اشتباه کردی... میرفتی روی کاستوم رام بهتر بود... 2.3.3 رسمی زیاد تعریفی نداره... البته الانم میتونی روت کنی بری ، ولی روت کردنش به اون سادگی روی 2.1 نیس : دی
اشتباه کردی... میرفتی روی کاستوم رام بهتر بود... 2.3.3 رسمی زیاد تعریفی نداره... البته الانم میتونی روت کنی بری ، ولی روت کردنش به اون سادگی روی 2.1 نیس : دی
ورودت رو به جمع 2.3.3 دارها تبریک میگم.
اتفاقا به نظر من کار خوبی کردی که رسمی رو نصب کردی. من کاستوم ها رو امتحان کردم. هرکدوم یه مشکلی دارن. یکی دوربینش کار نمیکنه. یکی همش فورس کلوز میده. یکی فارسی ساپورت نمیکنه. خلاصه تا حالا بدون اشکال توشون پیدا نکردم. ولی رام رسمی حداقل هیچ جا مشکلی نداره. ضمنا من با رام رسمی بدون اورکلاک و با باز بودن تمام برنامه های عادی گوشی از جمله چند تا ویجت و غیره همش دارم بنچمارک 1450-1500 میگیرم.
در مورد این سوالت هم باید بگم که توی setting گوشی که بری یه قسمت هست در خصوص برنامه ها که 2تا گزینه داره که باید فعالشون کنی. یکی debugging و یکی دیگه هم unknown source که برای صدور اجازه نصب نرم افزارهای ناشناس هستش.آقا من طبق این روش رفتم الان رو این نوشته گیر کرده
turn on unknown sources and debugging
يه پنج دقیقه ای هست که رو این نوشته مونده
در هر صورت خوش اومدی رفیق.![]()
برنامه لاک اسکرین با ظاهر مختلف.یعنی میتونید نوع قفلش و بک گراند و ساعتش رو مشخص کنید:
- Honeycomb
-iPhone
- Hero
- Eclair
- Froyo
- X10
- Galaxy
LockBot Pro 1.17.3
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
خسته نباشی.ما گفتیم یکی لینک بدهاگه Quadrant Standard رو بگیرین باید به نت کانکت بشین که کانکت هم نمیشه : دی
ولی Quadrant Advanced خودش محاسبه میکنه... Quadrant Advanced 1.1.6 رو دانلود کنین...![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلووود
حامد این لاک اسکرینه خیلی توپه ولی میس کالها و یسسیجها رو نشون میداد توپ بود چیزی نداری اینطوری؟
شرمنده من دیر امد دوستمون دیگه زحمتش رو کشیده
بچه ها شما هم ران کنین...امتیازتون رو بگین..مشخصات گوشیتمون رو هم بگین ببینیم میتونیم به یه نتیجه گیری خوب برسیم یا نه..من تا 1504 هم رسیده ام.
زیر 1450 نیومده؟مال من خیلی نوسان داره....یه بار حتی 1270 هم شد.ضمنا من با رام رسمی بدون اورکلاک و با باز بودن تمام برنامه های عادی گوشی از جمله چند تا ویجت و غیره همش دارم بنچمارک 1450-1500 میگیرم.
Last edited by mostafa_khan001; 21-08-2011 at 13:03.
اینکه که رم رسمی یا کاستوم رم کاملا سلیقه ای هست
من الان رو i9000 هر دو سه روز یه رم کاستوم میریزم
عشق رم بازی
البته خوب تو اون رمها همه جای گوشی کار میکنه
ولی امیدوارم الان که ۲.۳.۳ رسمی اومده کاستوم رهمای توپ هم براش بیاد
ممنون دوستان
...............
راستی برا روت گوشی هم یه روش ساده معرفی کنید
ممنون
حمید تو هم عشق لانچر و لاک اسکرین هستیا![]()
اسکرین شات هم خواستین بگیرین از این برنامه شات می، استفاده کنین
برنامه باهالیه...هر صفحه ایی رو که خواستین عکس بگیرین....گوشی رو تکون بدین عکس میگیره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا فلش تولز.فکر کنم تو همین تاپیک روشش رو حامد گذشاته باشه..یه سرچی بزنی پیداش میکنی فکر کنم...راستی برا روت گوشی هم یه روش ساده معرفی کنید
ممنون
ممنون.شد 1417 یبار هم بیشتر شد
ولی بیشتر روی 1200-1300 هست.
---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
همونی که قبلا گذاشتم..simply lock screen.حامد این لاک اسکرینه خیلی توپه ولی میس کالها و یسسیجها رو نشون میداد توپ بود چیزی نداری اینطوری؟
من؟حامد هستمحمید تو هم عشق لانچر و لاک اسکرین هستیا
برای بقیه میزارم.خودت استفاده نمیکنم![]()
1417?پس ریز میبینمت حامدبیا و کرنال بریز
حامد داستان این فایل های زیپی که توشون هزار تا پوشه و فایل و هست و کلا هر چیزی هست توشون جز apk چیه..چه جوری نصبشون کنم؟
Last edited by mostafa_khan001; 21-08-2011 at 13:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)