تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 624 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

والا من یه مستند HD با حجم 2 گیگ گذاشتم با فرمت Mkv صداشو نتونست پخش کنه بعدش یه فیلم Avi با حجم 700 مگ گذاشتم دیدم صدای اونم درنمیاد متاسفانه
    فکر کنم به خاطر پوشش آنتن دیجیتال باشه چون خود صدا و سیمای مرکز گیلان گفته شهر ما پوشش نداره همینارو هم مرامی خوب میگیره
    جالب اینه موندم چجوری 11 تا کانال خارجی رو میگیره فکر میکردم فقط ما پخش دیجیتال داریم
    اون مستند HD ممکن است بخاطر فرمت صدایش DTS است در این دستگاه بدون صدا باشه ولی فیلم avi با حجم 700 مگ حتما باید صدا داشته باشه.

بعد فقط ایران نیست که فرستنده دیجیتال داره. کشورهای همسایه هم دارند.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

بهترین دستگاه گیرنده با کیفیت تصویر 1080p واقعی با چیپ ست sigma 8671a با سیستم عمل انروید و ساپورت dts دارای پورت شبکه و وردی هارد ساتا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ااینو از کجا میشه خرید؟
    سایتش که کار نمیکنه

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

سلام منم Xvision 343 خریدیم . کاملا راضی هستیم تمام شبکه ها رو میگیره بجز اونایی که تو استان ما نیستش کلا مثل جام جم و العالم
    فایلهای ویدئویی MKV -AVI رو بخوبی پخش میکنه . زیر نوییس فارسی هم کاملا بدون مکشل و راحت نشون میده

خیلی راضی هستم ازش

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قطعا بهترین دستگاه گیرنده ویو التیمو هست که هم --- -t هست هم ----s
    که داری سیستم عامل لینوکسه البته قیمتش یکم گرونه حدود یک ملیون و هفتصد تومنه

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اون فایلی رو که قبلا گذاشته بودید گیرنده تکتا tk100 hd صدا رو پخش نکرد اما تصویر بدرستی پخش شد در مورد مدت زمان تعویض از یک شبکه به شبکه دیگر هم باید بگم سرعت تعویض این گیرنده 3.4 تا 3.6 ثانیه برای تعویض از یک شبکه با فرمت MPEG4 به یک شبکه دیگر در فرکانس دیگر با منبع تغذیه متفاوت (ماهواره یا فیبر نوری) با کیفیت MPEG4 می باشد. در ضمن بنده دلیلی نمی بینم که پافشاری کنم که این گیرنده خوبه هر جور راحتیــــــــــن اما چون موضوع تاپیکتون بهترین گیرنده دیجیتال ایرانه ، بهتر بود عادلانه مقایسه می کردید
    آقا میثم تبریز 18 شبکه تلویزیونی می گیره شبکه ورزش هم هست

6. این کاربر از reza2010wf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام بالاخره من تونستم آن بشم البته اگه دوباره خراب نشه از بس این چند روزه اومد و نشد دیگه خسته شدم

خوب آقا من فیلم قبلیت رو تست کردم صدا نداشت این جدیده رو هم اصلا دانلود نشد ولی یه فیلم دیگه گیر آوردم با همین فرمت صوت ولی اونم صدا نداشت یه تیکت زدم به شرکت و پرسیدم که جواب میده یا نه بهم گفتن روی t15 خیر ولی روی سری جدید یعنی t15+ و مدل های جدیدی که داره میاد بله البته یه سری توضیح هم داده بودن در مورد کدکش که من چیزی نفهمیدم بقیه دستگاه ها کلا تصویرش رو هم مشکل داشتن

در مرود این تاپیک هم به دوستان بگم ما با قیمت های رویای نمی خواهیم دسته و پنجه نرم کنیم که بیایم یه گیرنده 1.700 بخریم حدود تست ما در گیرنده های 100 هزار تومانی هست که همه بتونن بخرنش و قابلدسترس باشه

یه ناراحتی هم از دوستان دارم که لطفشون نسیب بنده شد و با ایمل های خودشون خوب جواب منو دادن در جواب این دوستان باید بگم من نه نفعی از این کار میبرم و نه فروشنده هستم که بیام اینجا جنسم رو تبلیغ کنم فقط چون تو این زمینه تخصص دارم و همچنین دیدم که توی انجمن دیجی دان بیشترین ورودی ما در باره بهترین گیرنده ایران هست تصمیم گرفتم برای معرفی انجمن تخصصی دیجیتال(دیجی دان) تاپیک رو توی سایت های مختلف بزارم که انجمن خودمون هم شناخته بشه و در حقیقت این تاپیک هم راهنمایی برای دوستان باشه هم معرفی انجمن خودمون که گویا همه به بدترین نحو ممکن خواستن ازش استفاده کنن التبه بازم جای شکرش باقیه شرکت ها چیزی نگفتن البته یکی شون فقط ازم درواست کرد خودم رو معرفی کنم و دلایلم رو بگم که واسه چی این تاپیک و... رو زدم که بهشون کامل توضیح دادم اون ها هم دیگه بیخیالش شدن ولی چند تا از کاربر ها واقعا خیلی بی شعور هستن (ببخشید چیز دیگه ای به ذهنم نیومد) اومدن به من ایمیل زده که تو فلانی و... داری پول میگیری واسه این کار باید در جواب این دوستان بگم که من نه پول گرفتم نه چیزی فقط قصدم در درجه اول کمک به دوستان بوده و در درجه دوم معرفی سایت خودم و بس اگر هم توجه کنید میبینید مطلبی که اینجا گذاشته شده قبلش توی انجمن خودم بوده که فقط اختصاصا به موارد دیجیتال میپردازیم این دستگاه ها رو هم من عموما از دوست و آشنا میگیرم و اون ها هم خیلی کمکم میکنن که با این کارشون هزینه منم پایین بیاد پس نیازی ندارم که بیام و پول دستگاه ها رو از این روش در بیارم فقط دوست دارم خوب توجیه شده باشی عزیز و گرنه گیر آوردن آیپیت و پیدا کردن ادرست خونتم واسه من کاری نداره خیالت راحت باشه

با تشکر از همه دوستانی که کمک کردن
    علی احمدی

8. 6 کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

دوستان نظر بدن و بگن این تاپیک ادامه پیدا کنه یا نه البته من طرف حداکثر هستم و بعید میدونم تعداد اون دوستان به تعداد انگشتان یه دست هم برسه

به هرحال من فعلا شبها سعی میکنم آن بشم هر سوالی هم بود در خدمت هستم التبه اگه این سرور سرش خلوت باشه و تعداد درخواست هاش بالا نباشه

التماس دعا

10. 2 کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام بالاخره من تونستم آن بشم البته اگه دوباره خراب نشه از بس این چند روزه اومد و نشد دیگه خسته شدم

خوب آقا من فیلم قبلیت رو تست کردم صدا نداشت این جدیده رو هم اصلا دانلود نشد ولی یه فیلم دیگه گیر آوردم با همین فرمت صوت ولی اونم صدا نداشت یه تیکت زدم به شرکت و پرسیدم که جواب میده یا نه بهم گفتن روی t15 خیر ولی روی سری جدید یعنی t15+ و مدل های جدیدی که داره میاد بله البته یه سری توضیح هم داده بودن در مورد کدکش که من چیزی نفهمیدم بقیه دستگاه ها کلا تصویرش رو هم مشکل داشتن

ممنون از شما.
    متاسفانه link دوم تحت قانون کپی رایت قرار گرفت و مدیافایر حذفش کرد و یک اخطاریه هم برایم فرستاده
    سایر دوستان هم امتحان کردند ظاهرا فقط گیرنده سما AT-200 توانسته آن فیلم را بدون مشکل با صدا پخش کنه.

احتمالا در سری های جدید گیرنده ها، با استفاده از چیپ قوی تر این امکان هم اضافه بشه.

13. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اون فایلی رو که قبلا گذاشته بودید گیرنده تکتا tk100 hd صدا رو پخش نکرد اما تصویر بدرستی پخش شد
    ممنون که امتحان کردید.

15. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •