همونی بود که برای کشتن لیون و کلیر از طرف آمبرلا فرستاده شده بود.
همونی بود که برای کشتن لیون و کلیر از طرف آمبرلا فرستاده شده بود.
وسکر را باید ستود
با مرگ وسکر اویل میفتده تو رکود
وانگهی دریا شود
چهار هزار نفر دیگه هم بیارن تو اویل جای خالی استاد را نمیگیره هنوز اون صحنه که تو اویل 1 موهاشو شو با دست صاف میکر یادمه و اون موقعی که کشتمش کابوسمه.![]()
همون طور که گفتم وسکر در مدت 13 سال چنین شخصیتی پیدا کرده بوده. در RE5 هم که به اوج خودش رسیده بود. هیچ کسی به این زودی ها نمیتونه جای اون رو بگیره . افرادی هم مثل هانک در حد یک مامور زبده هستند نه یک ویلین. حالا اگه این بحث ادامه پیدا کنه چند تا سوال برای به چالش کشیدن نظرات دوستان مطرح میکنم تا هم بحث گرم تر بشه و هم برخی خقایق فراموش شده یادآوری بشه.
خیلی شعر باحالی بود
آقا بپرس ، ببینیم به جایی میرسیم یا نه هدف بحث کردن همینه![]()
خوب به عنوان سوال اول : دوستان اگه یادشون بیاد بعد از اینکه وسکر هویت جیل رو برای کریس آشکار میکنه یکی با وسکر تماس میگیره. به نظرتون اون کی میتونه باشه؟ شاید در دید اول اکسلا باشه اما دوستان به این نکته توجه کنند که تو اکثر فیلم ها چنین صحنه هایی میبینیم. مثلا یه اتفاق خیلی ساده رخ میده ولی بعد از مدتی با یه فلش بک همون موضوع ساده تحت یک کات سین به یک موضوع مهم تبدیل میشه.
فعلا رو این بحث کنیم تا به موضوع دوم برسیم
موفق باشین
Last edited by Ahadtv; 09-02-2010 at 22:54.
سوالای سخت سخت نپرس دیگه![]()
زیاد هم سخت نبود ها
خوب به عنوان نفر اول نظر میدم.
ممکنه که وسکر با یک نفر دیگه که ما نمیدونیم در ارتباط بوده باشه.
در ضمن از دوستان اگه کسی سوالی در مورد داستان بازی داره میتونه مطرخ کنه![]()
هنوز اون صحنه که تو اویل 1 موهاشو شو با دست صاف میکر یادمه
من اون صحنه اول رزیدنت 1 رو که وقتی میخوای در رو باز کنی فراموش نمیکنم. وقتی میخوای در رو باز کنی اون یارو (غیر وسکر اون پیرتره) میگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جمله رو وسکر به جیل میگه. وقتی صدای شلیک از بیرون شنیده میشه جیل میخواد برا بیرون تا شاید خبری از کریس گیرش بیاد که این جمله ی وسکر رویرو میشه. البته من شخصا اصلا از اون دوبلور وسکر خوشم نمیومد.
اون پیر تره اسمش بری هست و اون جمله رو هم بری نمیگه ، وسکر کبیر میگه
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
البته این سنت توی اویل هست ، همیشه تا یه اتفاقی میوفته یکی زنگ میزنه
توی 4 هم تا یه چیزی میشد هانگن زنگ میزد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)