راه دیگه ای ندارید با powerdata recovery مولتی مدیا هم با get data back
راه دیگه ای ندارید با powerdata recovery مولتی مدیا هم با get data back
مهرداد ممنونم كه كمك كردييييييييييييي
اوضاع بهتر شده يه بار گير داد باز ارور داد اما خيلي كم
راستي دوستان اين برنامه حرف نداره
Active@ File Recovery
سلام دوستان
یه هارد 320 لپتاپی دارم (2.5 اینچ) که بدسکتور داده.
از برنامه HDD Regenerator استفاده کردم که بدسکتورا رو بگیره ولی تو 5 ساعت فقط 0.03 درصد جلو رفت و تقریبا هر سکتوری رو باید درست میکرد.
آیا امیدی به تعمیرش هست؟
باید یکی دو هفته بزاریش روتست تا درست بشه
درست نشد باید فریم ویر هارد رو آپدیت کنی درست نشد پلاتر باید عوض بشه
این میتونه اثر ویروس باشه یا نوسان برق یا ضربه کوچیک و ....
با اون سرعتی که اون داشت میرفت حساب کردم میشه 19 سال
به نظرم ضربه خورده. تعویض پلاتر چقد هزینه داره؟
نه 2هفته رو تست باشه فکر کنم تموم بشه و ارزش داره
درست نشد آپدیت فریم ویر
سپس تعویض پلاتر هزینشو نمیدونم
سلام دوست من
به همین دلیل هست که گاها" ما تعمیر کار ها یک هارد و یا یک قطعه را غیر قابل تعمیر تعمیر اعلام می کنیم. این نیست که تعمیر می شود یا نه داستان این است که ارزش تعمیر دارد یا نه. به هر حال هر کاری یک ارزش خاص دارد و زمانی می برد.
اما در کل روش تعمیر این گونه هارد ها به این صورت نیست.
موفق باشید
سلام
اطلاعاتم از دست رفت .. .
چکار کنم ؟
داستان از اونجا شروع شد که داشتم هارد سیستم xp یکی از دوستان رو پا پارتیشن مجیک تغییر می دادم و هاردم اکسترنالم هم به سیستمش وصل بود !
بعد از اعمال تنظیمات و ریست شدن سیستم ، همه چیز خوب بود تا وقتی که با سیستم عامل 7 ، دیگه تنها 2 تا از 5 تا پارتیشن هارد اکسترنالم رو میتونستم ببینم ، این اشکال فقط توی سیستم عامل 7 بود و با xp مشکلی نداشتم
بعد از اون داشتم داخل disk management با گزینه های مختلف ور میرفتم که اشتباها روی یکی از پارتیشن ها mark partition as active رو فعال کردمکه یه هو 3 تا از پارتیشن هام حجمش خالی شد و بعد از اون اونها داخل disk management بدون حجم دیده میشوند ولی داخل منوی my computer خبری ازشون نیست
کمک کنید
300 گیگ از اطلاعاتم داخل اون پارتیشن هایی بود که پرید :(
با برنامه easeus Partition Recovery (دقیقا همین اسم) می تونید بر گردونیدشون.فقط دست به پارتیشن های هارد نزنین دیگه. اگر می خواین اطلاعات برگرده. این برنامه رو اجرا و روی Fast تنظیم کنید. کل اون قسمت Unallocated رو هم برای اسکن انتخاب کنید.
الان کدوم هارد مشکل پیدا کرده ؟
یک عکس از disk managment بزارید و بگین هارد مشکل دار کدومه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)