دقیقا منم یه هفته س که با این مشکل مواجهم. امیدوارم مشکل من هم به زودی حل بشه.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دقیقا منم یه هفته س که با این مشکل مواجهم. امیدوارم مشکل من هم به زودی حل بشه.
آقا این که می گین آسیاتک حجم می دزده همچینم درست نیستا ! خیلی هم طبیعیه که حدود ۷-۸ درصد بیشتر حساب کنه . چون تمام اطلاعاتی که بره شما فرستاده میشه سالم به مقصد نمی رسه ! یه درصدی از این اطلاعات تو راه خراب میشن و وقتی می رسن به کامپیوتر شما سیستم میبینه اطلاعات مشکل داره حظفشون می کنه . سیستم شما حجم این اطلاعات رو حساب نمی کنه ولی سیستم آسیاتک که اطلاعات رو سالم فرستاده ولی تو راه خراب شدن حجم اینا رو هم حساب می کنه که باعث میشه حجمی که اونور افتاده یه مقدار بیشتر باشه
این هم از دانلود امشب من ساعت 1:52 با IDM
بعد از 1 هفته اختلال، 2 باره درست شد
---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:55 AM ----------
پس اگه از قبل مشکل نداشتی، حتما درست میشه![]()
بعد یک هفته سر و کله زدن با آسیاتک به همه توصیه می کنم تحت هیچ شرایطی سراغ این شرکت نرید . من تو منطقه کاشانی هستم و مثل اینکه قراره اینترنتم ۲ مگ باشه . هرگز سرعت دانلدم (چه شب چه روز چه صبح ! ) از ۶۰-۷۰ بالاتر نرفته و اکثر اوقات روی حدود ۳۰ بوده . و گاهی اوقات هم به ۴-۵ می رسه که اصلا سایت معمولی هم نمی شه راحت باز کرد باهاش . پشتیبانی هم هیچ نقش خاصی نداره . هر موقع زنگ بزنید اول می گن برو سایت idm برنامش رو دانلد کن ( تو این هفته اقلا ۵ بار اینکارو کردم من ) بعد که میگی سرعت هنوز رو ۲۰-۳۰ هست می گن نه امکان نداره ! احنمالا مشکل از سیم کشی خونتون یا مودمتونه ما اینجا مشکل سرعت نداریم . ۶۰۰ بار که اصرار کنی می گن باشه حالا یه کارشناس می فرستیم واستون بررسی کنه . یک شنبه پیش قرار بود تو ۷۲ ساعت یه کارشناس بررسی کنه مشکل از کجاس . دیروز بعد ۶ روز بالاخره یه آقایی ( داءمی بود اسمش ) زنگ زد بعد از یک ساعت توضیح که مشکل از خودتونه و .... و منم می گفتم نه مطمءنم مشکل از اینجا نیست گفت باشه من فردا کارشناس رو می فرستم . حدود ۱۰-۱۱ میاد طرفتون . حداکثر ۳-۴ اونجاس . الان ساعت ۵ هست ولی خبری از کارشناس نیست و سرعت همون طوری داغون مونده
پس می رسیم به این جمله که هیچ ارزونی بی دلیل ارزون نیست . اگه اینترنت مثل من بخش مهمی از زندگیتون حساب میشه حتی سایت این شرکت رو هم باز نکنید !
آیا قانون رفع محدودیت حجم ترافیک در شرکت آسیا اجرا شده است؟
اگه اجرا نشده می تونید از اینجا پیگیری کنید تا حقتون رو نخورند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اشتراک من با 2 گیگ حجم باقیمانده ( از 20 گیگ) تمام شد. الان که تمدید کردم، 2 گیگ هم به سرویس جدید انتقال پیدا کرد
برای شما تاحالا این اتفاق نیفتاده ؟![]()
واقعا خوشحال می شین به جای اینترنت ۱ مگ محدود الانتون بهتون ۱۲۸ نامحدود بدن ؟ ۱۲۸ نامحدود ارزون تر از ۲۰ تومن عمرا جایی به جز مخابرات پیدا بشه . مطمءن باشین وقتی سرویستون نامحدود باشه دیگه شرکت علاقه ای به بالا بردن الکی سرعتتون نداره . سرعت دانلودتون رو ۱۴-۱۵ میاد
بعد لطفا بی انصافی هم نکنین . دیگه حقمون رو که نمی خورن . شما اگه احساس می کنی حقت داره خورده می شه اینترنت نامحدود بگیر کسی جلوتو نگرفته که ! ولی با توجه به اینکه قیمت پهنای باند تو کشور تغییر خاصی نکرده انتظار نداشته باشین قیمت سرویس های نامحدود از چیزی که هست کمتر بشه . اگر هم بشه کیفیتش شدیدا افت می کنه
واسه من افتاده البته تو پنل چيزي ننوشته بود ولي تا 1 گيگ از حجمم كم نميشد بعد اون كم شد
512 اسياتك وضعيت نرمال فعلا قاط نزده شكر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)