برای من اکثرا روی 40-50 سرعتم
ازاون برنامه هم استفاده میکنم و زمانشم کم کردم گذاشتم روی 1200Sec اما جواب نداد
برای من اکثرا روی 40-50 سرعتم
ازاون برنامه هم استفاده میکنم و زمانشم کم کردم گذاشتم روی 1200Sec اما جواب نداد
عنوان: جشنواره ی نوروزی
با سلام حضور کاربران و مشترکین محترم اینترنت پرسرعت
جشنواره ی بهاره ی شرکت مخابرات از تاریخ 1391/12/12 آغاز و تا 1392/02/06 ادامه خواهد یافت
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی
www.ict-tcm.ir
مراجعه فرمایید
شماره: 89 تاریخ: ۱۳۹۱/۱۲/۱۳ عنوان: سرویس رایگان شبانه
برای مشترکین تعرفه ی یکپارجه ی کشوری، سرویس رایگان شبانه تنها برای سرویس های شش ماهه و یکساله فعال است
لازم به ذکر است مشترکین قبلی تا پایان قرارداد از سرویس شبانه رایگان خود کماکان استفاده می نمایند
احسسسسنت آورین .... آورینلازم به ذکر است مشترکین قبلی تا پایان قرارداد از سرویس شبانه رایگان خود کماکان استفاده می نمایند![]()
![]()
سلام
امروز رفتم مخابرات،خودشون شاکی هستن که ما داشتیم کار میکردیم وispهای خصوصی مثل شاتل زیرآب مارو زدن وازین
حرفا،درضمن گفتند که سرویس نامحدود 1باگی داره که سرعت بالا میره وبعد عادی میشه ! دارن این رومرتفع میکنند
وتا چندروز دیگه این ترفند هم جواب نمیده!(واقعی میشه!)
بااین اوصاف دیگه ارزشی نداره مخابرات،گیگ کم-قیمت بالا-بدون شبانه!
من میگم همه اعتراض کنن بلکه شبانه برگرده!!![]()
دوستان این طرح کمپین چطوره به صرفه هستش؟ به نظر شما کمپین بگیرم 6 ماه شبانه داشته به یا برم 512 نامحدود بگیرم؟
واقعا موندم چی بگمباز مزخرف هم میگید که داریم قیمت هارو کم میکنیم!آخه این چه وضعیه با بچه که طرف نیستید!قیمت رو هم بالا می برید-حجم رو هم کم میکنید-شبانه رو هم می گیرید! ادعا هم میکنید که داریم خدمات جدید مخابراتی میدیم،هوای همه اقشار داریم،220هزار پورت جدید راه اندازی کردیم وازین اراجیف که واقعا باعث تاسفه،آخه تا چه حد دروغ!یک دفعه بیاید جمعش کنید بره دیگه!مردم بدبخت از کجا بیارن اینقد پول بدن اون هم برای یک نیاز ابتدایی که همه تو این زمانه بهش احتیاج دارن!!باز هم جز ابراز تاسف وتبریک بابت این شیوه ی جدید دزدی که واقعا برازنده شماست نمیشه چیزی گفت!
درنهایت امیدوارم که این پول ها حرام که بابت خدماتی که میتونید وتکرار میکنم میتونید چند برابر ارزون تر به مردم ارائه کنید ازگلوی شما پایین نره چون با هزار ریا وتزویر وبهانه های واهی از قبیل تبلت این حرفا از ملت بدبخت گرفتید و میگیرید !این رو به عنوان اعتراض نوشتم تا حداقلش بدونن با عوام طرف نیستن که هربلایی سرشون بیارنامام علی(ع):بزرگترین خطا و گناه گرفتن مال مسلمانی از راه فریب ونیرنگ است! بحارالنوار ج104 ص295 ح 9
وملت ساکت بمونن!(البته فایده ای هم نداره پوستشون خیلی کلفته!!!!)
سلام
امروز هم که مرتب هر چند دقیقه کامل قطع میشهو باید دیسکانت کنی
![]()
سلام
دوست عزيز منظورتون اصفهانه يا مازندران؟![]()
با این تفاسیر دیگ باید اینترنت رزرویمونو بفروشیم
یه ماه 256 دارم 8 گیگ
تمیز - بدون دی سی - شبانه رایگان - آکه آک - سرعت یوتوب 350 - بی رنگ!
قیمت پایه هم 25 تومن
![]()
شما هم داری بازار گرمی میکنی
مگه اینجا بازاره که میخوای یوزرت رو بفروشی!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)