نه دوست عزیز.چه مشکلی میخواد پیش بیاد؟من هزار تا مود هم همراه Dlc نصب کردم تازه.![]()
نه دوست عزیز.چه مشکلی میخواد پیش بیاد؟من هزار تا مود هم همراه Dlc نصب کردم تازه.![]()
اتفاقا منم دیدم با اسب نمیشه از کوه بالا رفت گفتم برم مود جاروی پرنده رو بریزم و با جارو اینور اونور برم! خدا رو چه دیدی شاید یه اژدهایی هم سر راه تو هوا دیدیم زدیم انداختیمش
آقا تشکر.
مثل این؟
محتوای مخفی: سایز
دقیقا همون
الان تازه امتحانش کردم، خوبه ولی زد حاله، سفر کردن دیگه خیلی راحت میشه، مزش به همونه که مجبور بشی از این سر نقشه پای پیاده بندازی بری اون سر نقشه یادتم بره سیو کنی آخرش هنوز نرسیده یه ماموت یا ببر بزنه بکشت، واقعا حال میده
به شخصه طرفدار این سبک بازی نبودم، یکی از آشنا ها یه یکی دوسالی پاپیچ من بود اینو بازی کنم، الان که بازی کردم دیدم نه مثل اینکه این بازی واقعا از اون بازیاست،، هرچند با تاخیر ولی بازم خدا رو شکر به حرف اون بنده خدا گوش کردم!
منم برای همین حذفش کردم تا بعدا شاید دوباره نصب کردم.
یه سری مود ها برای Fun هستند.بعضی ها لازم.
مود های گرافیکی خیلی زیادن.خود Bethesda هم یکی داده من خودم این 3تارو پیشنهاد میکنم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3تاش رو باهم استفاده باید کرد.بعضی تکسچر هاشون تداخل دارن که مهم اینه کدوم رو اخر نصب میکنی چون روی قبلیا نصب میشه.
برای استفاده از تکسچر های Full یعنی 2048 سیستم قوی نیاز دارید.در غیر این صورت 1024 یا همون Lite رو دانلود کنید که FPS رو کمتر پایین میاره.
Last edited by Little Sparrow; 19-01-2014 at 13:30.
سلام
این Coral Claw برای باز شدن درب
Yngol Barrow کجا هستش این خانم
Birna
تو وینتر هولد که نداره ؟
سلام دوستان
بعد از نصب DLC های Hearthfire و Dawnguard دیگه نمیتونم شخصیتم رو ادامه بدم، بازی کرش میکنه، فقط میشه بازی جدید شروع کرد.
مشکل از کجاست؟
وقتی وارد وینترهولد میشی جروبحث Birna و Ranmir رو میبینی.که بعد از حرف زدن با Birna بهت میفروشش.
مود چیزی نصب داری؟اگه اره لیستشون به همراه Load Order شون رو بزار یه نگاهی بندازم.
همچنین 1.7 برای Hearthfire و 1.6 برای Dawnguard لازمه.ورژنت رو بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)