پیمان جون منم دقیقا همین سوال دواسم پیش اومد من اصلا به دفترچه نگاه نکردم فقط این کد هارو نگاه کردم![]()
پیمان جون منم دقیقا همین سوال دواسم پیش اومد من اصلا به دفترچه نگاه نکردم فقط این کد هارو نگاه کردم![]()
تا اونجا که من لا به لای تبصره و بند هاش خوندم متوجه شدم اونایی که شهرشون عوض شده کافیه با کارنامه سالای پیششون برن اداره آموزش پرورش نزدیک بهشون واسه تکمیل فرم (البته خودت این دفترچه رو یه نگاه بنداز چون این بند مربوط به من نمیشد یه نگاه کلی بهش انداختم ولی مطمئنم نیازی نیست بری شهرستان محل سکونت قبلیت)
ظاهرا سازمان سنجش واسه اذیت کردن داوطلبا هم شده این یه فرم رو میخواد غیر اینترنتی کامل شه!! گواهی رشته است با معدل و این جور چیزا . بنظرم با این همه پیشرفت سازمان سنجش از نظر نرم افزاری این فرم یه جور نشانه ضعفشه . این کارم باید از طریق اینترنت انجام میشدکی حوصله داره بره دبیرستان!!
سلام کسی اطلاعی راجع به جامعه آماری گزینه2 نداره؟(از سنجش بیشتره؟)یه دوستام انسانیه 250 سهمیه 1900کشور شده.خیلی پز رتبشا میده.میخوام بدونم وضعش چه جوریاست؟
منم یه نگاهی بهش انداختم فکر کنم واسه داشنگاه لازمه یعنی فعلا لازم نیست این فرم پر کنیم اگر(حتما!) دانشگاه قبول شدیم میریم این فرم پر میکنیم یا هر وقت که وقت کردیم ولی موقع ثبت نام دانشگاه لازمه این فرم هم پر کرده باشیم حالا هرکسی وقت داره بره آموزش پرورش و پرش کنه هرکی وقت نداره بذاره بعد کنکورظاهرا سازمان سنجش واسه اذیت کردن داوطلبا هم شده این یه فرم رو میخواد غیر اینترنتی کامل شه!! گواهی رشته است با معدل و این جور چیزا . بنظرم با این همه پیشرفت سازمان سنجش از نظر نرم افزاری این فرم یه جور نشانه ضعفشه . این کارم باید از طریق اینترنت انجام میشدکی حوصله داره بره دبیرستان!!
( من که عمرا برم آموزش و پروش اینجا سر کوه
)
پس این واسه ی موقع ثبت نام دانشگاه لازمه..واسه کنکور لازم نیست...خوبه تا اون موقع یه گلی میگیریم به سرمون: دی
ولی ما که اینجوری پیش میریم فکر کنم اصلا نیازی به فرم شماره 2 نداشته باشیمپس این واسه ی موقع ثبت نام دانشگاه لازمه..واسه کنکور لازم نیست...خوبه تا اون موقع یه گلی میگیریم به سرمون: دی![]()
من که فرم شماره 2 رو تازه شنیدم
من 2 فقره کارت خریدم واسه ثبت نام هنر و علوم تجربی .
برای درس هنر رو کدوم درس ها تمرکز کنم؟
راستی من کد سربازی رو زدم 5 به نظرتون درست هست
متولد 69/12/29 و امسال هم پیش می خونم هم دیپلم
دهن ما رو چیز کرد نین قدر ارور داد
Last edited by steps; 15-12-2009 at 12:04.
يعني شما هنوز ديپلمتون رو نگرفتين ؟ معدل ديپلم چي زدين براي ثبت نام ؟
چرا خوب دفترچه رو نمی خونید؟ باید 6 رو بزنید. و دفترچه ی سربازی رو هم ارسال کنید.
اخه من محصل هستم و دفترچه هم نگرفتم دفترچه رو 2 بار خوندم به این نتیجه رسیدم 5 بزنم چون محصل هستم
درضمن معدل رو هم 10 زدم بعد که دیپلم بگیرم اصلاح می کنم (خدا ریاضی و فیزیک رو از زمین برداره)
کسی نمیگه برای هنر رو کدوم درسا باید تمرکز کرد؟
Last edited by steps; 15-12-2009 at 12:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)