128 نامحدود.راستی تورنت رو امتحان کردی؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
128 نامحدود.راستی تورنت رو امتحان کردی؟
چرا ربط داره وقتی رو بریج میگذاری دیگه لازم نیست پورتی رو فوروارد کنی و همه پورتها بازه چون دیگه فایروال خود مودم کار نمیکنه و برمیگرده به سیستمت واسه این گفتم چون شاید درست پورت رو از تو مودم فوروارد نمی کنی.
من هیچ مشکلی با تورنت ندارم . راستی داری با 128 نامحدود با 20-30 دانلود می کنی ؟
برای بریج کردن لازمه با شرکت هماهنگ کنم؟یا فقط ایجاد کانکشن کافیه؟
میتونم دانلود کنم ولی هیچ کدوم از پورت ها باز نیستن.میشه یه عکس از ستاپ گاید utorrent بزاری.
![]()
در ضمن یادم رفت بگم . مبارکت باشه .![]()
نه لازم نیست به اونا چیزی بگی . فقط با یه خودکار حافظه ی مودمت رو پاک کن و بعد تو کانفیگ کردن حالت بریج رو انتخاب کن .
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
لطفا یه تست بگیر . اگه با 30 به طور ثابت دانلود می کنی منم دوره ی بعد نامحدود می گیرم .![]()
ممنون.
سرعتش اصلا ثابت نیست.هی کم و زیاد میشه.از صفر تا 30 متغیره.رپید شیر هم که تعطیل.
راستی این بریج کردنو یادم میدی.تو مودم گذاشتم رو بریج ولی بعد از درست کردن کانکشن تو ویندوز وصل نمیشه.یوزرو و پسورد رو هم همون شماره تلفن و رمز اینترنت دادم.
اینم تست:
![]()
بی زحمت تو utorrent گزینه Run Tests رو بزن بعد عکسشو بزار.ممنون.![]()
رفیق من میخواستم سه ماهه باشه.
در ضمن من نگفتم که باید سرعت دانلودم خیلی زیاد باشه؛ گفتم بابت پولی که میدم هم سرعتش قابل قبول باشه و هم مشکلات و قطع و وصلهای طولانی و نوسان سرعت زیاد نداشته باشه.
خط هم یک خط دارم.
قبلا از صبانت سرویس گرفته بودم که همه میدونید صبانت همه سرویسهاش محدوده اما سرعتهای زیادی به نسبت سرویسی که میده داره. من 128 صبانت داشتم سه ماه که خداییش سرعت 1مگ را باهاش تجربه میکردم! کمترین سرعت دانلود 90 بود بیشترینشم 170 -180 متغییر!
اما مشکل اینجاش که 9گیگ حجم اصلا واسم نمیصرفه!
راستی صبانت شبا از جه ساعتی سرویس نامحدودش شروع میشه و صبح تموم میشه؟
دوستان حالا بنا به سوالهام بنظرتون از کجا سرویس بگیرم بهتر و بصرفه تره؟
در مورد سرعت اگه فردا و پس فردا هم این جور باشه زنگ بزن و بگو من این طوری نمی خوام . در ضمن من مطمئن نیستم تو حالت بریج کار کنه . چون خود شرکت گفته ppoe .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)