تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 467 از 616 اولاول ... 367417457463464465466467468469470471477517567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,661 به 4,670 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من کلا 16 واحد دیگه دارم که کاردانی رو تموم کنم ! اما خوب کنکور کارشناسی رو شرکت نکردم و میخوام تابستون شرکت کنم !
    حالا من این 16 واحد رو بر دارم این ترم و تموم شه بره من مشمول حساب میشم و کنکور نمیتونم شرکت کنم درسته؟

یکی از دوستان پیشنهاد داد که من 3 واحد رو برای تابستون نگه دار که با معافیت تحصیلی بتونی کنکور شرکت کنی !

این ترم هم که تموم شه زمان تحصیل تموم میشه یعنی برای تابستون باید سنوات هم بگیرم حتی

روش خوبی هست؟ یا روش دیگه ای هم وجود داره که بتونم تابستون شرکت کنم کارشناسی رو ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من کلا 16 واحد دیگه دارم که کاردانی رو تموم کنم ! اما خوب کنکور کارشناسی رو شرکت نکردم و میخوام تابستون شرکت کنم !
    حالا من این 16 واحد رو بر دارم این ترم و تموم شه بره من مشمول حساب میشم و کنکور نمیتونم شرکت کنم درسته؟

یکی از دوستان پیشنهاد داد که من 3 واحد رو برای تابستون نگه دار که با معافیت تحصیلی بتونی کنکور شرکت کنی !

این ترم هم که تموم شه زمان تحصیل تموم میشه یعنی برای تابستون باید سنوات هم بگیرم حتی

روش خوبی هست؟ یا روش دیگه ای هم وجود داره که بتونم تابستون شرکت کنم کارشناسی رو ؟
    سلام.
    میشه بگید شما چند ساله یا چند ترمه تو این مقطع کاردانی تحصیل میکنید ؟ میخوا م کمکتون کنم! البته اگه دلت نمیخواد بگی نگو!
    موفق باشید

3. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام

شما این ترم هم هر ۱۶ واحد رو بردارین فارغ التحصیلیتون ۴/۳۰ سال ۹۱ میخوره.بعد از اون هم که ۶ ماه فرجه دارین.کنکور هم اگه اشتباه نکنم توی مرداد برگزار میشه.پس اینطوری که من متوجه شدم مشکلی برای کنکور ندارین.

5. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با توجه به قانون جدید من برم دفترچه رو بگیرم پست کنم؟
    دانشجوی ازاد هستم از نوع ترم یک اما با رشته تحصیلی حال نمی کنم (کاش ثبت نام نمیکردم)
    امسال میخواستم کنکور بدم که انگار نمیشه.
    3 شنبه برم دانشگاه کارای انصراف رو انجام بدم.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

با توجه به قانون جدید من برم دفترچه رو بگیرم پست کنم؟
    دانشجوی ازاد هستم از نوع ترم یک اما با رشته تحصیلی حال نمی کنم (کاش ثبت نام نمیکردم)
    امسال میخواستم کنکور بدم که انگار نمیشه.
    3 شنبه برم دانشگاه کارای انصراف رو انجام بدم.
    اگه رشته ات رو دوست نداری انصراف بده ،چون هم وقتت هدر می ره هم پولت ! البته پیشنهاده و باز هم به خودت مربوط می شه

8. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه e.m.kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان امروز یکی از دوستان من زنگ زد و گفت الان ترم 1 مکانیک دانشگاه آزاد تموم شده و برای ثبت نام ترم 2 هم اعلام کرده بودند که مبلغ اولیه واریزی 380 هست ولی یکدفعه گفتند باید 520 به حساب بریزند خیلی ناراحت بود و توان مالی پرداخت این هزینه سنگین رو نداشت از من کمک خواست من بهش قول دادم که مشکلش رو پیگیری کنم این دوستم متولد 72 هست چیکار باید انجام بده که بتونه کنکور 91 شرکت کنه الان انصراف بده؟ یا یه ترم دیگه باید بره دانشگاه؟
    خلاصه در چه صورت میتونه از معافیت تحصیلی استفاده کنه؟
    اگه نباشه جاش خالی می مونه svb93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

سلام دوستان
    من دو بار رودمو را عمل كردم (بار اخر براي چسبندگي گسترده ي روده بود) اين چسبندگي روده معافيت دايم داره ؟
    و اگر من كارت معافيت پزشكي بگيرم نمي تونم هيچ جايي استخدام بشم ؟
    اين قانون هنوز پا بر جاست :

قانون عدم ممنوعیت استخدام دارندگان
    معافیت پزشکی
    ‌ماده واحده - استخدام افراد دارای معافیت پزشکی درصورتیکه واجد شرایط مورد احتیاج
    دستگاه مربوطه باشند بلامانع است.
    ‌تبصره - کلیه وزارتخانه‌ها ، مؤسسات و شرکتهای دولتی، بانکها، شهرداریها و
    سازمانها و موسساتی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است‌موظفند مواردی را که
    مانع استخدام می‌باشد قبلا اعلام نمایند.
    ‌تاریخ تصویب 1377.2.23
    ‌تاریخ تایید شورای نگهبان 1377.2.30

ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام یه بار دیگه این سوالم رو مطرح میکنم
    من الان ترم 4 دانشگاهم اگه از خدمت معاف بشوم ایا دیگه مشکلی برای کنکور و شرکت تا دانشگاه دارم یا نه؟
    و اینکه اگه میشه تا کی وقت دارم که کارت معافیم رو بگیرم ..ممنون

در آغاز فعالیت NeodymiumCarbide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بگم که من الان ورودی بهمن 90 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستم لازم هست که برم پلیس +10 و بگم که دانشگاه قبول شدم؟ یا اینکه دانشگاه خودش اطلاع میده؟

ممنون

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

شما این ترم هم هر ۱۶ واحد رو بردارین فارغ التحصیلیتون ۴/۳۰ سال ۹۱ میخوره.بعد از اون هم که ۶ ماه فرجه دارین.کنکور هم اگه اشتباه نکنم توی مرداد برگزار میشه.پس اینطوری که من متوجه شدم مشکلی برای کنکور ندارین.

من الان ترم 6 هستم به سلامتی یعنی زمان تحصیلم به پایان رسیده دیگه درسته !؟
    پس با این اوصاف بردارم 16 واحد رو کامل ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •