تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 503 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شماها همتون برین با این ازدواج و اینا کشکتون رو بسابین.من 60 شدم.دیگه PVP رو پاره می کنیم.
    تبریک .
    من که 10 روزه کارت گرافیک ندارم که بازی رو بتونم ران کنم ! یه 3 تا 4 روز دیگه می رم یه کارت کار راه بنداز می خرم تا بیام.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شماها همتون برین با این ازدواج و اینا کشکتون رو بسابین.من 60 شدم.دیگه PVP رو پاره می کنیم.
    ایول مبارکه کاظم.باید هر روز بیای اینجا گزارش بدی از پی وی پی.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

تبریک .
    من که 10 روزه کارت گرافیک ندارم که بازی رو بتونم ران کنم ! یه 3 تا 4 روز دیگه می رم یه کارت کار راه بنداز می خرم تا بیام.
    ممنونم حاجی.زود کارت گرافیک بگیر بیا war رو 60 کن.

---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

ایول مبارکه کاظم.باید هر روز بیای اینجا گزارش بدی از پی وی پی.
    قربونت برم هادی جان.نمی تونن منو بکشن همه eraser می کنن.ele lvl 2 زدم.

لایت ها نمیان بیرون میرم بهشون چرت و پرت میگم همه میریزن سرم ما می کشیمشون.خیلی حال میده.
    Last edited by MR.Punisher; 05-08-2010 at 01:02.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این guild CT عجب گیلد nubie هست ! چرا خیلی از لول 60 های اینا هم چیزه زیادی از بازی حالیشون نیست؟!
    لیدری که قربونش برم ! Tempt که یه آدم درست حسابی تو این گیلد بود رو kick کرد ! واسه این که گفت orc ش رو بیاره و اون بنده خدا از شدت بی پولی داشت plvl میفروخت با orc نرفت! طرف یه مدت زیادی 60 um هست هنوز بعضی Adamas هاش Dread بود . خوب طرف پیش خودش دو دوتا چهار تا کرده دیده به گیلد کمک کنه که چیزی گیرش نمیاد حداقل اینجوری یه پولی گیرش میاد که kick !!!
    امروز باورتون نمیشه 1 ساعت داشتم با یکی از Sin های گیلد بحث می کردم سره ele . اون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن . که تو این گیلد به خاطره شرایط خوب گریند تو DD2 خیلی اینجور بازیکن ها زیاد شدن.
    اوضاع Etain Fury اگه اینقدر داغون نبود سریعا فرار می کردم Etain .
    Last edited by mhv_kntu; 05-08-2010 at 03:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این guild CT عجب گیلد nubie هست ! چرا خیلی از لول 60 های اینا هم چیزه زیادی از بازی حالیشون نیست؟!
    لیدری که قربونش برم ! Tempt که یه آدم درست حسابی تو این گیلد بود رو kick کرد ! واسه این که گفت orc ش رو بیاره و اون بنده خدا از شدت بی پولی داشت plvl میفروخت با orc نرفت! طرف یه مدت زیادی 60 um هست هنوز بعضی Adamas هاش Dread بود . خوب طرف پیش خودش دو دوتا چهار تا کرده دیده به گیلد کمک کنه که چیزی گیرش نمیاد حداقل اینجوری یه پولی گیرش میاد که kick !!!
    امروز باورتون نمیشه 1 ساعت داشتم با یکی از Sin های گیلد بحث می کردم سره ele . اون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن . که تو این گیلد به خاطره شرایط خوب گریند تو DD2 خیلی اینجور بازیکن ها زیاد شدن.
    اوضاع Etain Fury اگه اینقدر داغون نبود سریعا فرار می کردم Etain .
    تو etain ملت یه سال بازی میکنن تا بشن لول 60 تو این مدت هم این قدر میرن و میان گریند و کلین و فلان و غیره میشن تا کم کم میفهمن بازی چیه ولی تو gaia ملت یه ماه بازی رو شروع تازه کردن عضو CT میشن 20 روز بعد بدون هیچ مشکلی و درگیری با روزی 12 ساعت گریند لول 60 میشن سر از ته بازی رو هم تو این مدت نفهمیدن چون مشکلی واسشون پیش نیومده به قول معروف دریای ارام ناخدای شجاع نمیسازه .اگه غلط بود نیدونم
    temp نوب رو هم میشناسمش 2 روز قبل من لول 60 شد با هم گریند میکردیم.کلی هم به blade گفته بودم این نوبه چیزی از بازی بارش نیست معلوم نیست با پارتی کی اومده بود گشادالدین temp خان هم که قربونش برم کاری نمیکرد هفته ای 1 روز بازی میکرد اونم میومد CT بعدش میرفت گموگور میشد.DKP هم که اندازه قیمت یه گادس میشد یه گادس میگرفت باز میرفت پیداش نمیشد.
    ------------------------------------
    کربلایی کاظم بالاخره حاجی کامل شدی دیگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

Temp به نسبت بقیه اعضا CT نمیشه گفت nub بود . خیلی ها هستن که اوضاشون از اون خراب تر هست. تا اونجایی که من خبر داشتم مشکل conti داشت و مجبور بود یه مدتی خر کاری کنه تا conti جور شه بعد بیاد pvp map .

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مبارکه آقا

اون با قاطعیت می گفت ele تو pvp بی تاثیره !!!!!!! مخم ترکید اخرش به غلط کردن افتادم گفتم آره شما درست می گی ! بدترین پلیر ها اونایی هستن که هیچی بارشون نیست و کاملا نوب و هی ادعا می کنن
    یه sin با 1000 dex بساز بعد خودت متوجه می شی lol

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر اون sin باشه که فکر میکنم راست میگه ele به درد نمی خوره skill debuff روش جواب نمیده .... o.0

---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

تبریک میگم ....
    زیاد هم زور نزن pvp تعطیله چون وقتی لول 60 نباشه یه لول 50 نمیاد pvp

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

ممنون از همه.
    Last edited by MR.Punisher; 05-08-2010 at 16:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارکه آقا

بحثمون کلی در مورد ele بود . من کجا گفتم در مورد sin بود ؟! بعلاوه اینکه elliot چنین sin رو ساخت و اونطور که فکر می کنین جواب نمیداد . و دوباره 600 dex کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •