جناب رایان عزیز این Onkyo 5305 در مقایسه با Denon 1311 چجوریاست؟ قیمتش رو اطلاع دارید؟
در ضمن قیمت دقیق 1311 چنده؟
جناب رایان عزیز این Onkyo 5305 در مقایسه با Denon 1311 چجوریاست؟ قیمتش رو اطلاع دارید؟
در ضمن قیمت دقیق 1311 چنده؟
5550 برای شما مناسبه
---------- Post added at 12:34 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
من دو روز پیش خدمت آقای محمدپور بودم.پکیج onkyo هیچی نداشت.denon 1311xp هم 820 نوشته بود.منتهی با پلیر 420 پایونیر دمو کرده بود.نمی دونم با این قیمت پلیر هم روش هست یا نه.باید زنگ بزنید بپرسید.
من 1311 دارم در مورد فیلم که از صدا راضی هستم ولی مشکلی در پخش موسیقی دارم
مشکل این هست که چطور آمپ رو تنظیم کنم که صدای موسیقی خوبی داشته باشه؟ ضمنا در هنگام پخش موسیقی ساب هیچ نقشی نداره؟ مشکل از کجاست ممنون می شم راهنمایی کامل کنین
شما مگه از فروشگاه آکوستیک نخرید؟زنگ بزنید تلفنی راهنماییتون می کنند.
مرسی که جواب دادی
بله در جریان هستم
خودم می خواهم 520 یا 820 بگیرم !!!
حالا فرقشون چیه به جز مواردی که گفتم ؟
توی قدرت & تفکیک صدا چی ؟
از لحاظ درایو کردن بیشتر منظورمه ...
پايونير بهترين مدلش هم تو درايو كردن بلندگوهاي اهم پائين ضعيف!
در ولوم بالا هم صداش ديستروشن ميده![]()
این سینما خانگی های سونی هم مشکل نخواندن فلش بالای 4 گیگ رو دارن؟ یعنی حتما باید فرمت فلش fat32 باشه؟
یک سوال دیگه: کلا تفاوت سینمای خانگی با سیستم صوتی و تصویری غیر از ظاهرش چی هس؟ هر دو تا که فایلهای صوتی و تصویری پخش میکنند .
سلام .
من میخواستم سنمای خانگی پایونیر مدل HTP-RS33 رو بخرم.
منتها خونه ما الان 160 متره ولی مستاجریم . حالا یه خونه 60 متری خریدیم شما یه همچین سیستمی رو برای یه خونه با این متراژ توصیه میکنید.
کلا هزینه ای که میکنیم ارزشش رو داره ؟
در ضمن من فقط برای گوش دادن به موسیقی می خوام نه دیدن فیلم. اگر پیشنهاد دیگه ای دارید حتما بگید.
بلندی صدا برام مهم نیست بیشتر وضوح صدا بران اهمیت داره .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by danavan; 24-09-2011 at 14:00.
شما دنون 1311xp بگیری خیلی صداش بهتره. قدرت تفکیکش خیلی بیشتره.
اندازش هم کوچیک تر و جمع و جور تره و خیلی برای آپارتمان مناسبه.
اگه هم میخواین اسپیکرهاش ایستاده باشه میشه پایه براش بگیرین.
پایونیر فقط صداش زیاده. تو سایتش نوشته بود اگه میخواین پارتی بگیرین و برقصید این سیستم مناسب شماست. اصلا اسم خونه رو نیاورد.
دنون صداش نصف پایونیره اما برای خونه مناسب تره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)