کپی برگ تکمیلی-کپی برگ اعزام به خدمت
کپی برگ تکمیلی-کپی برگ اعزام به خدمت
سلام.
يه سوال خيلي فوري و مهم دارم.
دوست من 21 سال سن داره و سربازي نرفته و قصد داره يه پرايد بخره وبه نام خودش بزنه. سوال من اينجاست كه اين دوستِ من چون سربازي نرفته آيا ميتونه ماشين رو به اسم خودش بزنه يا اصلآ ربطي به سربازي و كارت پايان خدمت نداره؟ چون من شنيدم 18 سال تمام ميتونه به نام بزنه ميخواد سربازي بره ميخواد نرفته باشه.
آيا سربازي و اون كارت لعنتيش مشمول به نام زدن سند خونه يا ماشين ميشه؟
اگر نميشه امكانش هست به نام پدر يا مادرش بزنه و ازشون يه وكالت نامه بگيره كه بعد فوت اونها به دوستِ من برسه؟
Last edited by bolka; 10-09-2011 at 05:04.
از طریق آشنایی میخوام پذیرش بگیرم
اداره بیفتم صبح میرم تاظهر ؟
روزهای تعطیلش چی؟
لیسانسم
بدون کارت پایان خدمت نمیشه
حتی پشت سند سبز ماشین هم نوشته
راستی جالبه که وکالت نامه هم بعد فوت باطل میشه
اگه ماشین صفر بگیره یعنی از کارخونه بگیره به اسمش می زنن کارخونه ولی اگه بخواد دست دوم بگیره و بره محضر اونوقت کارت معافیت یا پایان خدمت یا گواهی اشتغال به تحصیل می خواد
جالب اینکه وکالت نامه هم نمی تونه بگیره
امروز یه خبری رو به صورت نصفه و نیمه و مبهم از برنامه ی نیمروز شنیدم که هر کی متاهل باشه خدمت سربازیش میشه فقط دوره ی اموزشی. درسته؟ این جور بشه که عالیه برم یه زن بگیرم![]()
اگه ازدواج دانشجویی کنی خدمت میشه فقط 3ماه
جدی میگی؟! یعنی ازدواج دانشجویی 15 ماه کسر خدمت داره؟
ای خدا از کفمون پرید!
ای بابا چه خودتون شایعه درست می کنید و بعد خودتون هم یک کلاغ چهل کلاغ می کنید ! این فقط یه طرحه از یه مسئولی که اصلا ارتباطی با نظام وظیفه نداره .
فقط در حد حرفه و شایعه هست. والا اونی که الان قانون شده یعنی افزایش حقوق ها الان چند ماهه دارن دست دست میکنن وای به حال این طرح های من درآوردی و بدون پشتوانه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)