تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 500 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

9

سلام بچه ها.
    خسته نباشید.
    دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم
    من از لپ تاپ تقریبا زیاد کار میکشم که اونم طراحی با فتوشاپه. البته چندوقتیه دیگه زیادم اونطوری کاره طراحی نمیکنم.
    من در حال حاضر یه DELL-ALLUMINIUM دارم (
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

ولی اصلا ازش راضی نیستم اصلا! از نظر قدرت کم نمیاره ولی داغ میکنه افتضاح! حتی وقتی وب گردی میکنم یا فیلم میبینم زیرش انقد داغ میشه که نمیتونم روو پاهام بزارم،ببینید دیگه بخوام کار بکشم ازش دیگه چی میشه!

دارم عوضش میکنم و موندم بین این 3تا سیستم لطفا کمکم کنید!!

کد:
    که البته با RAM 8Gig - یکی میگفت با رم 8 بگیری گرافیکش خوب جواب میده!!

و

کد:
    و

کد:
    این رو هم بگم که وزن و مدت شارژدهی بالا برام خیلی اهمیت داره و گرافیک تقریبا خوب
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام بچه ها.
    خسته نباشید.
    دیگه دارم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم
    من از لپ تاپ تقریبا زیاد کار میکشم که اونم طراحی با فتوشاپه. البته چندوقتیه دیگه زیادم اونطوری کاره طراحی نمیکنم.
    من در حال حاضر یه DELL-ALLUMINIUM دارم (
    کد:
    )

ولی اصلا ازش راضی نیستم اصلا! از نظر قدرت کم نمیاره ولی داغ میکنه افتضاح! حتی وقتی وب گردی میکنم یا فیلم میبینم زیرش انقد داغ میشه که نمیتونم روو پاهام بزارم،ببینید دیگه بخوام کار بکشم ازش دیگه چی میشه!

دارم عوضش میکنم و موندم بین این 3تا سیستم لطفا کمکم کنید!!

کد:
    که البته با RAM 8Gig - یکی میگفت با رم 8 بگیری گرافیکش خوب جواب میده!!

و

کد:
    و

کد:
    این رو هم بگم که وزن و مدت شارژدهی بالا برام خیلی اهمیت داره و گرافیک تقریبا خوب
    ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام دوست من، اول باید تکلیفت رو روشن کنی که مک می خوای یا ویندوز. تقریبن هر طراح حرفه ای و هر کسی که به صورت حرفه ای فیلم رو ادیت می کنه از مک استفاده می کنن چون سرعت بالاتری داره نسبت به همون مشخصات توی ویندوز و کار با اون ساده تر هست.

فک کنم آشنایی زیادی با لپ تاپهای مک نداشته باشی، بهت یشنهاد می کنم یه سری به اینجا بزن و یکی دو تا از ویدیوها رو ببینی که با ilife 20011 دارن کار می کنن تا راحت تر بتونی بین مک و ویندوز انتخاب کنی. این برنامه یه چیزی توی مایه های movie maker ویندوز هست.

کد:
    و درباره گرافیک هم باید بگم که اگه اگه کار سه بعدی انجم نمی دی، با گرافیک 16 مگ هم می تونی فوتوشاپ کار کنی و کارت فقط به سی پی یو بستگی داره. تو فرومهای خارجی خونده بودم که با mc724 فیلم فول اچ دی ادیت می کردن و یکی گفته بود که سرعت این لپتابه از هکینتاش خونه اش که گرافیکش یک گیگ و سی پی یو 4 هسته ای سری قبل اینتل هست، در حد 30 تا 110 درصد بیشتره

و این رو هم اضافه کنم که من فک می کنم هیچ وقت حاضر نیستم برای لپ تاپ سونی، یک و پونصد پول بدم

3. این کاربر از emadonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست من، اول باید تکلیفت رو روشن کنی که مک می خوای یا ویندوز. تقریبن هر طراح حرفه ای و هر کسی که به صورت حرفه ای فیلم رو ادیت می کنه از مک استفاده می کنن چون سرعت بالاتری داره نسبت به همون مشخصات توی ویندوز و کار با اون ساده تر هست.

فک کنم آشنایی زیادی با لپ تاپهای مک نداشته باشی، بهت یشنهاد می کنم یه سری به اینجا بزن و یکی دو تا از ویدیوها رو ببینی که با ilife 20011 دارن کار می کنن تا راحت تر بتونی بین مک و ویندوز انتخاب کنی. این برنامه یه چیزی توی مایه های movie maker ویندوز هست.

کد:
    و درباره گرافیک هم باید بگم که اگه اگه کار سه بعدی انجم نمی دی، با گرافیک 16 مگ هم می تونی فوتوشاپ کار کنی و کارت فقط به سی پی یو بستگی داره. تو فرومهای خارجی خونده بودم که با mc724 فیلم فول اچ دی ادیت می کردن و یکی گفته بود که سرعت این لپتابه از هکینتاش خونه اش که گرافیکش یک گیگ و سی پی یو 4 هسته ای سری قبل اینتل هست، در حد 30 تا 110 درصد بیشتره

و این رو هم اضافه کنم که من فک می کنم هیچ وقت حاضر نیستم برای لپ تاپ سونی، یک و پونصد پول بدم
    خیلی ممنون که وقت گذاشتی عماد جان!
    طراحی فیلم که نه! کارایه طراحی با فتوشاپ! پس ینی میتونم به MC700 اعتماد کنم و با گرافیکش کنار بیام؟
    به نظرتون یه موقع هم بخوام بازی کنم (زیاد بازی نمیکنم) میتونه جواب بده؟ (اینم بگم رمشو میکنم 8گیگ)
    من بخوام مک بگیرم که نمیشه به هر حال 100% نمیشه از مک استفاده کرد باید سراغ ویندوز هم برم یه موقع هایی!

5. این کاربر از ehso0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیلی ممنون که وقت گذاشتی عماد جان!
    طراحی فیلم که نه! کارایه طراحی با فتوشاپ! پس ینی میتونم به MC700 اعتماد کنم و با گرافیکش کنار بیام؟
    به نظرتون یه موقع هم بخوام بازی کنم (زیاد بازی نمیکنم) میتونه جواب بده؟ (اینم بگم رمشو میکنم 8گیگ)
    من بخوام مک بگیرم که نمیشه به هر حال 100% نمیشه از مک استفاده کرد باید سراغ ویندوز هم برم یه موقع هایی!
    خواهش می کنم احسان جان، آره برای کاری مثه فوتوشاپ هیچ مشکلی نداره، من اگه از فیلم صحبت کردم به خاطر این بود که بگم که این گرافیک حتی توی ادیت فیلم هم کم نمیاره چه برسه به استفاده از فوتوشاپ.

درباره بازی، خب همونطور که می دونی، این گرافیکش تا 384 مگ رو ساپورت می کنه و زیاد مناسب بازی نیست. یعنی یه بازی های متوسطی رو توش می تونی خوب اجرا کنی و مثلن اگه بخوای نمی دونم فیفا و این چیزا رو با بالاترین جزییات توش اجرا کنی به مشکل می خوری و بهتره سراغش نری، این لپ تاپ مناسب بازی های آنچنانی نیست ولی باید بازیهای تا گرافیک 256 رو به راحتی ساپورت کنه.

من دیدم تو فرومای خارجی که می گفتن بازی گرافیک 256 رو توی مک ساپورت می کنه به خوبی.

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه چیزی بگم که به طور حتم سی پی یو کور آی 5 فرا تر از حد انتظار شما قویه و اصلا کم نمیاره که هیچ، قدرتش شمارو شگفت زده خواهد کرد
    در مورد کارت گرافیک 700 و 724، فیفا که هیچ، آخرین نسخه ی نید فور اسپید رو هم اجرا کرده. حتی اگه از رم کم بایره از رم خود سیستم استفاده می کنه
    بیش از 10 نفر تو همین تاپیک ام سی 700 گرفتن و هنوز نشده حتی یکیشون بیاد بگه ناراضیم و کاشکی یه مدل قوی تر می گرفتم

8. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بچه ها دمه همتون گرم واقعا!
    یکم قیمت ارز متعادل بشه و یکم قیمتای اپل متعادل تر بشه حتما میخرم تا چند هفته ی آینده!
    کاملا قانع شدم و راحت!

بازم ممنون!

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

یه چیز دیگه!
    باتری دقیقا چقد بازدهی داره؟
    مثلا باهاش چنتا فیلم (1:30) میشه دید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بچه ها کسی هست اینجا منو کمک کنه
    می خوام macbook pro 725 را بخرم 17 اینچ اما نمیدونم لپتاب شاخی هست یا نه ?
    بعد میخواستم بپرسم آیا این آخرین مدل لپتاب های اپل از سری macbook pro هستش ؟
    بعد این پورت Thunderbolt برای چی هستش ؟

بچه ها یه کمکی بکنید دمتون گرم
    Last edited by alireza651; 03-12-2011 at 16:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها دمه همتون گرم واقعا!
    یکم قیمت ارز متعادل بشه و یکم قیمتای اپل متعادل تر بشه حتما میخرم تا چند هفته ی آینده!
    کاملا قانع شدم و راحت!

بازم ممنون!

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

یه چیز دیگه!
    باتری دقیقا چقد بازدهی داره؟
    مثلا باهاش چنتا فیلم (1:30) میشه دید؟

mc 725 را که من چک کردم تو خود سایت اپل زده بود 7 ساعت میشه ازش کار کشید که اگر نور صفحه نمایش رو پایین بیاری میتونی تا 8 ساعت ازش کار بکشی که برای همچین دستگاهی میگن عالی هستش
    البته 724 هم7 ساعت ازش میشه کار کشید البته من امتحان نکردم ولی تو خود سایت اپل همینو زده
    من تازه میخوام 725 بگیرم اگر دوستان کمک کنن

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها کسی هست اینجا منو کمک کنه
    می خوام macbook pro 725 را بخرم 17 اینچ اما نمیدونم لپتاب شاخی هست یا نه ?
    بعد میخواستم بپرسم آیا این آخرین مدل لپتاب های اپل از سری macbook pro هستش ؟
    بعد این پورت Thunderbolt برای چی هستش ؟

بچه ها یه کمکی بکنید دمتون گرم
    سری MD یک مدل جدید تر از MC هستند
    بعد از 724 اپل 17 اینچی md036 رو زده
    پورت تاندربولت هم پروتی هست که فعلا هارد اش تو ایران نیامده اما ال سی دی ایش رو اپل زده که من تو پایتخت دیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سری MD یک مدل جدید تر از MC هستند
    بعد از 724 اپل 17 اینچی md036 رو زده
    پورت تاندربولت هم پروتی هست که فعلا هارد اش تو ایران نیامده اما ال سی دی ایش رو اپل زده که من تو پایتخت دیدم
    حالا کدومشون بهتر هستش

mc 725
    یا

md036

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •