تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 467 از 3745 اولاول ... 3674174574634644654664674684694704714775175679671467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من الان نزدیک به 5 سال هست که مشترک آسیاتک هستم و تقریبا هیچوقت مشکل کاهش سرعت یا قطعی نداشتم. ولی الان نزدیک به 1 هفته است که کاهش شدید سرعت داشتم که در پست های قبلی تست سرعت این چند روز قرار دادم.

الان نزدیک به 3ماه است که سرویس 2مگ گرفتم و همیشه سرعتم بین 230 تا 250 بوده که در روزها اخیر به 60 رسیده بود ولی امروز به حالت قبلی برگشت.

من هم در این چند روز مجبور بودم که چند لینک برای دانلود بذارم تا به سرعت خودم برسم. چند روز دیگر صبر کنید اگر درست نشد با پشیتبانی تماس بگیرید.

تنها مشکلی که هست، بعد از اینکه با جیز بی ان وصل میشم، سرعتم به شدت کاهش پیدا میکنه
    دقیقا منم یه هفته س که با این مشکل مواجهم. امیدوارم مشکل من هم به زودی حل بشه.

2. 2 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا این که می گین آسیاتک حجم می دزده همچینم درست نیستا ! خیلی هم طبیعیه که حدود ۷-۸ درصد بیشتر حساب کنه . چون تمام اطلاعاتی که بره شما فرستاده میشه سالم به مقصد نمی رسه ! یه درصدی از این اطلاعات تو راه خراب میشن و وقتی می رسن به کامپیوتر شما سیستم میبینه اطلاعات مشکل داره حظفشون می کنه . سیستم شما حجم این اطلاعات رو حساب نمی کنه ولی سیستم آسیاتک که اطلاعات رو سالم فرستاده ولی تو راه خراب شدن حجم اینا رو هم حساب می کنه که باعث میشه حجمی که اونور افتاده یه مقدار بیشتر باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

این هم از دانلود امشب من ساعت 1:52 با IDM
    بعد از 1 هفته اختلال، 2 باره درست شد

---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------

دقیقا منم یه هفته س که با این مشکل مواجهم. امیدوارم مشکل من هم به زودی حل بشه.
    پس اگه از قبل مشکل نداشتی، حتما درست میشه

5. این کاربر از death_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بعد یک هفته سر و کله زدن با آسیاتک به همه توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی سراغ این شرکت نرید . من تو منطقه کاشانی هستم و مثل اینکه قراره اینترنتم ۲ مگ باشه . هرگز سرعت دانلدم (‌چه شب چه روز چه صبح ! ) از ۶۰-۷۰ بالاتر نرفته و اکثر اوقات روی حدود ۳۰ بوده . و گاهی اوقات هم به ۴-۵ می رسه که اصلا سایت معمولی هم نمی شه راحت باز کرد باهاش . پشتیبانی هم هیچ نقش خاصی نداره . هر موقع زنگ بزنید اول می گن برو سایت idm برنامش رو دانلد کن ( تو این هفته اقلا ۵ بار اینکارو کردم من ) بعد که میگی سرعت هنوز رو ۲۰-۳۰ هست می گن نه امکان نداره ! احنمالا مشکل از سیم کشی خونتون یا مودمتونه ما اینجا مشکل سرعت نداریم . ۶۰۰ بار که اصرار کنی می گن باشه حالا یه کارشناس می فرستیم واستون بررسی کنه . یک شنبه پیش قرار بود تو ۷۲ ساعت یه کارشناس بررسی کنه مشکل از کجاس . دیروز بعد ۶ روز بالاخره یه آقایی ( داءمی بود اسمش ) زنگ زد بعد از یک ساعت توضیح که مشکل از خودتونه و .... و منم می گفتم نه مطمءنم مشکل از اینجا نیست گفت باشه من فردا کارشناس رو می فرستم . حدود ۱۰-۱۱ میاد طرفتون . حداکثر ۳-۴ اونجاس . الان ساعت ۵ هست ولی خبری از کارشناس نیست و سرعت همون طوری داغون مونده
    پس می رسیم به این جمله که هیچ ارزونی بی دلیل ارزون نیست . اگه اینترنت مثل من بخش مهمی از زندگیتون حساب میشه حتی سایت این شرکت رو هم باز نکنید !

7. 2 کاربر از m.sabouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آیا قانون رفع محدودیت حجم ترافیک در شرکت آسیا اجرا شده است؟

اگه اجرا نشده می تونید از اینجا پیگیری کنید تا حقتون رو نخورند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

اشتراک من با 2 گیگ حجم باقیمانده ( از 20 گیگ) تمام شد. الان که تمدید کردم، 2 گیگ هم به سرویس جدید انتقال پیدا کرد
    برای شما تاحالا این اتفاق نیفتاده ؟

11. این کاربر از death_man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آیا قانون رفع محدودیت حجم ترافیک در شرکت آسیا اجرا شده است؟

اگه اجرا نشده می تونید از اینجا پیگیری کنید تا حقتون رو نخورند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واقعا خوشحال می شین به جای اینترنت ۱ مگ محدود الانتون بهتون ۱۲۸ نامحدود بدن ؟ ۱۲۸ نامحدود ارزون تر از ۲۰ تومن عمرا جایی به جز مخابرات پیدا بشه . مطمءن باشین وقتی سرویستون نامحدود باشه دیگه شرکت علاقه ای به بالا بردن الکی سرعتتون نداره . سرعت دانلودتون رو ۱۴-۱۵ میاد
    بعد لطفا بی انصافی هم نکنین . دیگه حقمون رو که نمی خورن . شما اگه احساس می کنی حقت داره خورده می شه اینترنت نامحدود بگیر کسی جلوتو نگرفته که ! ولی با توجه به اینکه قیمت پهنای باند تو کشور تغییر خاصی نکرده انتظار نداشته باشین قیمت سرویس های نامحدود از چیزی که هست کمتر بشه . اگر هم بشه کیفیتش شدیدا افت می کنه

13. این کاربر از m.sabouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

اشتراک من با 2 گیگ حجم باقیمانده ( از 20 گیگ) تمام شد. الان که تمدید کردم، 2 گیگ هم به سرویس جدید انتقال پیدا کرد
    برای شما تاحالا این اتفاق نیفتاده ؟
    واسه من افتاده البته تو پنل چيزي ننوشته بود ولي تا 1 گيگ از حجمم كم نميشد بعد اون كم شد

15. این کاربر از mhd1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

512 اسياتك وضعيت نرمال فعلا قاط نزده شكر

17. 3 کاربر از mhd1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کسی 256 نامحدود داره بگه وضعیتش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •