تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 502 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

والا خاک که نمی گیره چون از این لحاظ مواظبم ولی اگر احیانا گرافیک نیم سوز بشه باید چه خاکی بریزیم سرمون ؟
    البته نمی دونم این حرف درسته یا نه ولی فکر می کنم قطعات بالا روی لب تاپ این مشکلات رو داره چون روی pc سیستم خنک کننده قوی داره !
    والا من لپتاپم گرفیک GT650 با پردازنده i7 داره اما دماش تو بازی بالای 75 نمیره بیشتر مواقع هم روی 70 هستش در حالت عادی هم که گرافیک به ندرت به 40 میرسه پس ربطی به قطعات بالا نداره
    شما به چند نفر (تاگید میکنم چند نفر چون اکثرا حالیشون نیست) نشون بده انشالا که سخت افزاری نیست

2. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من لپتاپ hp 4540 دارم ولی با سوییچ کردن گرافیک مشکل دارم
    مگه سوییچ کردن گرافیک به این صورت نیست ؟ :
    اول رو دسکتاپ کلیک راست کنیم بعد روی Swichable graphic... بعد توی اون صفحه-ای که باز شد Browse رو بزنیم بعد فایل اجرایی بازی رو انتخاب کنیم بعد رو high performance قرار بدیم
    ؟
    من این کارو میکنم ولی مثلا با اینکه میرم بازی pes 2013 رو ستینگش میزنم تو تنظیماتش گرافیک میزنه اینتل ( هر چند با همون اینتل هم خوب اجرا میکنه بازی رو ) ولی
    بازی مکس پین 3 رو گرفتم بدون سوییچ کردن گرافیک زده ظرفیت گرافیک 512 و خیلی اروم بازی اجرا میشه وقتی هم میخوام سوییچ کنم رو گرافیک amd و اجرا بازی میزنم ارور بلواسکرین میده pes 2013 هم همینطوره بدون سوییچ کردن بازی رو اجرا میکنه سوییچ هم میکنم اجرا میکنه ولی موقع خارج شدن بازی ارور بلو اسکرین میده
    الان مشکلش چیه و چطوری میشه درست کرد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نمی دونم مال سری 7000 چه جوریه.ولی اگه سیستم رو high performance باشه احتمالا نیازی نیست بازی ر وadd کنید و از کنترل پنل AMD اجرا کنید.خودش وقتی رو high performance باشه با AMD باید اجرا کنه.اگه باز مشکل داره حتما درایور گرافیک رو عوض کن یا قبش همونی که داری رو پاک کن و دوباره نصب کن

5. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نمی دونم مال سری 7000 چه جوریه.ولی اگه سیستم رو high performance باشه احتمالا نیازی نیست بازی ر وadd کنید و از کنترل پنل AMD اجرا کنید.خودش وقتی رو high performance باشه با AMD باید اجرا کنه.اگه باز مشکل داره حتما درایور گرافیک رو عوض کن یا قبش همونی که داری رو پاک کن و دوباره نصب کن
    همه کارهایی که گفتید انجام دادم درایورش هم از سایت hp گرفته شده دیگه نمیدونم مشکلش چیه

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

همه کارهایی که گفتید انجام دادم درایورش هم از سایت hp گرفته شده دیگه نمیدونم مشکلش چیه
    مال من که کاملا اتومات هستش یعنی چه روی balanced بذارم چه روی High Performance بازم خودش با توجه به بازی گرافیک رو انتخاب میکنه البته گزینه ای هم هست که برای هر بازی میشه تعیین کرد با چه گرافیکی ران بشه اما اون رو هم من روی اتواتیک گذاشتم خودش تصمیم بگیره
    شما آخرین درایور گرافیک رو نصب کن ببین حل میشه

8. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    من لپ تاپ 6050 گرفتم.میخواستم ببینم که اشکالی نداره اگه همیشه رو coolest mode باشه؟؟ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan ghobadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض رد یابی لپ تاپ دزدیده شده...

سلام دوستان دیروز لپ تاپمو دزد زد
    چطوری میتونم ردیابیش کنم؟ هیچ نرم افزاری هم واسه این کار روش نصب نکردم. لطفا کمکم کنید اگه راه حلی دارین
    این مدلش بود: hp pavilion g6-1157

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

می تونی اخرین درایور AMD رو از سایت خودش دانلود کنی.hp دیر اپدیت می کنه.حتما دقت کن نسخه موبایل رو بگیری و تو مشخصات ببین گرافیکت رو ساپورت کنه.من یادمه سری dv6 61xx هم می گفتن یه مشکلاتی با سویچ داشت.البته با یه اپدیت ساده حل می شد یا پچ بود نمی دونم.می تونی مشکلت رو تو سایت hp مطرح کنی.معمولا زود جواب می دند.باز اگه نشد می تونی بری تو بایوس.اونجا ببین می تونی گرافیم رو از switchable (یا dynamic)بیاریش رو fixed?شاید بایوس رو هم باید اپدیت کنی.اینَAMD بعضی وقتها یه کارایی می کنه ادم می مونه!
    دیگه چیزی به دهنم نمی رسه.تنظیمات AMD رو هم که تغییر ندادی حتما؟با این کارها باید درست شه.مگه اینکه درایور مشکل داشته باشه دیگه.اونم مسلما تو اپدیت جدید باید حل شده باشه اگه همه این مشکل رو داشتند

12. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان.
    من لپ تاپ 6050 گرفتم.میخواستم ببینم که اشکالی نداره اگه همیشه رو coolest mode باشه؟؟ممنونم.
    همیشه نیازی نیست باشه.اگه همیشه باشه فنت بیشتر می چرخه و استهلاکش بیشتر می شه.وقت بازی سعی کن استفاده کنی یا وقتی احساس می کنی دما زیاد شده.برای پایین نگه داشتن دما بهترین کار اینه موقعی که بازی نمی کنی و کار سنگین نداری گرافیک ر. بذاری رو اینتل.کلا صدای فن رو نمی شنوی.حتی روی optimize mode.سیستم هم خنک می مونه

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

الان یه سرچی کردم این کارایی که گفته رو انجام بده احتمالا درست می شه:

Since it switched the graphics on battery mode i new that probably the energy-options could interfere - checked all and found one that blocked switching the graphics:

> Click the Battery > Energy Options (for the current scheme) > enhanced energy options > check ALL entries there are 3 that can conflict with the switching:

> Set the dynamic switchable graphics for battery and ac to automatic
    > Set the intel gpu power plan for ac to max performance (or both - if you want)
    > Set the ATI Powerplay-Options to max/optimal performance

! Also Check that you have set the application/game to HIGH Performance in your
    Catalyst Control Center (+ do not disable the Power Play Option in Catalyst Control Center)

(+ don't forget after switching from balanced to high-power or energy-saving these entries must be set as well)

^ Graphic will switch!
    ! What remains ... the computer still will bluescreen afterwards (maybe this also can be resolved by playing around with the Energy Options.

!Also keep in mind that applications/games still will show that you can select the HD 4000 only but it does switch to the discrete gpu (7650M HD). Higher FPS + better graphics will also prove that.

خودش هم همین مشکل رو داشته انگار با اینکارها حل شده.فقط نکته اخر رو که گفته رو حواست باشه که بعد از این کارها ممکنه game یا نرم افزار هنوط gpu intel رو نشون بده.در حالی که با adm اجرا می شه.اگه درست شه فریم بازی مشخص می شه دیگه

اون بایوس رو هم که گفتم بی خیال شو.انگار کاری نمی کنه.اینا هم امتحان کرده بودند

15. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •