تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 492 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

حـــــرفـه ای kvhsade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

طبق این ۴ گزینه‌ای که گذاشتین جواب گزینه‌ی ۲ میشه

پ.ن:‌ نه البته دو جواب به هم نزدیک هستن ولی برابر نیستند، اشتباه کردم :( بهرحال روش حلی که kvhsade گفت به نظر من درسته و مشکلی نداره.
    سلام دوستان اگر منفي كه در صورت است به مخرج بديم و همينطور چون 6 به صورت 3c در مياد در آنصورت جواب درست است البته بايد توجه كرد اين با توجه به اينكه سوال تستي بوده وجوابها كه در دسترس است بدست آمده شايد براي حل تشريحي بايد صورت سوال مقدار y را در يك نقطه معلوم ميكرد تا ميشد cرا بدست آورد

2. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

راه حلی که گفتین کاملا درسته ولی مسئله در این هست که تابع کوتانژانت پیوسته نیست و تحت شرایط خاصی حل میشه بهرحال اگه مثلا فرض کنیم x از یک بزرگتر هست شاید بشه مقداری رو برای c به دست آورد من سعی کردم با میپل این کار رو بکنم و هرچند یه وارنینگ وجود داشت ولی جواب این بود:

کد رو که بخواین اجرا کنین اینه (مجبور شدم دستوریش کنم):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام با تشكر ازشما ولي مقدار cكه بدست آمده به جوابها نميخوره

4. این کاربر از kvhsade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

من این سوالارو تو معادلات پارسه دیدم (هر جفتشون) یکیشون رو که هر کاری کردم به جواب اخر نرسیدم این یکی رو که بحث کردین نمیتونم حلش کنم.
    ولی بنظر من تستهای تالیفی کتاب پارسه خیلی قشنگه.
    سلام در مورد سوال دوم به نظرم معادله اي كه من بدست آوردم درسته چند بار بررسي كرد م همان جواب بدست مياد در صفحه 15 همان كتاب سوال 15 يك نمونه حل شده است من هم از همان روش استفاده كردم

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض رابطه تبدیل فوریه و لاپلاس دو طرفه چیست ؟

با سلام .

اساتید من یه سوال داشتم می خواستم بدون این تبدیل فوریه با لاپلاس دو طرفه یکی هست ؟ یا دو تا چیز جدا هستند ؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام .

اساتید من یه سوال داشتم می خواستم بدون این تبدیل فوریه با لاپلاس دو طرفه یکی هست ؟ یا دو تا چیز جدا هستند ؟

دو چیز جدا هستند
    ۱. یکطرفه و دوطرفه بودن : به بازه‌ی انتگرال گیر (مثلا مثبت بودن) مربوط میشه و بیشتر تعبیر فیزیکی داره در حالیکه تعریف دوطرفه (چه لاپلاس دوطرفه و چه فوریه )‌ تعریف اصلی هستند. (در یکطرفه توابع متعالی مثل تابع ضربه بیشتر نمود پیدا میکنند....)
    ۲. تبدیل فوریه حالت خاصی از تبدیل لاپلاس هست. یعنی اگه متغیر s در تبدیل لاپلاس رو روی خط jw ارزیابی بکنیم (خلاصه s=jw) اونوقت تبدیل لاپلاس به تبدیل فوریه (حالت خاص)‌ کاهش پیدا میکنه یا به تعبیر دیگه H(s) به ازای s=jw تبدیل فوریه رو میده

نکته‌ی مهم بحث همگرائی انتگرال مطرح شده در (۲)‌ هست یعنی این حالت خاص و اصولا وجود داشتن تبدیل فوریه وقتی ممکنه که انتگرال همگرا باشه به تعبیری وقتی تبدیل فوریه وجود داره که ROC تبدیل لاپلاس شامل محور jw باشه در غیر اینصورت با حالتی طرف هستیم که تابع تبدیل لاپلاس داره اما تبدیل فوریه نداره

kvhsade منم گفتم به این مسئله مشکوکم، جوابی که میپل میده بهرحال اینه البته (یه اخطار غیرخطا هم میده)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    البته فرض x>1 مهم هست برای مثلا فرض x>pi/2 همون جواب بالا رو میده. جواب به نظر درست میاد ولی اخطار میده که ممکنه فرض در نظر گرفته نشه. من شکم به این هست که خود طراح تست توی طراحی گزینه‌ها اشتباه کرده باشه

8. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

14 ضریب قبل از تبدیل فوریه

دو چیز جدا هستند
    ۱. یکطرفه و دوطرفه بودن : به بازه‌ی انتگرال گیر (مثلا مثبت بودن) مربوط میشه و بیشتر تعبیر فیزیکی داره در حالیکه تعریف دوطرفه (چه لاپلاس دوطرفه و چه فوریه )‌ تعریف اصلی هستند. (در یکطرفه توابع متعالی مثل تابع ضربه بیشتر نمود پیدا میکنند....)
    ۲. تبدیل فوریه حالت خاصی از تبدیل لاپلاس هست. یعنی اگه متغیر s در تبدیل لاپلاس رو روی خط jw ارزیابی بکنیم (خلاصه s=jw) اونوقت تبدیل لاپلاس به تبدیل فوریه (حالت خاص)‌ کاهش پیدا میکنه یا به تعبیر دیگه H(s) به ازای s=jw تبدیل فوریه رو میده

نکته‌ی مهم بحث همگرائی انتگرال مطرح شده در (۲)‌ هست یعنی این حالت خاص و اصولا وجود داشتن تبدیل فوریه وقتی ممکنه که انتگرال همگرا باشه به تعبیری وقتی تبدیل فوریه وجود داره که ROC تبدیل لاپلاس شامل محور jw باشه در غیر اینصورت با حالتی طرف هستیم که تابع تبدیل لاپلاس داره اما تبدیل فوریه نداره
    با سلام .

با تشکر از پاسخ شما .

فقط یه سوال این ضریب که قبل از تبدیل فوریه هست چیه ؟ اخه توی لاپلاس دو طرفه که این ضریب نیست . این جور که از مطلب شما برداشت کردم توی تبدیل فوریه فقط همون میشه ولی پس اون ضریب چی هست ؟

البته الان این کتابی که جلوی من هست یه توضیحی هم در مورد این ضریب داده که من متوجه منظورش نشدم این جوری گفته :

باید خاطر نشان کرد که انتخاب این ثابت اختیاری است و با هر ثابت دیگری قابل تعویض است با این شرط که حاصل ضرب ایت ثابت و ثایت مربوط به تایع برابر با شود .
    Last edited by skyzare; 06-08-2012 at 20:59.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض تابع ضربه و انتگرال

با سلام .

اساتید این سوال چه جوری حل شده ؟ ربطی که به خاصیت غربالی نداره . اخه اونجوری میرم که این نمیشه .
      محتوای مخفی: سوال  

به نظرم این تغییر متغیر کران ها که داده درست نباشه .

این جوری میشه دیگه . درسته ؟

ولی روش حلش رو دقیقا نمی دونم چرا این جوری هست از یه راه دیگه که میرم یه چیز دیگه میشه . این هم جواب اخر با ولفرام .

محتوای مخفی: جواب اخر ولفرام  

این هم لینکش :

با تشکر .
    Last edited by skyzare; 07-08-2012 at 04:34.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشی
    جناب آقای مفیدی
    من به ریاضیات خیلی علاقه دارم خیلی زحمت زیادی براش کشیدم اما همیشه به یه چیز ختم شده، فراموشی در لحظه حل مسئله.
    آخرین باری که این بلا سرم امد دیروز بود که قبلش یک هفته 15 ساعت ریاضی عمومی1(توابع و حد) برای میانترم خواندم و یادش گرفتم اما سرجلسه امتحان با کمال تعجب همه چیز از یادم رفت و تا آخر جلسه شاید به دو سوال از 8 تا پاسخ دادم اگر اشتباه نبوده باشه. باور کنید خسته شدم از بس شنیدم بخاطر بی دقتی هست، آخه بی دقتی چیه وقتی من تمام تلاشم رو میکنم و این همه مسائل حل میکنم. من میگم اصلا شاید یه بیماری فیزیکی یا ذهنی روانی باشه تا مشکل دقت خودم.
    ترم قبل هم این همه خوندم سر جلسه این بلا سرم اومد.
    بسیار خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

عرض سلام و خسته نباشی
    جناب آقای مفیدی
    من به ریاضیات خیلی علاقه دارم خیلی زحمت زیادی براش کشیدم اما همیشه به یه چیز ختم شده، فراموشی در لحظه حل مسئله.
    آخرین باری که این بلا سرم امد دیروز بود که قبلش یک هفته 15 ساعت ریاضی عمومی1(توابع و حد) برای میانترم خواندم و یادش گرفتم اما سرجلسه امتحان با کمال تعجب همه چیز از یادم رفت و تا آخر جلسه شاید به دو سوال از 8 تا پاسخ دادم اگر اشتباه نبوده باشه. باور کنید خسته شدم از بس شنیدم بخاطر بی دقتی هست، آخه بی دقتی چیه وقتی من تمام تلاشم رو میکنم و این همه مسائل حل میکنم. من میگم اصلا شاید یه بیماری فیزیکی یا ذهنی روانی باشه تا مشکل دقت خودم.
    ترم قبل هم این همه خوندم سر جلسه این بلا سرم اومد.
    بسیار خوشحال میشم اگه راهنمایی بفرمایید.
    سلام دوست عزيز من يكي از كاربران سايت هستم و مطلب شما را خواندم خواستم نكته اي را به شما بگويم آموخته هاي قبلي شما در رياضي خيلي مهم است اگر در ياد گرفتن مطالب قبلي (منظورم همان رياضيات دبيرستاني است)و مطالبي كه ممكن است در دانشگاه ياد گرفته باشيد مشكل داشته باشيد يا به قول معروف پايه شما ضعيف باشد در يادگيري مطالب بعدي دچار مشكل مي شويد و نتيجه آن فراموشي مطلبي است كه شما فكر مي كنيد ياد گرفتيد مطلبي را كه در اينجا گفتم بيان ساده يكي از نظريه هاي يادگيري به نام يادگيري معني دار آزوبل است حتما به آموخته هاي قبلي خود مراجعه كنيد اگر از پايه مشكل را حل كنيد خيلي در آينده در يادگيري به شما كمك ميكند البته حتما نكات ديگري هم وجود دارد كه من الان همين مطلب به ذهنم رسيد كه حضور شما عرض كردم اميدوارم با راهنمايي ساير دوستان و سعي و تلاش خودتان موفق باشيد
    Last edited by kvhsade; 08-08-2012 at 16:34.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی هست بتونه این انتگرال رو حال کنه؟؟؟
    یا حداقل یه راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •