سلام
شما از نسخه ی دیگه ای استفاده کن ببین چی میشه.
اگه نشد با آنتی ویروس کامپیوترت رو ویروس یابی کن.
سلام
شما از نسخه ی دیگه ای استفاده کن ببین چی میشه.
اگه نشد با آنتی ویروس کامپیوترت رو ویروس یابی کن.
سلام.
چند روزه که مسنجرم اجرا نمیشه.
وقتی بازش میکنم،کرسر موس رو توی فیلد آیدی قرار میدم تا آیدیمو تایپ کنم،گیر می کنه بعد یه دقیقه هم خودش خود به خود بسته میشه.یا اینکه آیدی و پسوردمو تایپ می کنم وقتی sign in رو میزنم مسنجر بسته میشه.
چند بار مسنجر رو پاک کردم دوباره نصب کردم.حتی نسخه 6 و 7 هم نصب کردم بازم جواب نداد.
تکلیفم چیه؟
این جا جاش نبود تو آدرس پایین میگفتی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام شنيدم ياهو مسنجر ويستا اس ام اس و تلفن رايگان داره ايا ايراني ها هم ميتونن اس ام اس رايگان بدن ايا اين نسخه توي ايكس پي يا اوبونتو هم ميشه نصبش كرد؟
مگه ارتباط صوتي بين دو سيستم الانسم رايگان نيست؟ اينها چه فرقي با هم دارن؟
سلام
اگر سوال تکراریه ببخشید. چون واقعا نمی تونم 465 صفحه این تاپیک رو یکی یکی از اول بخونم!
من ادلیستم خیلی زیاده (حدود 950 نفر) وقتی Send To All می کنم، پیغامم به دست همه نمی رسه.
من توی سایت خودم اعلام کردم که برای باخبر شدن از آپدیت های سایت این آی دی رو Add کنید. وقتی سایت رو آپدیت می کنم توی این آیدی یاهو لینک مطالب جدید سایت رو برای همه می فرستم. ولی همیشه با خیل عظیم افرادی مواجه می شم که ادعا می کنند هیچ پیغامی از طرف من دریافت نکردن! البته بعضی ها هم دریافت می کنند.
حدس خودم اینه که چون تعداد ادلیست خیلی زیاده، یا سرور یاهو قاطی می کنه! یا یاهو فکر می کنه من دارم Spam می فرستم. و جلوی ارسالش رو می گیره. هر چند اگر اینطور باشه... پس چرا برای یه عده ارسال می شه و برای بقیه نه؟!؟!
سوال 2: (در صورتی که راه حلی برای سوال 1 پیدا نشد)
آیا نرم افزاری سراغ دارید که بتونه به صورت خودکار پی ام رو برای همه ادلیست با فاصله بفرسته؟ برای پرهیز از شلوغی سرور و قاطی کردنش! یعنی به جای اینکه یک بار برای 900 نفر پی ام بده، در طول 9 دقیقه، هر دقیقه برای 100 نفر پی ام منو ارسال کنه.
لطفا پیشنهاد ندید که توی مسنجر Group بسازم و این کار رو به صورت دستی انجام بدم. چون تعداد آی دی های سایت الان به عدد 15 رسیده! (15 تا 900 نفر!)
Last edited by 3jokes_x; 11-05-2008 at 14:55.
سلام ..من میخوام بدونم چطور میتونم سوال امنیتبی ایدیه یاهو رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟
من رفتم تو My Account Information
حالا چطوری باید سوال امنیتی رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟........
سلام
بعيد ميدونم اينكار امكان پذير باشه
یکی منو تحویل بگیره
شنيدم ياهو مسنجر ويستا اس ام اس و تلفن رايگان داره ايا ايراني ها هم ميتونن اس ام اس رايگان بدن ايا اين نسخه توي ايكس پي يا اوبونتو هم ميشه نصبش كرد؟
مگه ارتباط صوتي بين دو سيستم الانسم رايگان نيست؟ اينها چه فرقي با هم دارن؟
سلام
حتماً خطا میده. مگه نه؟
وقتی به روم هم میری یه خطایی میاد در باره ی voice.
من که از ویس استفاده نمیکنم.
شما کارت صدا رو Uninstall یا پاک کن و دوباره نصب کن ببین چی میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)