نه ربطی به تریال نداره . باید بری فکر کنم درایورشو از سایت اسوس بگیری . اسمشو نمیدونم ام دوستان میتونن بهتر کمکت کنن .
نه ربطی به تریال نداره . باید بری فکر کنم درایورشو از سایت اسوس بگیری . اسمشو نمیدونم ام دوستان میتونن بهتر کمکت کنن .
Last edited by hasanoooooooo; 30-09-2010 at 18:30.
فکر کنم این ATK Hotkey Utility که تو بخش utility هست باشه.
دوستان کسی جواب منو نمیدهههههههه؟؟؟؟؟؟؟/؟؟![]()
ببخشید دارم یک سوال تکراری میپرسم ولی ..!
برای اینکه بتونم از dell studio xps 16 دی وی دی های ریکاوریش رو تهیه کنم باید چه کار کنم ؟
نمیخوام از برنامه خاصی مثل ghost... استفاده کنم
با یکی از برنامه های ویندوز گرفتم ریختم رو هارد اول شد 40 گیگ !!!
من هم تقریبا همین مشکل رو دارم ولی به طور عادی هایبرنیت میشه بعضی وقتا موقع هایبرنیت مانیتور خاموش میشه ولی سیستم روشن میمونه باید دستی خاموشش کنم مشکل از کجاست؟
مدل لپ تاپ من Vaio F12
دوستان من Vostro 1510 دارم دو ساله دارمش
الان مدام هنگ میکنه، دمای سی پی یو رو گرفتم حدود 55 میچرخه زیاده؟ ایراد از همینه؟ چیکارش کنم؟
در 2 صفحه قبل پرسیدم لپ تاپ ایسر دارم سری aspier مدل 5738Z که وقتی به TV متصلش میکنم تا مرحله بالا آمدن ویندوز تصویر از تلوزیون پخش میشه بعد دیگه تصویر نیست ویندوز XP هست و کابل هم سالمه با چون با 2 تا لپ تاپ دیگه تست کردم مشکل کجاست لطفا کمک کنید.ممنون
سلام
من 2 هفته پيش vaio 12hfx خريدم ولي از ديروز فنش از اول كه ويندوز بالا مياد صداي سوت(صداي نويز ميده.مثل امواج راديو) .كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
راستی وقتی فیلم می بینم نویز نمیده
نوت بوک رو در حالت power saver قرار دادم و بعد هم در حالت max performance قرار دادم هیچ تغییری نمی مکنه
من همیشه لپ تابم رو هایبرنت می کنم ولی بعضی ها میگن هایبر کردن لپ تاب به خصوص موقع حمل به لپ تاب ضرر می رسونه .
حالا نمی دونم چکار کنم آیا واقعا اینطور است یا خیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)