تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 827 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره راستی سیگیت یادم نبود
    بنظرتون وسترن بهتره یا سیگیت؟
    همین سوالم بین گرانتیا دام،سازگار یا آواژنگ؟

=======
    یه سوال شاید بی ربطم در مورد usb3 بپرسم
    کول دیسک usb 3 یا هر وسیله دیگه ای که تکلوژی usb 3 داره تو پورتای usb2 خونده میشن؟
    بنز بهتره یا BMW ؟ هر خوب از کمپانیهای معتبر و خوشنام هستند .
    در مورد گارانتی ، برای هاردهای من تا به حال مشکلی پیش نیومده و بنابراین نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم ولی دوستان از هر دو گارانتی راضی بودند .

یه سوال شاید بی ربطم در مورد usb3 بپرسم
    کول دیسک usb 3 یا هر وسیله دیگه ای که تکلوژی usb 3 داره تو پورتای usb2 خونده میشن؟
    بله خونده میشه ولی سرعت شما محدود به usb2 خوهد بود .

2. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه دو سه هفته دیگه دارم میرم آمریکا و برای چند سالی هم بر نمی گردم. حالا میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا (جیبی) بگیرم که همه اطلاعات رو بریزم روش و ببرم. چون تا سالها امکان برگشت به ایران ندارم، خیلی برام مهمه که هاردی که میگیرم الکی خراب نشه و اطلاعاتم رو از دست ندم. حالا چند تا مساله هست، یکی اینکه این هارد ها با سیستم اپل مشکل ندارن؟ و آیا میشه من از شرکت گارانتی تو ایران، یه برگه گارانتی اصلی رو بگیرم که اگه هارد اونجا خراب شد بدمش واسه تعمیر (فکر کنم همه این هاردها که وارد ایران میشه یه گارانتی خارجی هم داره که چون تو ایران ما بهش دسترسی نداریم، شرکت های داخلی دوباره اونهارو گارانتی داخلی می کنن).
    بعلاوه من الان بین وسترن و سیگیت موندم کدوم رو انتخاب کنم، ممنون میشم راهنمایی کنین.

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنز بهتره یا BMW ؟ هر خوب از کمپانیهای معتبر و خوشنام هستند .
    در مورد گارانتی ، برای هاردهای من تا به حال مشکلی پیش نیومده و بنابراین نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم ولی دوستان از هر دو گارانتی راضی بودند .
    اون که 100% هردو از شرکتای مطرحن ولی بلاخره آخرین هارد پرتابلی که دادن بلاخره یه ویژگی هایی داره که کفه رو به یه طرف سنگین تر میکنه،اینطور نیس؟

بله خونده میشه ولی سرعت شما محدود به usb2 خوهد بود .
    استثناء که وجود نداره؟
    مثلا کول دیسکای usb3 تو رسیورو tv خونده میشن دیگه درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه دو سه هفته دیگه دارم میرم آمریکا و برای چند سالی هم بر نمی گردم. حالا میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا (جیبی) بگیرم که همه اطلاعات رو بریزم روش و ببرم. چون تا سالها امکان برگشت به ایران ندارم، خیلی برام مهمه که هاردی که میگیرم الکی خراب نشه و اطلاعاتم رو از دست ندم. حالا چند تا مساله هست، یکی اینکه این هارد ها با سیستم اپل مشکل ندارن؟ و آیا میشه من از شرکت گارانتی تو ایران، یه برگه گارانتی اصلی رو بگیرم که اگه هارد اونجا خراب شد بدمش واسه تعمیر (فکر کنم همه این هاردها که وارد ایران میشه یه گارانتی خارجی هم داره که چون تو ایران ما بهش دسترسی نداریم، شرکت های داخلی دوباره اونهارو گارانتی داخلی می کنن).
    بعلاوه من الان بین وسترن و سیگیت موندم کدوم رو انتخاب کنم، ممنون میشم راهنمایی کنین.

سلام .

یکی اینکه این هارد ها با سیستم اپل مشکل ندارن؟
    اگر هارد فرمت شده با NTFS میخرید برای استفاده در mac باید مجدداً فرمت بشه مگر اینکه از همان ابتدا هاردهای فرمت شده برای mac بخرید مثل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

آیا میشه من از شرکت گارانتی تو ایران، یه برگه گارانتی اصلی رو بگیرم که اگه هارد اونجا خراب شد بدمش واسه تعمیر (فکر کنم همه این هاردها که وارد ایران میشه یه گارانتی خارجی هم داره که چون تو ایران ما بهش دسترسی نداریم، شرکت های داخلی دوباره اونهارو گارانتی داخلی می کنن).
    من بعید میدونم همچین کاری بکنن . ولی برای اطمینان میتونید با نمایندگی سازگار صحبت کنید .

یکی از مهمترین مزیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایر مدلهای وسترن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت hardware encryption هست . اگر نمیخواهید کسی به اطلاعات هارد شما دسترسی داشته باشه در خرید این مدل شک نکنید . seagate backup plus کیفیت خوبی هم دارد ولی امکانات کمتری نسبت به WD دارد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-11-2012 at 13:49.

6. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون که 100% هردو از شرکتای مطرحن ولی بلاخره آخرین هارد پرتابلی که دادن بلاخره یه ویژگی هایی داره که کفه رو به یه طرف سنگین تر میکنه،اینطور نیس؟

استثناء که وجود نداره؟
    مثلا کول دیسکای usb3 تو رسیورو tv خونده میشن دیگه درسته؟
    بله ، تفاوتهایی وجود دارد مثلاً بیشتر هاردهای وسترن قابلیت hardware encryption دارند که هاردهای اکسترنال سیگیت چنین قابلیتی ندارند . عملکرد نرم افزار موجود در مدل Backup Plus بیشتر مبتنی بر اینترنت مثل آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه ...

اصولاً usb3 کاملاً سازگار با usb2 هست و نباید مشکلی پیش بیاد . ولی اطمینان 100درصد نمیتونم بدم اگر کول دیسکی که usb3 هست در TV یا ----- شناسایی نمیشوند شاید مربوط به نوع فرمت آن باشه (NTFS یا FAT32) .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر هارد فرمت شده با NTFS میخرید برای استفاده در mac باید مجدداً فرمت بشه مگر اینکه از همان ابتدا هاردهای فرمت شده برای mac بخرید مثل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    خیلی ممنون از جوابتون. مشکل اینه که من قصدم اینه اونجا یه لپ تاپ سونی و یا دل برای خودم بخرم و با ویندوز کار کنم، ولی از طرفی بیشتر پی سی هایی که اونجا هست مک هستن. یعنی راهی نسیت که این هارد با هر دو نوع سیستم کار کنه؟
    یکی از مهمترین مزیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا سایر مدلهای وسترن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابلیت hardware encryption هست . اگر نمیخواهید کسی به اطلاعات هارد شما دسترسی داشته باشه در خرید این مدل شک نکنید . seagate backup plus کیفیت خوبی هم دارد ولی امکانات کمتری نسبت به WD دارد .
    راستش کدینگ واسه من لازم نیست و من فقط دنبال هارد مناسبی میگردم که کیفیتش خوب باشه، با سرعت مناسب و خراب نشه (حدود یک سال پیش یه هارد اینترنال گرفتم که شنیده بودم خیلی خوبه، بردم خونه بعد از یه روز از کار افتاد، بردم گارانتی بعد از سه هفته گفتن بیا یکی دیگه بهت بدیم! نمیخوام دوباره با این مشکلات مواجه شم) خلاصه بااین اوصاف شما الان کدوم هاردو پیشنهاد میدین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون. مشکل اینه که من قصدم اینه اونجا یه لپ تاپ سونی و یا دل برای خودم بخرم و با ویندوز کار کنم، ولی از طرفی بیشتر پی سی هایی که اونجا هست مک هستن. یعنی راهی نسیت که این هارد با هر دو نوع سیستم کار کنه؟

راستش کدینگ واسه من لازم نیست و من فقط دنبال هارد مناسبی میگردم که کیفیتش خوب باشه، با سرعت مناسب و خراب نشه (حدود یک سال پیش یه هارد اینترنال گرفتم که شنیده بودم خیلی خوبه، بردم خونه بعد از یه روز از کار افتاد، بردم گارانتی بعد از سه هفته گفتن بیا یکی دیگه بهت بدیم! نمیخوام دوباره با این مشکلات مواجه شم) خلاصه بااین اوصاف شما الان کدوم هاردو پیشنهاد میدین؟
    سیگیت برای مدلهای backup plus و goflex درایوری جهت mount کردن پارتیشنهای NTFS در mac گذاشته ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بطوریکه پارتیشنهای NTFS در mac قابل read و write خواهند بود . با این شرایط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبتر خواهد بود .

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من به 2 ترا هارد برای آرشیو کردن یه سری فیلم ودیتا نیاز دارم.
    نظرم خرید یه mybook 2 tera WD بود.
    اولا نظرتون چیه؟
    دوم اینکه قیمت گرفتم 380 تومن
    وضعیت قیمتها در یکی دو هفته آینده چجوری پیش بینی می شه؟
    الان بخرم یا بعدا؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من به 2 ترا هارد برای آرشیو کردن یه سری فیلم ودیتا نیاز دارم.
    نظرم خرید یه mybook 2 tera WD بود.
    اولا نظرتون چیه؟
    دوم اینکه قیمت گرفتم 380 تومن
    وضعیت قیمتها در یکی دو هفته آینده چجوری پیش بینی می شه؟
    الان بخرم یا بعدا؟
    سلام .
    انتخاب خوبی هست . خوب نگهداری کنید تا مشکلی پیش نیاد زمانیکه در حال کار هست تکان ندهید و یا جابجا نکنید .
    قیمتهای آتی رو نمیتوان دقیق پیش بینی کرد ولی ظاهراً در حال کاهش هست . بنظرم انتظار برای کاهش هر چه بیشتر قیمتها یه نوع ریسک هست یعنی ممکنه دوباره قیمتها افزایش پیدا کنه .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    هارد WD Portable My Passport -1TB امروز خریدم

لپ تاپم usb3 نداره و از پورت usb2 لپ تاپم استفاده می کنم

متاسفانه سرعتش در قایسه با WD 320 گیگی که 6 سال پیش خریده ام خیلی پایئنه، یک پنجم سرعت هارد 320 گیگی ام هم نیست! مشکل از کجا می تونه باشه؟

داخل هارد یکسری درایور و نرم افزار و ... هست. لازمه از توش چیزی بنصبم؟ چیزی هست که سرعتش رو بهبود بده؟ البته به جز پورت usb3؟ هارد 320 گیگ ام رو که همون اول هر چی توش بود پاک کردم و تا به امروز هم خیلی خوب کار کرده و خفن راضی ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •