تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4668 از 4751 اولاول ... 3668416845684618465846644665466646674668466946704671467246784718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,671 به 46,680 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    لطف ميكنيد در مورد محدوديتي كه شاتل براي سرويس شبانه رايگان ايجاد ميكنه كمي توضيح بديد؟ مثلا من اگه سرويس ٤ مگ گرفتم ابتدا در ساعات رايگان سرعتم چقدر خواهد بود و پس از ايجاد محدوديت چه ميزان كاش خواهد يافت؟ تو سايت شاتل براي سرويس ٤ مگ نوشته "حداقل ۱ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک" منظورش چيه؟ پينگ شاتل براي بازي آنلاين مناسب هست يا نه؟
    من که بسیار از شاتل راضیم هردوشب سه گیگ رایگان دانلود میکنم و تا به الان هم محدود نشده ام
    سرویسمم 128 یه ماهه است ماهیانه حدود20تومانه
    سرعت دانلودمم روزا و شب ها حدود 280kb

2. این کاربر از clonj12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این شاتل سرعت تک کانکشنش افتضاحه سرویس 8 مگ سرعت تک کانکشن 40 کیلوبایته

4. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شاتل سرعت تک کانکشنش افتضاحه سرویس 8 مگ سرعت تک کانکشن 40 کیلوبایته
    پینگشو ندیدی... تو حالت نرمال پینگ بگیری زیر 300بهت نمیده کلاً... در صورتی که پینگ 2مگ مخابرات اکثر اوقات روی 115 تا 150هست...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لطف ميكنيد در مورد محدوديتي كه شاتل براي سرويس شبانه رايگان ايجاد ميكنه كمي توضيح بديد؟ مثلا من اگه سرويس ٤ مگ گرفتم ابتدا در ساعات رايگان سرعتم چقدر خواهد بود و پس از ايجاد محدوديت چه ميزان كاش خواهد يافت؟ تو سايت شاتل براي سرويس ٤ مگ نوشته "حداقل ۱ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک" منظورش چيه؟ پينگ شاتل براي بازي آنلاين مناسب هست يا نه؟
    روی 4مگ سرعت دانلود عادی شما چیزی حدود 400تا500کیلو خواهد بودو در صورت محدودیت سرعت شما به 10تا 20کیلو افت خواهد کرد.منظورش از اون 1گیگ اینه که 1گیگ رو برای 1ماه تضمین می کنه که شما می تونی با سرعت اصلی دانلود کنی ولی اگر از این حجم رد بشه و محدود بشی شاتل مسولیتی قبول نمی کنه چون به زعم شاتل شما مشترک پرمصرف هستی! برای اکثر دوستان هم با 2تا3 شب دانلود پشت هم سرویس به دیال آپ تبدیل شده...

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که شاتل دارند حواستون خیلی باشه شاتل چند روزه داره حجم بیشتر از حجم مصرفی کاربر کم می کنه از فرد (روی سرویسهای ECO) من مودم شاتل رو روشن کردم ساعت 12:20دقیقه شب ساعت 7:30صبح هم خاموش شده کانکشن تا 12:59دقیقه حجم دانلود رو 2مگ نشون داده صبح رفتم تو پنل کاربری شاتل دیدم مصرف رو زده 80مگ! این داستان چند روزه داره اتفاق می افته و من مدرک ارسال کردم برای شاتل از 28خرداد هنوز در حال بررسی هستند و نمی خواند قبول کنند نرم افزارشون باگ داره....
    بهتون پیشنهاد میدم نرم افزار networx حتماً روی سیستم نصب داشته باشید برای دیدن ریز مصرف خودتون می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید
    Last edited by dj77; 22-06-2014 at 21:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم میخوام از این شرکت برم ولی کجااااا؟
    هر جا بری آسمون همین رنگه اینترنت تو ایران یعنی مزخرف

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم میخوام از این شرکت برم ولی کجااااا؟
    هرجا بری آسمون همین رنگه تو این خراب شده اینترنت صدتا دستگاه فیلترینگ جلوشه ... تو کیفیت اینترنت

11. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که شاتل دارند حواستون خیلی باشه شاتل چند روزه داره حجم بیشتر از حجم مصرفی کاربر کم می کنه از فرد (روی سرویسهای ECO) من مودم شاتل رو روشن کردم ساعت 12:20دقیقه شب ساعت 7:30صبح هم خاموش شده کانکشن تا 12:59دقیقه حجم دانلود رو 2مگ نشون داده صبح رفتم تو پنل کاربری شاتل دیدم مصرف رو زده 80مگ! این داستان چند روزه داره اتفاق می افته و من مدرک ارسال کردم برای شاتل از 28خرداد هنوز در حال بررسی هستند و نمی خواند قبول کنند نرم افزارشون باگ داره....
    بهتون پیشنهاد میدم نرم افزار networx حتماً روی سیستم نصب داشته باشید برای دیدن ریز مصرف خودتون می تونید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید
    یه سیتم خفنی راه انداختم هر کی یه بایت از ترافیک منو اشتباه حساب کنه می فهمم ذره ذره ترافیکم هم رو پی سی هم رو گوشی کانت میشه .
    شما هم این کارو کنید تو گوشی data usage رو فعال کنید.

13. این کاربر از Majid.iran.peace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سیتم خفنی راه انداختم هر کی یه بایت از ترافیک منو اشتباه حساب کنه می فهمم ذره ذره ترافیکم هم رو پی سی هم رو گوشی کانت میشه .
    شما هم این کارو کنید تو گوشی data usage رو فعال کنید.
    خوبه این سیستمی که شما هم میگی ولی چون روی مودم من Mac Filter فعاله و فقط برای لپ تاپ تعریف شده با Networx مچشونو گرفتم. شاید مثلا کاربری که روزی 100مگ مصرف داره و وبگردی می کنه این حجم80 تا 100مگ بیشتر کم شدن از حسابش به چشمش نیاد ولی من که استفاده بسیار محدودی دارم از شاتل کاملاً این کم شدن حجمهای ناگهانی مشهوده.

داره خودمونی میشه sadas1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بهتون پیشنهاد میدم نرم افزار networx حتماً روی سیستم نصب داشته باشید
    برنامه مشکل داره بیش از حد نشون میده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •