گوشی من افتاد تو چاه و خلاص .حیف خاطرات خوبی از فیلمبرداری و عکسبرداری و موزئیک تو هدفون ازش داشتم عوضش ازدست سیمبینش راحت شدم . برم ببینم چی می تونم بخرم
گوشی من افتاد تو چاه و خلاص .حیف خاطرات خوبی از فیلمبرداری و عکسبرداری و موزئیک تو هدفون ازش داشتم عوضش ازدست سیمبینش راحت شدم . برم ببینم چی می تونم بخرم
سلام. می خواستم بدونم که میشه رو گوشی ویواز رمز گذاشت؟ مثلا فرض کنیم که اس ام اس اومد و تو میری اس ام اس رو نگاه کنی اول باید رمز رو بزنی تا وارد گوشی بشی .
البته منظورم این نیست که گوشی خاموش رو، روشن کنی و بعد رمز بزنی. منظورم اینه که گوشی روشن باشه و درحال کار باشه، صفحه ی گوشی قفل بشه و برای دوباره وارد شدن به گوشی باید رمز بزنی.
موفق باشید.
بله میشه دوست عزیز
شما بگرد دنبال نرم افزار acvanced phone lock
نصبش کنی دگه واسه هر قسمت و برنامه گوشی میتونی رمز بذاری
تو قسمت نرم افزارهای کاربردی فروم هست
ضمنا تو اینترنت هم سرچ کنی سریعا پیداش می کنی
واقعا ممنونم. اما میشه که چگونگی راه انداختنشو توضیح بدین.
ممنون. میشم.
سلام
این حال پرواز رو میشه برای همیشه متوقف کردش. من نمیدونم این چه جوریه هی خوردکار چند وقت یه بار میره رو حال پرواز بدون اینکه دستم به تنظیمش بخوره . مثلا میام فیش شارژر رو ازش جدا کنم یه دفعه میره رو این حالت .
سوال 2 ) اگه گوشی رو -- کنیم از گارانتی خارج میشه ؟
مرسی
سلام ، اگه منظورتون اینه که یه رمز کلی روی گوشی باشه که هر بار مثلا بعد از 1 دقیقه گوشی قفل بشه و دفعه بعد که بخوای وارد بشی اول ازت رمز بخواد که این توی امکانات خود گوشی هست، حتی می تونید زمان هم تعیین نکنید و هر وقت خواستید فقل کنید. اما اگه منظورتون اینه که روی یه بخش خاص از منو رمز بزارید همونطور که دوستمون گفتن نرم افزار های زیادی هست که اینکارو می کنه
کاری نداره
شما برنامشو دانلود کن
رو گوشی نصب کن
بعد که بری داخلش میتونی رمز تعریف کنی براش (فکر کنم رمز اولیش 0000 باشه)
بعد یه قسمتی داره که میتونی تیک بزنی کدوم برنمه یا قسمت گوشی قفل بشه و قبل از ورود رمز بخواد
شما دانلود و نصب کن بقیش شفافه
سلام. من برنامشو دانلود کردم و ریختم تو گوشی. اما نتونستم وارد برنامش بشم. باید دکمه OK گوشی رو بزنم تا برم توش، اما وقتی می زنم اون برنامرو ارسال میکنه( مثلا با بولوتوث) . کلا نمی تونم واردش بشم. درضمن گوشی واس خودم نیست و مدلش سونی اریکسون w595 است.
لطفا راهنماییم کنین.
موفق باشید.
سلام. ببخشید من همین الآن تو اینترنت که دوباره سرچ کردم نوشته بود این نرم افزار با گوشی های نوکیا تهیه شده.
اما وقتی تو سایت درخواست این نرم افزار رو کردم ، گوشی های سازگار با این برنامه رو سونی اریکسون زدم و این نرم افزار رو برام آورد. واقعا گیج شدم.
لطفا راهنماییم کنین.
ممنون میشم. موفق باشید.
سلام
دوست من این گوشی سیمبین 5 هست که ماله نوکیاس
99% برنامه های سیمبین نوکیا روش نصب میشه پس نگران نباش بنصبش حالشو ببر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)