تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4662 از 4751 اولاول ... 3662416245624612465246584659466046614662466346644665466646724712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,611 به 46,620 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
    لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

افزایش قیمت اینترنت و کاهش سرعت/وقتی «شاتل» و «مبین نت» HTTPS را بسته و «گوگل» را مسدود می کنند!
    شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.
    باوجود اعلام مکرر کاهش قیمت اینترنت و افزایش سرعت آن توسط وزارت ارتباطات، هیچ یک از این موارد محقق نشده است.

به گزارش تیک ، سرعت اینترنت که بارها وزیر ارتباطات وعده ی افزایش آن را داده، هرگز در چندین ماه اخیر تغییری نکرده و چه بسا در برخی موارد کاهش نیز یافته است.

از سوی دیگر، تعرفه های سرویس دهندگان اینترنت نه تنها کاهش نیافته بلکه روند صعودی پیدا کرده است.

در این بین، شرکت مبین نت گوی سبقت را در کاهش سرعت اینترنت از باقی رقبا ربوده و گهگاه سرعت آن به حدی کاهش پیدا می کند که با «دایال آپ» سابق تفاوتی ندارد.

یکی از کارشناسان شاغل در سرویس دهندگان اینترنت می گوید: کاهش تعرفه ها دست ما نیست، چراکه شرکت زیر ساخت باید در ابتدا خدماتی که به شرکت ها ارائه می دهد را به قیمت پایین تری عرضه کند.

در چنین شرایطی که نه سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده و نه قیمت آن کاهش، برخی از مشکلات، کاربران را به شدت آزار می دهد که از آن جمله مسدود کردن گوگل است.

یکی از کاربران «تیک» با ارسال متنی آورده است:

« الان نزدیک یک هفته میشه که اینترنت شرکت شاتل و مبین نت پروتکل https بسته و بعضیی مواقع صبح باز است ولی الان چند وقتی است که توی گوگل و توی ایمیل نمیتونیم بریم زنگ که میزنی میگه اختلال سرتاسری است خواهش میکنم .لطفا به این مشکل رسیدگی کنید و مطلبی در این مورد بنویسید که بابا مسولین بدونند چه خبر یک ایمیل نمیتونیم چک کنیم بنده به خاظر درسم در حال مکاتبه هستم با استاد ها و ...چک کردن ایمیل برای بنده خیلی ها شده کابوس..لطفا رسیدگی کنید.....»

یکی دیگر از کاربران «تیک» با ارسال متنی در این رابطه آورده است:

«تورو خدا بيكيري كنيد اينترنت سرعتش كه خيلي كم شده من با مبين نت داشتم سرعتش بسيار بايين بود، بعد با شركت بيشكامان داده افزار كرفتم سرعت ٢مك به قيمت ٤٣ هزار تومن با حجم دانلود ٣كيك ، با اين قيمت بسيار بالا اما كيفيت فوق العاده بد هست كه شركت ميگه مشكل سراسريه!!!» اخبار اجتماعی - تیک

3. 3 کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه boy alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز ( کیان آباد )

پيش فرض

سلام دوستان بنده 5 سال سرویس Adsl از شرکت صبانت داشتم و 2 سال 128 و 2 سال 1 مگابایت و 1 سال 2 مگابایت ولی بدلیل دزدیدن کابل پی در پی و نویز دار شدن خط و عدم موفقیت در رفع اشکال از طرف صبانت و مخابرات 1 ماه هست جمع آوری کردم . و الان وایمکس ایرانسل گرفته ام ولی نامه ندارم و فارغ التحصیل شده ام و کارت دانشجویی ندارم و با کارت دیگری داده نمیشود .........
    لطفآ یکی معرفی نامه بهم بدهد و جبران می کنم شده 512 بگیرم کافیه ................... هزینه نامه پرداخت می شود .
    دوست عزیر چرا این کارو میکنی برو یه مهر شرکتی درست کن با 4.5 تومن بعد برو دفترش موقع قرارداد مهر رو بزن زیرش هیچ ایرادی هم نمیگیرن

5. این کاربر از boy alone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوست عزیر چرا این کارو میکنی برو یه مهر شرکتی درست کن با 4.5 تومن بعد برو دفترش موقع قرارداد مهر رو بزن زیرش هیچ ایرادی هم نمیگیرن
    ایرانسل 128 دارم ......... 15 روزه ............ می خواهم برای ماه دیگه تعرفه عوض کنم ............

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

سلام
    سرويس ٢ مگ در ساعات رايگان ٢٥٦ سرعت داره ؟
    اگه محدود نشده باشی سرعت شبانه با روزانه برابره.

8. این کاربر از amraja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali-1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

درود بر شما دوستان. سرویس های نامحدود شاتل با چه سرعتی ارائه میشن؟ مثلا سرویس ۱۲۸ نامحدود با سرعت ۱۵-۲۰ دانلود داره یا مثل پارس آنلاین تاحجم مشخص سرعت بیشتر ارائه میده؟

و لطفا این جمله رو توضیح یدید " سرعت این سرویس‌ها برای محتوای داخلی باز خواهد بود " با تشکر.

Last edited by ali-1991; 08-06-2014 at 21:12.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برای من که باز می‌شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لعنت بر شاتل و سرعت شبانه

12. این کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سرعت روز شاتل خیلی داغونه
    بعد هم میگم زیاد فروختی پهنای باند نداری.میگه نه 50 درصد پهنای باند خالی هست تو مرکز
    معلوم نیست چی به چیه

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

درود بر شما دوستان. سرویس های نامحدود شاتل با چه سرعتی ارائه میشن؟ مثلا سرویس ۱۲۸ نامحدود با سرعت ۱۵-۲۰ دانلود داره یا مثل پارس آنلاین تاحجم مشخص سرعت بیشتر ارائه میده؟

و لطفا این جمله رو توضیح یدید " سرعت این سرویس‌ها برای محتوای داخلی باز خواهد بود " با تشکر.

سرعت این سرویس‌ها برای محتوای داخلی باز خواهد بود=هنگامی که از سرور (هاست) های داخلی مانند (سافت98-پی‌سی‌دانلود-میهن‌دانلود و...) دانلود می‌کنید، با حداکثر سرعت می‌توانید دانلود کنید و محدودیتی ندارید ولی از سرور های خارجی سرعتتان می‌توان گفت نیم(نصف) می‌شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 82 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 82 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •