تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 1211 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

نمیشه خودمون اسکربرد درست کنیم؟
    اینم برنامه اسکوبورد ادیتور که برای اجرا شدنش باید برنامه
    microsoft.netframework روی کامپیوتر نصب باشه!
    البته تو ویستا نصب هستش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع
    کد:

2. 4 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

اینم برنامه اسکوبورد ادیتور که برای اجرا شدنش باید برنامه
    microsoft.netframework روی کامپیوتر نصب باشه!
    البته تو ویستا نصب هستش:

منبع
    مهدی جون اگه میشه آموزش یادت نره.من دان کردم نفهمیدم چی به چیه؟

4. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ضمن تشکر از Krauser ، باید عرض کنم که همین سایت به PES 2009 نسخه PS3 ، نمره 76.28% رو داده بود
    خواهش می کنم قابلی نداشت البته باید دقت کنی مثلا نمره PES 2009 PC با PS3 فرق داره توی این سایت از منوی کشویی می تونی انتخاب کنی که رکورد ها رو تفکیک کنه کلا بهترین سنگ محک هست من پیشنهادم به فن های بازی (چه فیفا و چه PES ) اینه که برن پیش نمایش های بازی رو بخونن تا اینکه بخوان بیان نظر های کاملا شخصی رو بیان کنن.

در ضمن خیلی خوبه که در روز انتشار بازی شاهد پیش نمایش های مختلف در مورد بازی باشیم من که شدیدا منتظرم ببینم امسال چه اتفاقی می افته و از لحاظ نمره که برنده این رقابت میشه پارسال نسخه کارنت PC فیفا از نسخه PC بازی PES که نکست بود نمره اش بیشتر بود. البته شکی نیست که در مورد PC امسال فیفا نمی تونه از لحاظ نمره بالاتر باشه (البته بازم نمیشه با اطمینان این رو بیان کرد باید منتظر موند) ولی احتمال اینکه PES به لحاظ نمره معدل نهایی بتونه فیفا رو پشت سر بذاره کم هست ولی چون هنوز نسخه نهایی PES نیومده واقعا نمیشه از الان اظهار نظر کرد

یه چیزی ته دلم می گه که این فاصله زیاد زمانی بین دموی بازی و نسخه فول دلیلش اینه که سازندگان می خوان تمامی مشکلات دمو رو حل کنن. در نتیجه هیچ بعید نیست که امسال شاهد یک شوک باشیم و بعد از چندین سال شاهد پیروزی PES باشیم فعلا چند سالی هست که PES از فیفا شکست می خوره. من که با ژاپنی ها هستم می خوام امسال کونامی موفق بشه بخصوص که دیگه قراره تا آخر امسال PES بزنم توی رگ چون کنسول ندارم که بخوام از فیفا نکست لذت ببرم. و امید و دلخوشیم به PES 2010 هست

دوستان تيم ملي آلمان و تيم هاي بزرگ آلماني ليسانس شدن و وجود دارن
    در مورد اين رنكينگ و اينا بگم كه پي اي اس كه سازنده اش كوناميه نسبت به فيفا كه سازندش الكترونيك آرتز هست از سال قبل تا اين سال پيشرفت زيادي كرده
    در حرف بعضي از به اصطلاح گيمرها هم ميتوان اينو ديد كه دارند از فيفا حمايت مي كنن و حسابي دارند مي سوزند كه واقعا امسال پي اي اس استثنايي كار كرده و در سال هاي بعد فيفا بايد بره جلو بوغ بزنه (اين غ رو كشيده بخونيد)
    ولي اين بحث تموم بشه همينجا كه اصلا ربطي به تاپيك نداره
    هر كي هر بازي كه دوست داره انجام بده در تاپيك فيفا ديده نشده پي اي اس فاني بره بحث راه بندازه پس شماها هم اينكارو نكنيد
    شمايي كه حتي همكار انجمن هستيد !
    مهرداد جان زیاد جدی نگیر این چیزها رو اینطور که من می بینم بستر خوبی فراهم شده دیگه بچه های تاپیک جنبه این بحث ها رو دارن گرچه شدیدا معتقدم که بحث نشه دیگه چون بحث ها معمولا به کل کل منتج میشه دیگه بهتره کم کم به جای مقایسه دیدگاه های خودمون رو نسبت به بازی بگیم به نظرم هیچ عیبی نداره که تا می تونیم دمو رو بازی کینم بعد بیاییم نظراتمون رو بگیم اینطوری دوستانی که بازی رو ندیدن دموش رو یه استفاده ای هم می کنن البته گرچه خوش نخواهند داشت ایرادی گرفته بشه ولی همونطور که گفتم خیلی اتفاق بدی نمی افته من که در نظر دارم فردا یه review منطقی و درست حسابی برای دمو بنویسم و می خوام بعد انتشار نسخه فول یک Review اختصاصی برای نسخه فول بنویسم واسه همین می خوام نظراتی رو بخونم که دیدم وسیع تر بشه. در هر صورت یکم سعی کنیم صمیمیت تاپیک رو رفته رفته بالا ببریم
    بهزاد - مهران - حسین - خود تو مهرداد جان و سایرین همگی با هم دوست هستیم و خیلی وقته همدیگرو می شناسیم و به نظرات هم احترام می ذاریم و خیلی هم با هم راحت می تونیم بحث کنیم ولی خوب بهتره یکم صمیمیت رو ببریم بالا.

خوب شب به خیر موفق باشید رفقا.

6. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مهدی جون اگه میشه آموزش یادت نره.من دان کردم نفهمیدم چی به چیه؟
    من بلد نیستم هیچ اموزشیم پیدا نکردم
    اگه پیدا کردم چشم

8. این کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مهرداد جان زیاد جدی نگیر این چیزها رو اینطور که من می بینم بستر خوبی فراهم شده دیگه بچه های تاپیک جنبه این بحث ها رو دارن گرچه شدیدا معتقدم که بحث نشه دیگه چون بحث ها معمولا به کل کل منتج میشه دیگه بهتره کم کم به جای مقایسه دیدگاه های خودمون رو نسبت به بازی بگیم به نظرم هیچ عیبی نداره که تا می تونیم دمو رو بازی کینم بعد بیاییم نظراتمون رو بگیم اینطوری دوستانی که بازی رو ندیدن دموش رو یه استفاده ای هم می کنن البته گرچه خوش نخواهند داشت ایرادی گرفته بشه ولی همونطور که گفتم خیلی اتفاق بدی نمی افته من که در نظر دارم فردا یه review منطقی و درست حسابی برای دمو بنویسم و می خوام بعد انتشار نسخه فول یک Review اختصاصی برای نسخه فول بنویسم واسه همین می خوام نظراتی رو بخونم که دیدم وسیع تر بشه. در هر صورت یکم سعی کنیم صمیمیت تاپیک رو رفته رفته بالا ببریم
    بهزاد - مهران - حسین - خود تو مهرداد جان و سایرین همگی با هم دوست هستیم و خیلی وقته همدیگرو می شناسیم و به نظرات هم احترام می ذاریم و خیلی هم با هم راحت می تونیم بحث کنیم ولی خوب بهتره یکم صمیمیت رو ببریم بالا.

خوب شب به خیر موفق باشید رفقا.
    متاسفم آرمين جان
    من نبايد اونقدر عصبي ميشدم از كوره در رفتم
    هر بار ميام مي بينم يحث فيفا و پي اي اس شده
    واقعا به خدا صميميت و دوستي ما ارزش هيچ چيزي رو نداره

10. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یکی از دوستان گفته بودن که بازی 15 روز دیگه منتشر میشه که خدمت دوستمون بگم که بازی با توجه به روزشمار تقریبا 8 روز دیگه منتشر میشه

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اقای x_fashist_x کاملا درسته.دقیقا 8 روز دیگه بازی ریلیز میشه.

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خبر جدیدی از بازی نشده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Toranj_mhg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من فیفای نکست رو تا حالا ندیدم ولی می خوام در مورد این نمره های سایتا حرف بزنم .
    من هیچ آشنایی با این سایتا ندارم و از مناسباتشون هم بی خبرم ولی برام عجیب بود سایت IGN به fifa09 pc که همه متفق القول به ضعیف بودنش، اذعان دارند ، نمره ی 7.2 داده !! این در حالیه که این سایت به pes2009 در کنسولهای X360 و ps3 همان نمره ی 7.2 داده !!!
    نمی دونم چرا !!البته یه مقدار توجیحم داره به هر حال گیم پلی و گرافیک قسمتی از نمره است که فکر کنم واسه ماها از همه چی مهمتره ولی حتما این سایتا تعداد بالای تیم ها و استادیوم های فیفا و ... رو هم بهش بها می دن!
    باور کنید من تعصب خاصی رو این دو تا ندارم تو این برهه ی زمانی فعلا با pes شدیدا حال می کنم ولی اگه مثلا فردا روز فیفای نکست بهم برسه و اگــــــــــر(تاکید می کنم اگر) خوشم بیاد ،میگم گور بابای pes !! برام قابل هضم نیست که چرا دوستان روی نام شرکتا تعصب دارند که انگار مال باباشونه !! باز یکی مثل من رو تیم فوتبالی ، خواننده ای تعصب داره ، می تونم درک کنم ولی اینجوری ...
    فعلا زنده باد pes
    Last edited by Toranj_mhg; 14-10-2009 at 00:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فیس

کد:
    یا
    کد:
    منبع
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •