو كرد.

وي درباره چگونگي حضور تيم ايران در سئول اظهار داشت آخرين تمرين تيم ملي فوتبال ايران امروز دوشنبه ساعت ‪ ۱۷/۳۰‬در محل كمپ تيم‌هاي ملي برگزار مي‌شود و تيم فردا سه‌شنبه ساعت ‪ ۱۰‬تهران را به مقصد سئول ترك مي‌كند.

وي افزود: تيم ملي ابتدا به امارات خواهد رفت و پس از يك توقف دو ساعته به سوي پايتخت كره جنوبي پرواز خواهد كرد.

مربي اصفهاني تيم ملي فوتبال ايران ادامه داد: تمرينات تيم ملي در كره جنوبي در روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ادامه خواهد داشت و طبق برنامه روز جمعه در زمين برگزاري مسابقه ، آخرين تمرين را انجام مي‌دهيم .

ابراهيم‌زاده درباره مصدوميت بازيكنان گفت:بازيكنان مصدوميت جدي ندارند و براي مسابقه حساس دو تيم ايران و كره آماده هستند.

وي درباره وضع "ايمان مبعلي " و شرايط سلامتي وي توضيح داد: مبعلي اندكي مصدوم است .

مربي تيم ملي فوتبال ايران با اشاره به اينكه تيم به هماهنگي نسبتا قبولي رسيده‌است، افزود: كار سختي پيش رو داريم ، زيرا كره در زمين خود بازي مي‌كند و بازيكنان ما هم با سفري طولاني بايد به ديدار اين تيم خوب آسيايي بروند.

ابراهيم زاده درباره نتيجه اين ديدار اظهارنظر نكرد و گفت : براي نتيجه گرفتن به سئول سفر مي‌كنيم .

تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و كره جنوبي در چارچوب رقابتهاي مقدماتي جام ملتهاي آسيا روز شنبه يازدهم شهريور ماه جاري در سئول به مصاف هم مي‌روند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    nn374$|*|017

پيش فرض تيم فوتبال فولاد خوزستان دو ديدار تداركاتي در گيلان انجام مي‌دهد

تيم فوتبال فولاد خوزستان براي انجام دو بازي تداركاتي روز دوشنبه عازم استان گيلان خواهد شد.

سرپرست تيم فوتبال فولاد خوزستان اعلام كرد: اين تيم درمدت شش روز اقامت در گيلان دو بازي تداركاتي با تيم‌هاي پگاه و ملوان انزلي انجام خواهد داد.

"علي پوركياني " عصر دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ايرنا افزود: نخستين ديدار عصر سه‌شنبه (فردا) با تيم پگاه انجام خواهد شد و دومين بازي نيز روز جمعه آينده با تيم ملوان برگزار مي‌شود.

سفر تيم فولاد خوزستان به گيلان، آخرين برنامه ديدارهاي تداركاتي اين تيم به منظور كسب آمادگي بيشتر براي حضور در مسابقات ليگ برتر كشور است.

تيم فوتبال فولاد خوزستان در نخستين ديدار در جريان رقابت‌هاي اين فصل ليگ برتر باشگاه‌هاي ايران، مهمان تيم پيكان تهران خواهد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •