اره خودشه همه دارن میان پارس انلاین به نظرخودم به غیرپارس و شایدم اسیاتک هیچ ispشبانه نامحدود نمیده بدم سرعتو جوری تنظیم میکنه نهایت 5تا6گیک بشه گرفت امروزم سرعتم خوب نباشه 2مگ میگیرم
اره خودشه همه دارن میان پارس انلاین به نظرخودم به غیرپارس و شایدم اسیاتک هیچ ispشبانه نامحدود نمیده بدم سرعتو جوری تنظیم میکنه نهایت 5تا6گیک بشه گرفت امروزم سرعتم خوب نباشه 2مگ میگیرم
سلام دوستان .
دانلود از سایت های داخلی که اینجا گفته رایگان هست باری پار انلاین یا 50 % تخفیف داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا اصلا رایگان نیست ؛ یک سری سرویس هست که روش نوشته مثلا به همراه 100 گیگ ترافیک داخلی
اگه از اون سرویس ها داشته باشی و از سایت های توی لیست دانلود بگیری یا فیلم ببینی از ترافیک اصلی حسابش نمیکنن از ترافیک داخلی کم میکنن
ساعت 2:30 هست با حداکثر سرعت اسمی خط خودم در روز ؛ مشغول دانلود شبانه هستم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعته من 150کیلوبایت کسی نیست اینجا سرویس جدید تمدیدکرده باشه نکنه ناخواسته محدودم کردن
شما سرویستون چندبود سرعتش موقع خریدسرویس128یا2مگ
من شک دارم که پارس از عمد اینکارو نکرده باشه
من که از ساعت 2 تا 5 سرعتم داغونه ولی از ساعت 5 تا 7 خیلی خوبه اگر اون کسی که 2 مگ داره در حال دانلود باشه چه کاریه که از ساعت 5 تا 7 دانلود نکنه؟؟؟
تازه دیشب ساعت 3 تا 5 سرعتم خوب بود ولی از 5 تا 6 سرعتم افت کرد ولی تو این چند روزه سرعتم معمولا تا ساعت 5 داغونه نهایت 2 گیگ بشه دانلود کرد ولی از 5 تا 7 عالیه
احتمال میدم خود پارس اونایی که 128 دارند رو محدود کرده تا جا برای 512 و 1 مگ و 2 مگی ها باز باشه
مگر اینکه به غیر از من و شما که 128 داریم یک مشترک 128 دیگه ای بیاد و بگه که سرعت دانلودش خوبه
من سرعت خطم 9 هست ؛ سرویسی که خریدم موقع خرید سرعت 8Mbps بود یعنی اسمی اون 8 مگابیت یا 1 مگابایت در ثانیه هست .
الان شب هست داره تقریبا به همون سرعت اسمی سرویس که خریدم بهم پهنای باند میده.
اطلاعات دیگه که توی دوماه چقدر رایگان مصرف کردم و اینا رو توی پست قبل این نوشتم
128 خوب خیلی کمه دیگه ، شب ها ترافیک زیاد میشه بعد اون سیستم کنترل ترافیک هوشمند میاد سرعت شما رو به همون 128kbps کاهش میده که میشه 16 کیلوبایت در ثانیه !
ساعت های نزدیک صبح مردم میخوابن ؛ خط ها باز خلوت میشه سرعت شما میاد بالا .
اگه از همون اول سرویس 8 یا 6mbps بخرید دیگه اصلا مشکل دانلود شبانه ندارین.
نمونه ای از دزدیه پارس آنلاین.
راحت تو 10 گیگ 1 گیگ رو خورده رفته! آپلودشم که دیگه گویای داستان هست! با مودم روی حالت بریج که برای هکر های جهانی وای فای نباشه از نت من دزدی کنن
روی سرویس های جدید محدودیت اعمال کرده. برای منم بعد تمدید قرار داد 2 مگ بیشتر از 10 گیگ نمیگیره دیگه. قبلا 20 گیگ میگرفت.من شک دارم که پارس از عمد اینکارو نکرده باشه
من که از ساعت 2 تا 5 سرعتم داغونه ولی از ساعت 5 تا 7 خیلی خوبه اگر اون کسی که 2 مگ داره در حال دانلود باشه چه کاریه که از ساعت 5 تا 7 دانلود نکنه؟؟؟
تازه دیشب ساعت 3 تا 5 سرعتم خوب بود ولی از 5 تا 6 سرعتم افت کرد ولی تو این چند روزه سرعتم معمولا تا ساعت 5 داغونه نهایت 2 گیگ بشه دانلود کرد ولی از 5 تا 7 عالیه
احتمال میدم خود پارس اونایی که 128 دارند رو محدود کرده تا جا برای 512 و 1 مگ و 2 مگی ها باز باشه
مگر اینکه به غیر از من و شما که 128 داریم یک مشترک 128 دیگه ای بیاد و بگه که سرعت دانلودش خوبه
البته الان دیگه شبانه های شرکتا زیاد ارزشی ندارن وقتی با 2 هزار تومن ایرانسل 60 گیگ راحت بهتون میده اگه پوشش 4g خوب باشه.
Last edited by hotman1234; 10-06-2017 at 07:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)