من که بسیار از شاتل راضیم هردوشب سه گیگ رایگان دانلود میکنم و تا به الان هم محدود نشده ام
سرویسمم 128 یه ماهه است ماهیانه حدود20تومانه
سرعت دانلودمم روزا و شب ها حدود 280kb
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من که بسیار از شاتل راضیم هردوشب سه گیگ رایگان دانلود میکنم و تا به الان هم محدود نشده ام
سرویسمم 128 یه ماهه است ماهیانه حدود20تومانه
سرعت دانلودمم روزا و شب ها حدود 280kb
این شاتل سرعت تک کانکشنش افتضاحه سرویس 8 مگ سرعت تک کانکشن 40 کیلوبایته
پینگشو ندیدی... تو حالت نرمال پینگ بگیری زیر 300بهت نمیده کلاً... در صورتی که پینگ 2مگ مخابرات اکثر اوقات روی 115 تا 150هست...
روی 4مگ سرعت دانلود عادی شما چیزی حدود 400تا500کیلو خواهد بودو در صورت محدودیت سرعت شما به 10تا 20کیلو افت خواهد کرد.منظورش از اون 1گیگ اینه که 1گیگ رو برای 1ماه تضمین می کنه که شما می تونی با سرعت اصلی دانلود کنی ولی اگر از این حجم رد بشه و محدود بشی شاتل مسولیتی قبول نمی کنه چون به زعم شاتل شما مشترک پرمصرف هستی! برای اکثر دوستان هم با 2تا3 شب دانلود پشت هم سرویس به دیال آپ تبدیل شده...
دوستانی که شاتل دارند حواستون خیلی باشه شاتل چند روزه داره حجم بیشتر از حجم مصرفی کاربر کم می کنه از فرد (روی سرویسهای ECO) من مودم شاتل رو روشن کردم ساعت 12:20دقیقه شب ساعت 7:30صبح هم خاموش شده کانکشن تا 12:59دقیقه حجم دانلود رو 2مگ نشون داده صبح رفتم تو پنل کاربری شاتل دیدم مصرف رو زده 80مگ! این داستان چند روزه داره اتفاق می افته و من مدرک ارسال کردم برای شاتل از 28خرداد هنوز در حال بررسی هستند و نمی خواند قبول کنند نرم افزارشون باگ داره....
بهتون پیشنهاد میدم نرم افزار networx حتماً روی سیستم نصب داشته باشید برای دیدن ریز مصرف خودتون می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید
Last edited by dj77; 22-06-2014 at 21:00.
هر جا بری آسمون همین رنگه اینترنت تو ایران یعنی مزخرف
هرجا بری آسمون همین رنگه تو این خراب شده اینترنت صدتا دستگاه فیلترینگ جلوشه ... تو کیفیت اینترنت
یه سیتم خفنی راه انداختم هر کی یه بایت از ترافیک منو اشتباه حساب کنه می فهمم ذره ذره ترافیکم هم رو پی سی هم رو گوشی کانت میشه .
شما هم این کارو کنید تو گوشی data usage رو فعال کنید.
خوبه این سیستمی که شما هم میگی ولی چون روی مودم من Mac Filter فعاله و فقط برای لپ تاپ تعریف شده با Networx مچشونو گرفتم. شاید مثلا کاربری که روزی 100مگ مصرف داره و وبگردی می کنه این حجم80 تا 100مگ بیشتر کم شدن از حسابش به چشمش نیاد ولی من که استفاده بسیار محدودی دارم از شاتل کاملاً این کم شدن حجمهای ناگهانی مشهوده.
برنامه مشکل داره بیش از حد نشون میده.
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)