ممنون بابت راهنماییت پس دوربین حرفه ای به درد من نمیخوره
از تو کامپکت ها یه 12 یا 15 مگا پیکسل با قابلیت فیلمبرداری HDتشخیص چهره لبخند و حرکت و.....
چی پیشنهاد میدید ؟
با تشکر![]()
ممنون بابت راهنماییت پس دوربین حرفه ای به درد من نمیخوره
از تو کامپکت ها یه 12 یا 15 مگا پیکسل با قابلیت فیلمبرداری HDتشخیص چهره لبخند و حرکت و.....
چی پیشنهاد میدید ؟
با تشکر![]()
میشه یه سوپر زوم خوب معرفی کنید
در حدg10 فقط با قابلیت فیلمبرداری و اگر HD باشه بهتره
canon SX20 و Panasonic FZ35 در حال حاضر جزء بهترين سوپر زومهاي بازار به حساب ميان كه هر دو فيلمبرداري HD هم دارن ولي كيفيت عكسشون به G10 نميرسه .
از نظر لنز که مشکلی نیست چون یه واید تو طیف 16 - 28 با اف 1.4 و یه لنز 28 -70 با اف 2.8 و یه لنز 70 - 400 با اف 4 مشکل رو حل می کنه می مونه قیمت بدنه که اگه بخوام 1دی اس بخرم پولم نمی رسه تمام لنز ها رو بخرم ! از طرفی فول فریم بودن هم واسم مهمه چون واسه چاپ می خوام !
پس 1 دی اس مارک 4 می ره کنار !
ولی فکر کنم همون 5 دی بخرم !
کارم هم می ره تو مایعه های عکاسی از سینما و طبیعت !
sx20واقعا دوربین خوبیه پیشنهادی ندارین ؟
به نظر شما برای من که مبتدی هستم sx20 بهتره یا 500D
دوستان این موارد رو کسی میتونه توضیح بده
داراي قابليت هاي نرم افزاري فراوان و كارآمد از جمله Face Detection , Face Select & Track , FaceSelf-Timer , i-Contrast
Last edited by mehran_286; 31-01-2010 at 23:42.
FaceSelf-Timer :
این حالت در صورت روشن بودن صبر می کند تا سوژه داخل کادر شده سپس عکس بگیرد !
Face Detection :
تشخیص چهره !
Face Select & Track :
قابليت Face Select & Track نيز به کاربر این امکان را ميدهد تا يک صورت به خصوص را به عنوان سوژه اي اصلي عکاسي تعيين کرده، آن را ردگيري کند.
با سلام
میخام بدونم در دوربین canon A590is چطور میتونم تاریخ رو بر روی عکس درج کنم؟
با تشکر
Last edited by shelby; 01-02-2010 at 00:57.
با سلام
دوست عزیز این حالت فقط اگر رزلوشن عکس رو روی 1600*1200 قرار بدید فعال میشه ( البته اگه مشابه دوربین خودم a620 باشه ) .در حالتی که دوربین روشن است دکمه menu رو میزنید و در داخل منو گزینه date stamp رو روی حالت date & time قرار میدید
کامیاب باشید
V
SX20 تنظيمات دستي زيادي داره و مي توني خيلي خوب ازش استفاده كني . اگه تازه عكاسي رو شرع كردي فكر كنم اين مدل گزينه بهتري باشه ضمن اينكه فيلمبرداري HD با قابليت زوم اپتيكال حين فيلمبرداري هم داره . در كل دوربين خيلي خوبيه . البته الان قيمتش تو بازار كمي افزايش پيدا كرده .
دقیقا درست فرمودین، با اینکه زوم های بالاتری دارند ولی از لحاظ شفافیت و کیفیت به پای g10 نمیرسند
Last edited by ladbon1988; 01-02-2010 at 11:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)