سلام دوستان میخواستم بدونم تمام سرویس های شاتل شبانه رایگان دارن؟؟ آخه زیر بعضی از سرویس ها ننوشته که شبانه هم داره سرعت 128 و 256 شبانه داره؟؟؟ ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان میخواستم بدونم تمام سرویس های شاتل شبانه رایگان دارن؟؟ آخه زیر بعضی از سرویس ها ننوشته که شبانه هم داره سرعت 128 و 256 شبانه داره؟؟؟ ممنون
سلام،
برای سرویسهای زیر یک مگ، باید ماهی ۳۵۰۰ پرداخت کنید.
سلام دوستان
من داشتم تاپیک رو مطالعه میکردم یه سری از دوستان گفته بودن که اگه دانلود از یه حدی بگذره محدود میشه و از اینجور حرفا !!!
محدود از چه لحاظ ؟؟
از چه مقداری به بعد محدود میشه ؟؟؟
یه کم توضیح بدید مرسی
مشکل اصلی کار شاتل اینجاست که هرگز بصورت دقیق بهتون نمیگه که سقف دانلود مجانی چقدر هست. همین که توی سایت گفته بسته به سرعت اکانت حداقل چقدر هست هم یه مورد جدید هست و قبلاً حسرت دونستن همین رو هم داشتیم. نکته مهم اینجاست که محدودیت بستگی شدیدی به منطقه شما و ترافیکتون و طرحهای تشویقی شاتل داره. محدودیت هم کم کردن سرعت در حد دایالآپ هست برای روزهای طولانی که شاید از یک ماه هم بیشتر بشه. برای بعضیها حتی قطع اکانت یا کم کردن سرعت روزانه یا انتقال جریمه به دوره بعدی اکانت هم دیده شده.
جدی ؟؟))))
خب اونوقت این قانون بصورت کلی و سراسری هست ؟؟ یا مثلا واسه هر شهری با شهر دیگه فرق داره ؟؟
قانون که فکر کنم برای همه شهرها یکیه ، ولی مقدار حجم دانلود رایگان برای منطقه به منطقه فرق میکنه .
مثلا من 4 شب پشت سرهم جمعا 23 گیگ دان کردم ولی محدود نشدم ، الان من توی خرداد 41 گیگ دان کردم ولی هستن بعضی ها که 14 گیگ دان کردن محدود شدن.
کلا معلوم نیست این سیستم شاتل چجوری کار میکنه ، قانونش چیه ، هیچی معلوم نیست.
با سلام و احترام
پیش از هر چیز، فرصت را مغتنم میشماریم و سالروز میلادتان را از سوی گروه شرکتهای
شاتل تبریک میگوییم و برایتان آروزی شادمانی و سرافرازی داریم.
در خصوص سئوال مطرح شده از طرف شما لازم دیدم توضیحاتی را خدمت شما ارائه دهم گیگ
هدیه تولد لزوما به صورت دایمی و فراگیر نمی باشد، اما شاتل جشنواره ها و پروموشن
های مختلفی دارد که به مناسبت های مختلف تعیین و زمان و نحوه ارائه هدایا توسط
نمایندگان اطلاع رسانی می گردد .
از این که عضو خانواده ی بزرگ شاتل هستید، بسیار خشنودیم و امیدوارم بتوانیم در
آینده و در مناسبت های دیگر، هدایای متنوعی را تقدیم تان داریم.
با آرزوی موفقیتهای روزافزون
سلام.سرویسم آرت 6 هست.پینگ خوبه ولی تو دوتا 2 لگ زیاد دارم.میشه یکی تنظیمات زیر رو بهم بگه؟
DSL mode
MTU
bitswap
SRA
تایم اوت ندارم ولی کلا پیج با تاخیر باز میکنه.حتی خود دستور پینگ رو با تاخیر ریپلی میده.اینم اطلاعات سیگنال
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 256 130 Attenuation (0.1dB): 200 125 Output Power (dBm): 17.0 8.0
سرعت باز کردن صفحات افتضاح هست
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)