شما تازه خبر نداری ور داشته زیر سرویس 8مگ زده: کاربران با این سرویس می توانند حداقل 5گیگ تبادل ترافیک داشته باشند.... به سنگ پا قزوین گفته زکی...
تازه 5گیگ برای سرویس 8مگ سرویسهای پایین تر گیگشون کمتره...
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما تازه خبر نداری ور داشته زیر سرویس 8مگ زده: کاربران با این سرویس می توانند حداقل 5گیگ تبادل ترافیک داشته باشند.... به سنگ پا قزوین گفته زکی...
تازه 5گیگ برای سرویس 8مگ سرویسهای پایین تر گیگشون کمتره...
![]()
..............spam...........
Last edited by Microsoft Windows; 21-06-2014 at 11:00.
حداقل ۵ گیگ ؟؟!!!
خداحافظ همگی
آقا شاید من دستور زبانم خوب نباشه.. ولی شما هم مثل من فکر میکنید وقتی میگن حداقل 5 گیگ دانلود یعنی خیلی کم دانلود کنید 5 گیگ ؟
یه ذره واسه من مبهمه. احساس میکنم شاتل میخواد بگه: دیگه وجدانن زیر 5 گیگ دانلود کنی ناراحت میشم.
اگه منظورش اینه که از 5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد نباید میگفت حداکثر؟
جداْ ... یکی به من بگه من چرا هنوز محدود هستم ٬ چون زیر ۵ گیگ دانلود کردم ؟؟من نمی فهمم
منم یک هفته ای هست که سرویس 8 مگ یکماهه گرفتم 26 گیگ در تایم رایگان شبانه دانلود کردم هنوز محدود نشدم
عزیز روشت رو توضیح بده ما هم استفاده کنیم .مشابه دانلود شما رو داشتم ولی سرعتم بر خلاف شما کم شد
منم میخوام از این شرکت برم ولی کجااااا؟![]()
یکی یه خراب شده ای معرفی کنه که ما از دست شاتل فرار کنیم!
الان 9 ماه هست که سرور خارجی و 3 ماه هست که از سرور داخلی محدودم
پارس آنلاین هم که زنگ زدم، میگن پهنای باند مرکز مخابراتی پایین هست و نمیشه سرویس داد![]()
سلام
لطف ميكنيد در مورد محدوديتي كه شاتل براي سرويس شبانه رايگان ايجاد ميكنه كمي توضيح بديد؟ مثلا من اگه سرويس ٤ مگ گرفتم ابتدا در ساعات رايگان سرعتم چقدر خواهد بود و پس از ايجاد محدوديت چه ميزان كاش خواهد يافت؟ تو سايت شاتل براي سرويس ٤ مگ نوشته "حداقل ۱ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک" منظورش چيه؟ پينگ شاتل براي بازي آنلاين مناسب هست يا نه؟
هم اکنون 92 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 92 مهمان)