راستی روبینیو چی شد؟؟
راستی روبینیو چی شد؟؟
Last edited by h_starboy; 26-08-2008 at 10:54.
سلام خدمت دوستان عزيز:
اقا عجب بازي بود ولي خوب من فقط از اخبار ديدم .
ايول بچها كه گل كاشتن 9 نفره و توانستن والنسيا رو نابودش بكنن.
زنده باد رئال مادريد
معذرت ميخوام كه دير تبريك ميگم مشكل انلاين شدم.
راستي گل اخر والنسيا يه جورايي فكر ميكنم افسايد هستش.
نظر شما چيه؟
و اينكه خدايشش تيم باحالي داريم و در ضمن من به كاپل بسيار اطمينان دارم بازيكن خوبي هستش شايد باورتون نشه سويا با بارسا بازي داشت كه من بازيش رو ديدم همونجا گفتم عجب بازي داره كاش به رئال بياد .
حالا هم كه در راه رئال هستش.
خدا رو شكر
ولي كاش رونالدو ميومد.
سلام بچه ها.من چند وقته کخ به علت مشغله و مسافرتهای زیاد به کلی از اخبار و اینترنت دور بودم.میشه در باره نقل و انتقالات رئال توضیح بدید؟چه کسانی اضافه شدند و چه کسانی رفتند؟
فعلا" که فقط فان در فارتو گرفتیم...
روبنهو هم که داره بوی رفتنش به چلسی می یاد...
می خواستیم ویا رو بگیریم که با والنسیا دوباره تمدید کرد...
رونالدو ام که همه رو گذاشت سر کار و آخر سر تو منچستر موند ...
کلا" فصل نقل وانتقال بدی بود...
ویسلی اشنایدرم که تو بازی دوستانه با آرسنال زدن نا کارش کردن و چند هفته خونه نشین شده...
اما استخون بندی رئال خیلی خوبه اینو تو بازی با والنسیا که 9 نفره بازی کردن می شد دید...
تو بازی با والنسیا همه خوب بازی کردن اما حیف شد که روبن نتونس گل بزنه...خیلی بازیش قشنگ بود...
9 شهریورم لالیگا شروع می شه...
در ضمن فان در فارت خیلی زود با تیم یکی شده ...
مرسی از جوابت.بارسلونا تو فصل نقل و انتقالات چیکار کرد؟
ممنون...این خبرم داشته باشین روبینهو رفت...معلوم بود که داره می ره...
همزمان با فروش 35 ميلويون يورويي روبينيو، رئال مادريد 2 بازيكن سرشناس را به خدمت مي گيرد.
به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد قصد دارد كاپل از سويا و هونتلئار از آژاكس را به خدمت گيرد.
برنارد شوستر از اين طرح به عنوان طرح بتا ياد كرد و گفت: در ادامه نيز اتفاقات جالبي براي رئال مادريد رخ مي دهد. ما تيم بزرگي ساخته ايم و از 2 قهرماني پياپي خود در لاليگا دفاع خواهيم كرد.
شوستر تاكيد كرد: امسال هدف اصلي رئال مادريد قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا است و به اين هدف نيز خواهيم رسيد.
بازیکنی که دلش با ريال نباشه همون بهتر که بره. ۲ تا بازیکن جدیدم که بیان خیلی خوب میشه.
ویا چی شد؟ نمیاد؟
ايها الرفقا سلام عليكم:
با عرض خسته نباشيد خدمت يكان يكان شما دوستان جان پيشاني بلند رو سپيد.
در خدمت شما دوستان هستم از طريق امواج محترم پي سي ورلد.
در مورد رونالدو بگم كه بابا بنده خدا حتي با پيرهن رئال تو تمارين رفت تا شايد بذارن بيادش ولي نذاشتن.ايشالا فصل بعد
روبي هم كه رفت بذار بره دقيقا منم موفقم كه بازيكني كه دلش با رئال نيست و با تيم ديگه هست همون بهتر طلاقش بديم بره پي كارش.
و در مورد كاپل من نميدونم چرا ولي ازش خوشم مياد بازيكن باهوشي هستش و تازه هم تكنيك خوبي داره و هم قدرت بدني خوبي.
و در مورد بازيكن جوان تيم دلارد بگم كه واقعا اون يه بازيكن بسيار بسيار اينده دار هستش و بايد مربي بهش اعتماد كرده و اونو بذ اره كه تو ليگ بدرخشه و نشه كه مثل سولدادو دهنش سرويس بشه.
و در مورد كليت تيم بايد بگم كه تيم در وضعيت بسيار خوبي قرار داره و ادم رو به فصل بعد اميدوار ميكنه و نيازي به اون صورت به بازيكن جديد نداريم.
فقط اگه يه مهاجم خوب داشته باشيم كافيه.
مارو عفو كنيد كه زياد نمياييم به خدا دست خودم نيست ميدونم .
يا حق
دوستدار شما احمد
ببینید رئال مادرید برای ویا داره چی کار می کنه...
باشگاه رئال مادريد ميكوشد با پيشنهاد نجومي خود مهاجم ملي پوش والنسيا را به خدمت بگيرد.
به نقل از آس، رئال مادريد كه روز گذشته حاضر شده بود براي خريد داويد ويا رقم 47 ميليون پوندي خود را به مرز 51 ميليون پوند افزايش دهد، امروز صبح از پيشنهادي جديد خبر داد؛ پيشنهادي كه مقامات والنسيا را به شدت وسوسه كرده و شايد در اين مورد كنار بيايند.
اين تيم حاضر است دو بازيكن جوان و به واقع تاثيرگذار خود را به نامهاي هيگواين و دلارد در اختيار والنسيا بگذارد و مبلغ 45 ميليون پوند نيز پرداخت كند.
داوبد ويا بارها در مصاحبه هاي خود تاكيد كرده كه خيال ترك والنسيا را ندارد.
مهاجم هلندي رئال مادريد از سرمربي تيمش خواسته تا وي را در جناح راست به خدمت گيرد.
و به نقل از ماركا، آرين روبن هافبك جلو زن و به تازگي مهاجم رئال مادريد از برنارد شوستر خواست تا طوري تاكتيك تيمي را تغيير دهد كه بتواند از وي در جناح راست استفاده كند.
روبن گفت: شوستر از گلزني من راضي است. پاس گل هم مي توانم بدهم. او بارها در تمرينات شاهد درخشش من در جناح راست بوده و از اين رو گمان مي كنم كه بي انصافي است همچنان در جناح چپ فعاليت كنم.
وي تاكيد كرد: در فوتبال اسپانيا هويت تاكتيكي خود را از دست داده ام و اگر در سمت راست بازي كنم و اجازه نفوذ بيشتري داشته باشم بيشتر به درد رئال مادريد مي خورم...
ایول روبن..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)