تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 1746 اولاول ... 3674174574634644654664674684694704714775175679671467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

خب داداش علاقس دیگه کار دل دست خود آدم نیست که کاریش نمی شه کرد
    به شخصه دلم خیلی واسه آیتمهایی که bob (شاپ کیپر قبلیه) می فروخت تنگ شده مثل heart of gold
    با آیتم دفاعی موافقم ولی طبق چیزی که خودم تجربه کردم لایف استیل(+اتک اسپید) خیلی بیشتر بهم کمک کرده تا hp (با رون پیج crit dmg)
    یعنی با لایف استیل زمان خیلی بیشتری می تونم دووم بیارم تا با hydra! (بعد جالبیش اینه که طرف فکر میکنه وقتی low hp هستی میتونه راحت کیل بگیره وایمیسته می جنگه به جای فرار بعد تو دو تا هیت می زنی نصف hp پر میشه )
    البته قبلا اول با Executioner's Calling شروع می کردم 18% لایف استیل داشت الان همه لایف استیلا رو نرف کردن
    ولی این روش نقطه ضعفش هم cc ! یعنی ندونی کجا باید وایستی کِی باید از تیم فایت دور بشی به کی اول حمله کنی به کی آخر کارت تمومه!!
    اما در نهایت نهایت من طبق مچ آیتم می بندم! (بعضی جا ها آیتم دفاعی لازمه بعضی جاها crit dmg و...)
    خب هرکسی یه نظر و سلیقه ای دارم من ایتم هایی که عرض کردم خدمتتون بیشتر واسه شرایط late game هستش اگه دقت کرده باشی پشت بعد از ایتما به late game اشاره کردم
    شما در نظر بگیر توی یه بازی سنگین رنک وقتی بازی طولانی میشه معمولا تو شرایط مختلف Adc و ap یه ایتم دفایی میخرن مثلا gaurdian angel و همیشه از ap و adc محافظت میشه چون دمیج اصلی رو وارد میکنن.حالا شما با trynd به adc حریف رسیدی طرف gaurdian angel داری و شما ایتم دفایی نداری کافی فقط یه stun بندازن روتون ap هم که معمولا hourglass داره و undtargetable میشه ...اون موقع فک نمیکنم 2 تا BT بتونه کمک زیادی کنه
    البته این فقط نظر منه و تصورم اینه که اینجوری توی late game با trynd میشه موفقتر بود،شاید بعضی وقتا توی بعضی شرایط منم مثل شما ببندم ایتمارو واسه همین حرف شما هم کاملا درسته چون بستن ایتم به شیوه بازی کردن رابطه مستقیم دارم...من چون تو بازی یه ایرادی که دارم،زیاد turret dive میکنم سعی میکنم ایتمای دفایی استفاده کنم ،همچنین یجورای اکثر چمپها خودشون دمجشون بالاست
    مثلا nasus
    شارج q
    کفش ارمو
    triniry force (واسه شارج q و اتک اسپید و hp )
    spirit visage (واسه CD و MR و افزایش hp و افزایش lifesteal و hp regen )
    Warmogs
    thornmail
    انتخابی با توجه به شرایط بازی

خیلیا فک میکنن این ایتما اشتباست ولی من با توجه به سبک بازیم،یجورای نامیرا میشم با این ایتما
    newevil گفتی force of nature یاد زمانی افتادم morde رو تانک میکردم....اون health regene خیلی حیف بود،فک کنم movment speed هم میداد
    Last edited by nevereverdown; 29-05-2013 at 15:48.

2. 2 کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اه .
    تا فردا لیو خوردم تا مین 30 با یک بدبختی با لگ و دیلی 2 ثانیه بازی کردم بعد مین 30 انداخت بیرون دیگه هم ریکانکت نشد حالا تا فردا بنم !!

4. 2 کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اه .
    تا فردا لیو خوردم تا مین 30 با یک بدبختی با لگ و دیلی 2 ثانیه بازی کردم بعد مین 30 انداخت بیرون دیگه هم ریکانکت نشد حالا تا فردا بنم !!
    داداش شرمنده شما چندتا leave داشتید که ban شدید ؟
    من 4تا دارم دلم دیگه نمیره lol بزنم ، میترسم بن شم خفن

6. 2 کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خب هرکسی یه نظر و سلیقه ای دارم من ایتم هایی که عرض کردم خدمتتون بیشتر واسه شرایط late game هستش اگه دقت کرده باشی پشت بعد از ایتما به late game اشاره کردم
    شما در نظر بگیر توی یه بازی سنگین رنک وقتی بازی طولانی میشه معمولا تو شرایط مختلف Adc و ap یه ایتم دفایی میخرن مثلا gaurdian angel و همیشه از ap و adc محافظت میشه چون دمیج اصلی رو وارد میکنن.حالا شما با trynd به adc حریف رسیدی طرف gaurdian angel داری و شما ایتم دفایی نداری کافی فقط یه stun بندازن روتون ap هم که معمولا hourglass داره و undtargetable میشه ...اون موقع فک نمیکنم 2 تا BT بتونه کمک زیادی کنه
    البته این فقط نظر منه و تصورم اینه که اینجوری توی late game با trynd میشه موفقتر بود،شاید بعضی وقتا توی بعضی شرایط منم مثل شما ببندم ایتمارو واسه همین حرف شما هم کاملا درسته چون بستن ایتم به شیوه بازی کردن رابطه مستقیم دارم...من چون تو بازی یه ایرادی که دارم،زیاد turret dive میکنم سعی میکنم ایتمای دفایی استفاده کنم ،همچنین یجورای اکثر چمپها خودشون دمجشون بالاست
    مثلا nasus
    شارج q
    کفش ارمو
    triniry force (واسه شارج q و اتک اسپید و hp )
    spirit visage (واسه CD و MR و افزایش hp و افزایش lifesteal و hp regen )
    Warmogs
    thornmail
    انتخابی با توجه به شرایط بازی

خیلیا فک میکنن این ایتما اشتباست ولی من با توجه به سبک بازیم،یجورای نامیرا میشم با این ایتما
    newevil گفتی force of nature یاد زمانی افتادم morde رو تانک میکردم....اون health regene خیلی حیف بود،فک کنم movment speed هم میداد

دقیقا به سبک بازی و شرایط بستگی داره! همین و بس! (مثلا این build دانک مستر یی رو اصلا قبول ندارم ولی خیلی معروفه )
    من برای yi هم warmogs بستم تو dominion هی dive می کردم نمی تونستن بکشنم
    درباره guardian angel و hourglass (خودم هروقت میخرمش یادم میره استفاده کنم) هم من کلا سعی میکنم وسط تیم فایت گیر نیفتم! ولی اگر گیر هم افتادم دیگه میزارم رو اتو اتک هر کی دم دستم اومد میزنم که hp پر شه! (در بدترین حالت اینه که adc رو هم با خودم می کشم پایین )

8. 3 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

تاپیک پُر نوب / کید شده

10. 3 کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دقیقا به سبک بازی و شرایط بستگی داره! همین و بس
    من شعورم نمیرسه چی کار باید بکنم نسبت به شرایط بازی

12. این کاربر از Mohaddi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دقیقا به سبک بازی و شرایط بستگی داره! همین و بس! (مثلا این build دانک مستر یی رو اصلا قبول ندارم ولی خیلی معروفه )
    من برای yi هم warmogs بستم تو dominion هی dive می کردم نمی تونستن بکشنم
    درباره guardian angel و hourglass (خودم هروقت میخرمش یادم میره استفاده کنم) هم من کلا سعی میکنم وسط تیم فایت گیر نیفتم! ولی اگر گیر هم افتادم دیگه میزارم رو اتو اتک هر کی دم دستم اومد میزنم که hp پر شه! (در بدترین حالت اینه که adc رو هم با خودم می کشم پایین )
    آره من اینطوریم. مثلا Blade of Ruined King میخرم یا Randuin Omen بعد وسط Teamfight یادم میره استفاده کنم تموم شد میگم ایی چرا از اینا استفاده نکردم
    البته یه بار با چند نفر تو TS بودیم یادم نمیره وسط فایت هی داد میزدن "PRESS 2 PRESS 2 PRESS 2 PRESS 2"

14. 3 کاربر از AlbisQT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من شعورم نمیرسه چی کار باید بکنم نسبت به شرایط بازی
    اختیار داری داداش شعورم نمی رسه چیه تجربه نداری
    فقط هر چیزی رو خودت امتحان کن نترس بعدم الان آموزش و این چیزا که پره بخونی دستت میاد چی به چیه

16. 3 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

از اصطلاح باگ توی بازی های این سبک به خصوص DotA استفاده میشه . (بین ایرانی ها به خصوص)
    میتونید توی گیم نت ها بپرسید .

اگه منبعی چیزی میخواید , میتونید وبلاگ زیر رو بخونید که درباره هیروی ترول توی دوتا1 نوشته شده خیلی وقت پیش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عنوان مطلبش :
    آموزش با هیروی باگ Troll

این وبلاگ رو با یه سرچ خیلی ساده در گوگل پیدا کردم و کافی بود سرچ کنم هیروی باگ .
    Last edited by Arrowtic; 29-05-2013 at 16:18.

18. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقای اروتیک ( ) متوجه معنی کلی هستم (البته این اصطلاح به غلط باب شده)
    باگ یا گلیچ که کلا اشتباه سیستم
    مثلا یادمه یه زمانی داریوس تازه ریلیس شده بود یه فیلم اومده بود که w میزد (نمیدونم دقیقا w یا نه همون ابیلیتی که میکشه سمت خودش) در حال ریکال دشمنو میکشید با خودش تو fountain و فری کیل می گرفت!
    یا مثلا تو بازی با بات ها من خودم اول بازی که تازه مینیونها اسپاون میشدن می رفتم از تو جنگل تو bot lane نزدیک تاور دوم خودمو نشون میدادم دشمن دنبالم میفتاد از تو جنگل می کشیدم میاوردم مید زیر تاور اول double kill می گرفتم اول بازی!
    و خیلی چیزهای دیگه که الان درستش کردن!
    ولی ایشون منظورشون چمپیون قوی بود که اون بهش باگ نمیگن! (اگرم میگن اشتباه ما نباید تکرار کنیم )

20. 4 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •