مودم رو ریست کن و از اول انجام بده شاید حل بشه....
مودم رو ریست کن و از اول انجام بده شاید حل بشه....
ریسیت هم کردم ولی نمیشه!
نمیدونید این گذینه Quality of service که توی تنظیمات مودم هست کارش چیه ؟
یعنی بریم پنج و پونصد بدیم 10 گیگ از اینترنت ملی میشه استفاده کرد علاوه بر اینترنت معمولی؟ چجوریاس؟!!
مشاهده شود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا حفظش کنه
تو اول بگو چطور وصل میشی
گیت وی که گفتیم، دروازه ی عبور بسته های دیتا هست، مشخص میکنه که بسته ی دیتا از چه مسیری به مقصد میرسه.
بقول ایمان، اینقدر قطع و وصل کن تا برسی بشبصورت دستی نمیشه تنظیم کرد چون مخابرات اتوماتیک IP میده.
اتفاقا چون میگی هر 5 دقیقه قطع و وصل میشه، احتمالا مشکل از پورت یا نویز هست، و چون میگی بعد از مخابرات اینجوری شده، احتمالا پورتت خرابه. لامپ Link یا DSL خاموش میشه یا فقط Internet قطع میشه؟
نویز و قدرت سیگنال هر دو توی Status یا Summary مودم هستن، باید کمی بگردی، پیدا نکردی، یه عکس از صفحه ی اصلی مودمت بذار، یا مدل رو بگو بچه ها راهنماییت کنن...
گاهی اوقات با افزایش پهنای باند، نویز خط خیلی زیاد میشه یا قدرت سیگنال خیلی کم میشه، و با کاهش پهنای باند، اتصال پایدارتر میشه.![]()
من مودم برادرم داره این گزینه رو، چیز بیخودیههم با تیک هم بدون تیک هیچ فرقی نمیکنه
![]()
از دیشب مودم خاموش نکردم تا الان یه اینترنت پایدار با پینگ و سرعت خوب رو تجربه کردمسروش فکر کنم دیگه درست شده چون قبلا بعد 1-2 ساعت گیت وی عوض میشد و پینگ داغون میشد ! از دیشب ساعت 10 تا الان مودم روشن گیت وی هنوز 4
![]()
تایید میشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
اتفاقا من امروز که اومدم دیم گیت وی پریده رو 51! چقدر مزخرفهسرعتش خوبه ولی پینگش 400 هست
فعلا که نمیخوام بازی کنم فعلا کاریش ندارم.
shk021051 عزیز،منم اوایل مشکل تو رو داشتم.چون نویزم زیاد بود.
اول اینکاری که میگم رو بکن.اگه دیدی بهتر نشد بعد اون یکی کاری که میگم رو انجام بده
کار اولیه:
برو توی تنظیمات مودمت(با استفاده از 192.168.1.1)
حالا مثل مودم من به تنظیمات DSl برو و این گزینه ای که مشخص کردم رو(اگه فعال نیست) فعال کن و بعدش Save/Apply رو بزن:
حالا حدود سه دقیقه صبر کن.چراغ لینک مودمت خاموش میشه.بعد چشمک میزنه و دوباره روشن میشه.حالا یه مقدار با اینترنت کار کن ببین بازم قطع میشه؟
اگه نشد که چه بهتر.اما اگه بازم قطع شد احتمالاً نویزت اساسی بالاس.
دوباره برو توی تنظیمات مودم و از قسمت Device Info گزینه ی Statistics و بعدش ADSL رو انتخاب و مقدار نویز خطت رو نگاه کن(اگه نمیتونی یه عکس بگیر بذار).تا ببینیم اصلاً مشکل نویز داری یا نه.اگه مشکل نویز بود زنگ بزن 2020 اما نگو دان استریمم رو کم کنین.بگو لطفاً Upstream رو واسم کم کنین.قبل از اینکارا همون راه اول رو برو ایشالا مشکلت حل شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)