تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 1081 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بعد از آپدیت عبارت completed نشون داده شد. فکر کنم بابت همون پوشه پشتیبان باشه؟؟؟
    حجم آپدیت اولیه همون حدودای 20 مگه. مشکلی وجود نداره. خاطرتون جمع باشه.
    دلیل اینکه حجم فولدرهای آپدیت برنامه بالاست اینه که کسپر فایلهای آپدیت رو بعد از دریافت، نصب میکنه. بنابراین حجم فایلهای نصبی از فایلهای دانلود شده بمراتب بالاتره.

2. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

نقل قول:

یکبار دیگه سی دی بوت بسازید. اگر درست نشد از سی دی ویندوز xp sp2 دیگری استفاده کنید.
    اگر باز هم برطرف نشد احتمالا از ورژن نصب شده روی ویندوز هست. من با آخرین ورژن kis مشکلی با ساخت بوت دیسک نداشتم و بخوبی میتونسم با بوت دیسک سیستم رو اسکن کنم

از توجه شما بی نهایت متشکرم درست می گوئید فقط سی دی ویندوز دیگری را امتحان نکردم دیگه همه کار کرده بودم .مرسی میرم که انجام بدم. باز هم تشکر می کنم.
    Last edited by TAMY; 05-04-2009 at 14:23.

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم
    در صد پردازش از cpu پروسس avp.exe حدودا هر 1 دقیقه یکبار و برای مدتی خیلی کوتاه درحد 1 ثانیه به حداکثر میرسه و با توجه به اینکه من از کارت --- استفاده میکنم تاثیر(پرش) کوچیکی روی تصویر میذاره.
    راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود نداره؟
    اینهم عکسی از task manager و درصد پردازش cpu: خیلی داره حالم رو میگیره.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خسته نباشین
    کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 8 میخوام اپدیت کنم اینو میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از چند دقیقه هم این پیغام رو میده
    کد:
    ممنوم میشم جواب بدین.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان با توجه به بحث های انجام شده در زمینه حجم آپدیت ها و تفاوت آن برای کاربران توضیحاتی باید بدم

وقتی شما یک نسخه از کسپرسکی را دانلود میکنید ، آن محصول را با دیتابیس منتشر شده در اولین روز ارائه محصول دانلود میکنید

وقتی اولین آپدیت کامل انجام شود ، دیتابیس دانلود شده بهمراه دیتابیس قدیمی به پوشه آپدیت ها منتقل میشود

پس حجم پوشه نگهداری آپدیت ها بیانگر کل دانلودهای شما نیست ، بلکه دیتابیس اولیه را هم شامل میشود

اما یک نکته مهم را رعایت کنید : پیش از نصب کامل و ریستارت سیستم هیچگاه کسپرسکی را آپدیت نکنید

حتما میدانید در هنگام نصب کسپرسکی ، گزینه ایست که می توانید در حین نصب ابتدا کسپرسکی را آپدیت کنید

در نسخه 7 موردی نبود ولی در نسخه 8 یا 2009 گاها درست عمل نمیکنه و حجم زیادی دریافت میکنه

چون این نسخه به سالم و کامل بودن ویندوز در هنگام نصب اولیه کسپرسکی بسیار وابسته است

عوامل دیگری هم در این قضیه دخیل هستند که نیازی نیست گفته شوند

7. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خسته نباشین
    کد:
    کد:
    ممنوم میشم جواب بدین.
    فقط موقع آپدیت این پیغام ظاهر میشه؟ یعنی الان گارد آنتی ویروس فعاله و مشکلی نیست ؟ چند وقته این پیغام میاد و خاطرتون هست که قبل از نصب برنامه یا انجام کار خاصی این پیغام اومده باشه ؟ سیستم عامل و ورژن دقیق کاسپر رو بگیند به همراه اینکه از برنامه های امنیتی دیگه ای استفاده میکنید یا نه.
    ساده ترین راه نصب مجدد هست، این کار رو انجام بدید اگر کاسپر پاک نمیشد یا اگر بعد از نصب مجدد مشکل برطرف نشد سوالات بالا رو جواب بدید. در صورت برطرف شدن مشکل هم بعد از آپدیت کامل، سیستم رو full scan کنید.
    از احتمالات علت بروز این مشکل تداخل کاسپر با برنامه امنیتی دیگه و یا آلوده شدن به ویروس هایی هستند که آنتی ویروس رو از کار میاندازند.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

فقط موقع آپدیت این پیغام ظاهر میشه؟ یعنی الان گارد آنتی ویروس فعاله و مشکلی نیست ؟ چند وقته این پیغام میاد و خاطرتون هست که قبل از نصب برنامه یا انجام کار خاصی این پیغام اومده باشه ؟ سیستم عامل و ورژن دقیق کاسپر رو بگیند به همراه اینکه از برنامه های امنیتی دیگه ای استفاده میکنید یا نه.
    ساده ترین راه نصب مجدد هست، این کار رو انجام بدید اگر کاسپر پاک نمیشد یا اگر بعد از نصب مجدد مشکل برطرف نشد سوالات بالا رو جواب بدید. در صورت برطرف شدن مشکل هم بعد از آپدیت کامل، سیستم رو full scan کنید.
    از احتمالات علت بروز این مشکل تداخل کاسپر با برنامه امنیتی دیگه و یا آلوده شدن به ویروس هایی هستند که آنتی ویروس رو از کار میاندازند.
    سیستم ویروسی شد مجبور شدیم ویندوز رو عوض کنیم. بعد از نصب ویندوز کاسپر رو نصب کردم موقع اپدیت اون خطا رو میده. ورژن 8.0.0.454 هست .

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خسته نباشین
    ممنوم میشم جواب بدین.
    تصویری از بخش آپدیت کسپرسکی و همچنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود را اینجا بگذارید
    اینهم عکسی از task manager و درصد پردازش cpu: خیلی داره حالم رو میگیره.
    شما مشخصات سخت افزاری خود را عنوان کنید. آیا تنظیمات کسپرسکی در حالت پیش فرض است یا تغییر دادید؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما مشخصات سخت افزاری خود را عنوان کنید. آیا تنظیمات کسپرسکی در حالت پیش فرض است یا تغییر دادید؟
    p4 1.8(overclock:1.96
    Ram:512
    vga:256

تقریبا - تغییر قابل توجهی ندادم.
    شما این مشکل رو ندارید؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این گزینه Copy update files to folder به چه درد میخوره؟ من دیشب که فعالش کردم توی اولین آپدیت یه چیزی حدود 20 مگ دانلود کردم که بیخیالش شدم. امشب که رفتم ادامشو دانلود کنم دیدم بازم از اول داره دانلود میکنه!
    کلا بیخیالش شدم. غیر فعالش که کردم 3 سوته آپدیت شد.
    اگه این گزینه فعال نباشه بعدا میشه فایلای فولدر AVP8 که آپدیتهام شاملش میشه رو بعد از نصب مجدد kis بهش شناسوند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •