سلام
اموزش اپدیتت باز نمیشه .لطفآ جای دیگه اپ کنین.
سلام
اموزش اپدیتت باز نمیشه .لطفآ جای دیگه اپ کنین.
سلام
این مشکلی که گفتی موقع اپدیت , وقتی که به اخراش میرسه eror میده . 3 بار گذاشتم این eror رو داد .یعنی عین مشکل تو .
نوشتی که (فکر کنم مشکل از اون چند تا فایل چند کیلو بایتی بود که بخاطر اون xxx ها فیلتر بود و نمیتونست اونارو بگیره
من با ultrasurf زدم مشکلم حل شد)
منظورت از ultrasurf چیه ؟
اصلا این ultrasurf چی هست .
ممنون
اگه اون پیغام رو میده باید باشه اگه نیست احتمالا hidden
من که خودم وقتی گارمین رو از تو کامپیوتر نصب میکنم اون فایل رو تو روت درایو ای میزاره
سلام دوست من
الان چک کردم درست بود لینک.
شما دوباره امتحان کن منم هر وقت برم بیرون یه جای دیگه هم آپ می کنم.
اپرا دفعه اول که نصبش میکنی باید به سرورش متصل بشه و بعد هم باید تاریخ گوشیت دقیق باشه تا بتونه اتصال برقرار کنه.ببین مشکل از این نیست.بعد هم از کدوم نسخه اش استفاده میکنی؟یک نسخه اش هست کار نمیکنه
سلالم
اقادی هادی لطفآ کمکم کن.
ممنون که اینقدر کمک کردید واسه دیکشنری فارسی به فارسی!!!!!
لا اقل اگه نیست بگید که دیگه دنبالش نگردم.
کسی می تونه کمک کنه؟![]()
سلام
اولتراسرف یه نرم افزار فیلتر شکته
وقتی داری آپدیت می کنی NSU هفت تا فایل رو دانلود میکنه یک فایل 108 مگ و یک 17 مگ و 5 تا فایل چند کیلو بایتی که یکی از اونا اسمش اینه RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
که موقع دانلودش میگه فیلتره و نمیتونه بگیره واسه همین ارور میده
این هم لینک دانلود اولتراسورف :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز ساخته نشده.فعلا از این سایت استفاده کن تا بعد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها.امروز من 5800 خریدم از علاء الدین.واسه کسایی که دوست دارن بدونن قیمت چنده می گم که از 360 شروع می شه تا 385.البته نوکیای مرکزی 388 می داد.ولی من از اینا نخریدم!من از یه جایی موفق شدم ورژن 31 رو با محتویات جعبه ی کامل گیر آوردم.یعنی با قلم اضافی و کیف فابریک و پایه و کابل TV و ...
واقعاً ازش راضی هستم همه چیزشو تست کردم تاحالا که هیچ ایرادی ندیدم.راستی یادم رفت بگم من 300 خریدم!روی جعبش هم زده ساخت چین تحت لیسانس فنلاند.به نظر من فوق العادست!اگه کسی خواست آدرس اون مغازه رو بهش می دم.نظر شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)